|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ban dla Dorixx
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzę powodu dla którego admin miałby się tłumaczyć ogółowi z podejmowanych przez niego decyzji. On tu rządzi i nawet gdyby to była jego zachcianka to należy to zaakceptować, tym bardziej, że tutaj nikt od niechcenia sobie kogoś nie banuje
![]() Skoro banuje to ma do tego powód |
|
|
|
|
#34 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: BAN dla Dorixx
Cytat:
Różnica pomiędzy Beliczkiem, Dorixx a pozostałymi osobami polega na ich sytuacji. Posłużę się porównaniem - dwumetrowy skok w stumetrowym oddaleniu od krawędzi bana to coś całkiem innego od identycznej długości skoku z krawędzi bana Dorixx skok wykonała, na Beliczka poczekam cierpliwie aż wróci z wakacji Czy Beliczek wykona podobny skok? Nie wiem, ale się wkrótce dowiem ![]() p.s. Chyba, że mowa o mnie. Jeśli tak, to forum gazeta.pl ma tak wielki wpływ na moje decyzje, że sam się zabanuję!
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Że o co chodzi? Wycinasz najważniejszy fragment mojej wypowiedzi i dopisujesz coś dziwnego
![]() Dla jasności powtórzę tym razem ja, po raz kolejny zresztą, że Dorixx przeginała w kilku wątkach, a że tego nie śledzisz to już nie nasz problem. Nawet gdyby z wyraźnym akcentem na gdyby, była to zachcianka, to nikt nie powinien się tym interesować, a zachcianka to nie była. EOT. |
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
Ni z gruchy ni z pietruchy to bylo
I dlatego moze sie wydawac, ze to zachcianka. Co do drugiego czlonu Twej wypowiedzi, to sie z nia nie zgadzam. Gdyby nikt nie mogl sie niczym interesowac, to po co byloby to forum "pytania do redakcji"
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Ech...
Co tu dużo mówić. Mnie też zdziwił ban stały dla Dorixx. W ostatnim watku nie zrobiła nic złego Moim skromnym zdaniem ten ban to już była przesada... Ale jakie znaczenie ma tutaj nasze zdanie na ten temat . Jesli chodzi o przeginanie Dorixx w innych wątkach - nie tylko jej sie to zdarzało a mimo to ona była traktowana wyjatkowo surowo .
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt nie powinien oczekiwać od redakcji tłumaczenia się z każdej decyzji, powtórzę po raz kolejny, że skoro ktoś dostaje bana, to na pewno admin miał powód żeby mu go wlepić. Forum redakcyjne służy do zadawania pytań odnośnie problemów z forum, wyłapywaniu dubli na KWC, przesyłaniu linków do wątków z reklamami/trollami, uzupełnianiu składów kosmetyków i innych takich. Na pewno nie do dyskusji o tym czy decyzja o banie była słuszna, czy też moderator jest taki jak napisał o nim ktoś na gazecie (dziwny argument).
Tym razem naprawdę EOT, dalsze drążenie tematu nie ma najmniejszego sensu. |
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
No tak jak nie można kogos przegadac, to najlepiej zamknąć temat
. No dobra, więc ja też kończę. Nara
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Jelonku... Ale zrozum ze trudno tak siedziec cicho kiedy uwaza sie ze jakas decyzja byla bardzo niesprawiedliwa i krzywdzaca dla kogos kogo sie lubi...
Wyobraz sobie sytuacje, ze bana stalego dostaje jakas twoja bliska znajoma z forum (tutaj to nie bedzie mialo miejsca, ale sprobuj chociaz wyobrazic sobie taka sytuacje)... Nie zareagujesz? Nie szepniesz nic a nic jesli bedziesz uwazac ze to niesprawiedliwe? Nie zapytasz dlaczego? Nie staniesz w jej obronie? Nie wierze.
|
|
#42 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Określenie przesada sugeruje, że bana otrzymała osoba o nieposzlakowanej opinii. Otóż tak niestety nie jest. Przynajmniej moim zdaniem i kilkorga osób z redakcji, z którymi rozmawiałem na ten temat.
Przyczyny (główne) przytaczałem powyżej, dlatego nie rozumiem - gdzie tutaj niesprawiedliwość? Co miałem zrobić, błagać na kolanach? Próbowałem przemówić, ale otrzymałem jedną odpowiedź "No to mnie zabanuj!". Nie zrobiłem tego od razu, ale za którymś tam razem, gdzie przy całkiem obocznym temacie wyszła sprawa jej domniemanej niewinności i krzywdy, jakiej doznała... Próby wkurzenia adminów są normalką, o tym dobrze wie kilka osób w redakcji. Ale prób zrobienia z forumowego buldoga grzecznej, skrzywdzonej dziewczynki admin po prostu tolerować nie może. Takie jest moje zdanie i będę go bronić jak niepodległości... Jelonku - to nie jest tak, że ja o tym nie chcę rozmawiać. Uzurpuję sobie jedynie prawo do ostatecznej decyzji, ale nie podejmuję jej wg jakiś ciemnych zasad, o których nie chciałbym rozmawiać ![]() |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
o co wam chodzi, dorixx nie chciała się tu już udzielać i sama w kilku wątkach prosiła o ban stały i wyprosiła. nie wiem nad czym teraz rozdzierać szaty. zło dał jej czas na przemyślenie tej zachcianki i tyle.
|
|
|
|
|
#44 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Jedna uwaga - nie uważam, by Dorixx prosiła o bana, ona po prostu napisała, że lepiej byś ją zbanował niż traktował w ten sposób
![]() Uważam, że była traktowana gorzej niż wiele osób byłoby w analogicznych sytuacjach Dalej uważam, że potraktowano ją niesprawiedliwie. Dorixx nie jest moją wizażową znajomą, nigdy nie zamieniłam z nią ani słowa - więc nie jest to kwestia sympatii, po prostu - wg mnie potraktowano ją bardzo nie fair i przykro mi, że prawie każda z nas może znaleźć się w identycznej sytuacji... Nie napiszę nic więcej, bo - jak rozumiem - Twoja decyzja jest ostateczna Jelonku - moje pytanie było w sumie do Złosia, więc uznałam że to forum jest najbardziej odpowiednie. Złoś utworzył co prawda z mojej wypowiedzi wątek na plotkowym, ale nie chciałam dublować... Zdaję sobie sprawę, że nie można wymagać od moderatora tłumaczenia każdego ruchu, ale moderatorzy też są ludźmi i popełniają błędy, te błędy czasem mogą oburzać, smucić, budzić sprzeciw... I nie uważam, by niedopuszczalna była prośba o wytłumaczenie jakiejś konkretnej decyzji. |
|
|
|
|
#46 | |
|
Zadomowienie
|
Skoro Dorixx chciała bana...rozumiem Zlosia
Cytat:
|
|
|
#47 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Złośnica popieram Cię z całej rozciągłości. Nie widzę powodu, dla którego Dorixx miałaby być zbanowana.
A może by tak policzyć wszystkie "chamskie" posty Dorixx i beliczka chociażby(ona też jest znana z ciętego jęzora) . Ciekawe, która ma więcej... tylko pewnie zaraz zrodzi się problem co dla kogo znaczy "chamskie" Ehhh...
|
|
#49 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie Dorixx tez nie byla kolezanka, ale ceniłam jej odwagę i szczerość. Myśle, ze w tamtej awanturze z Beliczkiem nie posunełaby sie tak daleko gdyby nie zostala do tego sprowokowana. Równiez nie uważam, żeby prosiła o tego bana... Z reszta - tymczasowego bym zrozumiała ale stałego nadal uważam za niesprawiedliwość i przesadę. Poza tym... Admin nie musi mi się tłumaczyć. Mam prawo wyrazić swoje zdanie na ten temat tak samo jak on miał prawo dac jej tego bana... Tyle tylko, że przykre to
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
A ja rozumiem decyzję Złośliwca, niesmaczne natomiast jest dla mnie ciągłe wytykanie zachowania Beliczka w wątkach o zupełnie innej tematyce.
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Nie wiem, jak doszliście do wniosku, że traktuję Dorixx źle. Ktoś może mi przybliżyć szczegóły akcji prześladowczych, bo ja sobie takich nie przypominam... Pomimo totalnego przegięcia obie Dorixx i Beliczek dostały równą szansę, obie traktowałem do dziś dnia tak samo. Z tym, że jedna przyznała się do błędów, a druga twierdziła, że praktycznie to ona żywcem do nieba... Ale do dziś dnia próbowałem wyrównać i oddalić je obie od potrzeby banowania. W czym zawiniłem? Być może tym, że nie objąłem strony jednej z nich - być może, choć moim zdaniem powinienem być pośrodku. Jakieś zarzuty o to, że nie lubię Dorixx wysnuła ona sama, zaskakując mnie tym stwierdzeniem jak jasna anielka. Kiedy??? Widzę, że są one tutaj podejmowane, więcej - traktowane jako pewnik. Jeśli tak, życzyłbym sobie zapoznać się z dowodami, skoro zostałem już skazany... p.s. Zastanówcie się, po ilu akcjach wyleciałby user z 3-ma postami. A po ilu wyleciała Dorixx. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie rozumiem Was Dziewczyny. Dorixx prosiła o bana stałego. I to wielokrotnie! Prosiła to ma, proste. Nie wypowiadałam się w wybuchowych wątkach, ale tutaj musiałam
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ban dla Darkka
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Ban dla Darkka
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm ... czy można poprosić o bana dla roch20
Witam
![]() Czy mógłby się ktoś z moderatorów (administratorów? ) przyjżeć tej osobie?ROCH20 Jest z nami od niedawna, a jego posty są na wyjątkowo niskim poziomie ...
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hmm ... czy można poprosić o bana dla roch20
http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=195326
Myślę, że ta osoba zasłużyła na bana.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#60 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Hmm ... czy można poprosić o bana dla roch20
Roch20 zarobił BANana.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.

). juz nie pamietam o kim mowily. moze i o adminie.
Różnica pomiędzy Beliczkiem, Dorixx a pozostałymi osobami polega na ich sytuacji. Posłużę się porównaniem - dwumetrowy skok w stumetrowym oddaleniu od krawędzi bana to coś całkiem innego od identycznej długości skoku z krawędzi bana

Co tu dużo mówić. Mnie też zdziwił ban stały dla Dorixx. W ostatnim watku nie zrobiła nic złego