![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???
rozejrzalam sie po wrozkach w wawie proponowane ceny to: 120zl za tarota(30-60 minut) i 100 zl tarot-nie wiem ile czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj u wróżki...
po prostu szooook ! ! ! na poczatku myslalam- tia jasne... wrozka prawde powie... nie robilam sobie nic. bardziej sie smialam. no ale dziewczyny mnie namowily i pojechalam... jak tylko zobaczylam ja w drzwiach zrobilo mi sie strasznie dziwnie... ukladala mi tarota. na poczatku nie mowila co mnie czeka tylko mowila o mojej przeszlosci. a naprawde nic jej nie opowiadalam... nie wiem do tej pory skad i jak, wiedziala ze moi rodzice sie rozwiedli, ze psychicznie cierpialam przez moich pseudo przyjaciol, ze mialam zderzenie z metalem (wypadek samochodowy), ze chcialam skonczyc szkole, ze chcialam skonczyc zycie (targnelam sie na swoje) kiedy mi to mowila bylo mi strasznie glupio myslalam po co tu przyszlam, taki wstyd... bylo mi smutno, ze ona obca kobieta to mowi... powiedziala ze jest nade mna ktos, kto kocha mnie calym sercem nie pozwoli aby ktos zrobil mi krzywde i ze slonce nam przyswieca co oznacza ze bedziemy slubowac. i nic jej nie mowilam, ze sa plany itd itp... powiedziala mi o mojej schorowanej babci, ze choruje bardzo ciezko choruje i ma klopoty z pamiecia (chce dodac ze babcia ma alzheimera) ale powiedziala ze bedzie jeszcze zyc, bo zyje z nami szczesliwa... powiedziala tez o moim ojcu ze widzi rozwod (mialam 3 lata) ze sie mna nie interesuje (jakby zgadla ) ze moj ojciec popada w alkoholizm (zadzwonilam do mojej siostry i smialam sie z tego a ona powiedziala, ze ojciec od 3 miesiecy zaczal pic, ale nie chciala mowic bo myslala ze to chwilowe, jako on moze takie rzeczy robic?! ) poza tym powiedziala ze to strasznie zly czlowiek i ze mial wiele kobiet wokol siebie (nie raz zdradzal moja mame)... jestem po prostu w szokuuuuuuu
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To legenda Krakowa, z barwną przeszłością, własnie przez takich ludzi Kraków ma niepowtarzlną magię. Sama się kiedyś chciałam wybrać do niej, ale musialabym się tłuc 2 godz. do Krakowa i mi się odniechciało... ![]() A teraz do rzeczy. ![]() Pani "zwykła" wróżka przepowiadał mi przyszłość ze zwykłych kart, ale ma wyjątkowy brak przekazywania tego co widzi... Zero elokwencji. ![]() ![]() Bierzę za wizytę 7,oo zł i nie wpuszcza nikogo do domu poza osobami, które już zna, czyli wąskie grono ludzi, z tego co wiem! Dla niej plus, że nie jest komercyjną kłamczuchą, która kłamie-wróży dla kasy. Pan "słynny" wróżbita przepowiadał mi przyszłość z tarota [2 rodzaje kart] nie sprawdziło mi się nic z jego przepowiedni... Przynajmniej ja nie kojarzę, żadnej samospełniającej się przepowiedni. ![]() Ludzie sobie go chwalą, ale prawdopodobnie wierzą w to co on im tam mówi, ja nie wierzę i jestem ciężkim typem do takich kwestii. ![]() Kurcze, no nie pozwalam sobie wmawiać pewnych rzeczy... ![]() Za wizytę bierzę 30,oo zł Seans trwa róznie... Sumując na te kilka razy, gdzie byłam u róznych wrózbitów, zadna z przepowiedni mi się nie sprawdziła. Ja po prostu słucham tego, a następnie w to nie wierzę i tak to się jest do mnie wysilać. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Robota wróżki idzie na marne i Twoja kasa hehehheheheh Majeczko
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ja znam fajna wrozbe
![]() ![]() ![]() Potrzebna jest obraczka. Ktos (najlepiej mezatka) nawleka obraczke na nitke i wykonuje ruch pionowy (z gory do dolu) obok twojej dloni (obraczka ma sie nie krecic) - powtorzyc 5 razy. Potem przesuwa nitke z obraczka nad twoja otwarta dlon (nie moze poruszac nitka ani swoja reka, calkowite skupienie) - obraczka sama wprawii sie w ruch i tak - jesli kreci sie w kolko - bedzie dziewczynka, jesli to ruch poziomy (do przodu i do tylu) - chlopak. Zatrzymujecie obraczke i cala wrozbe robi sie od poczatku, tyle razy az obraczka sie nie rusza nad twoja dlonia - wtedy tylko nitka sie kreci. Ponoc sie sprawdza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To taki inny rodzaj rozrywki i badania swojego losu. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie byłam u wóżki i nie wybieram sie.Dla mnie to strata pieniędzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Ja ostatnio byłam na seansie u tarocistki za 35 zł. Przyznam szczerze, że nie powiedziałam jej o mnie ani słowa, tylko jak się nazywam, żeby mogła się do mnie jakoś zwracać. Byłam w szoku bo powiedziała mi prawde, o tym co było o moim byłym "związku". Otworzyła mi oczy, i pokazała dwie drogi, które mnie czekają. Rzeczywiście miała dużo racji... Ja dopiero po seansie zrozumiałam, szkoda, że tak późno, może mniej bym teraz ceirpiała... ;]
No ale zobaczymy co z moimi "sukcesami" w przyszłości, bo o miłości oprócz "uciekaj Aniołeczku od starego związku jak najdalej" i "tego rzucisz, tego rzucisz" nic ciekawego nie wywróżyła. CHyba jestem skazana trafiania na debili i życia w samotności. ![]() Jak babka przyjedzie z Włoch odrazu ide do niej 2 raz. ![]()
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Judaaaa...!!!! Co to za wrózka i gdzie przyjmuje???? Ja tez chcę do niej iść!!!
Tak w ogóle to bylam juz raz ,dawno temu i wiele słów tej kobiety sprawdziło się...Przeraza mnie to ale i pociąga jak diabli! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
|
do mnie sama przyszla wrozka cygankaTak mnie omotala.
4 lata temu pracowalam w barze,przyszla domnie i spytala sie czy moze mi powrozyc za darmo,zgodzilam sie,kazala mi pokazac reke i ze musze polozyc 10zl,okey polozylam(a te pieniadze byly z utargu)cos tam gada mi o chlopaku ze poznam takiego i kazala mi polozyc jeszcze 20 no to ja glupia polozylam na swojej rece,a ona mi te pieniadze zabiera i chce odejsc,straszylam ja policja prawie rozplakalam sie zeby oddala mi te pieniadze bo to nie moje tylko szefowej z utargu, to rzucila mi20zl pod nogi a te 10 wziela i na koniec powiedziala ze dopadnie mnie straszna choroba,mialam caly tydzien zepsuty ze dalam sie tak nabrac. ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
może i co nie która coś wie (tak jak ta judy) ale wiekszość z nich to robi tylko zamęt w głupiutkich głowa na zasadzie "bedziesz żyć do.... samej śmierci" :czarodzie
mojej kuzynce wywróżyła kiedyś kobitka ![]() .... ale nie do tego dąże ona w to uwierzyła ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
eheheeeheheh troche sie glupio przyznac ale swego czasu wykladalam tarota i zwykle karty znajomym i rodzinie za darmo ot tak zeby troche praktyki nabrac ale to byl szmat czasu temu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
byłam u wróża raz (słynnego nawet mowa o nim była w rozmowach w toku przez osoby sławne.) i raz u wóżki w moim mieście.
Jestem w szoku bo wiele rzeczy już się sprawdziło i to takie na które nie miałam wpływu,bo tyczyły innych osób.Wizyta kosztowała 40 zł.Do Pani Lucynki wracają ludzie po kilku latach bo to co wczesniej przepowiedziała sprawdziło się w 100%. Ostrzegła mnie,abym nie wsiadała do aut których nie znam(podwiezienie itp) bo z niego nie wyjde ,ehh i teraz za chiny ludowe nikt mnie nie zaciągnie do auta nieznajomego a dodam,że kiedys jeździłam stopem raz czy dwa ![]() o moich rodzicach,że nie bedą razem i wogóle ,fajne zycie mi wywróżyła.Aby się spełniło... ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
A ja byłam u kilku wróżek i u najsłynniejszej też!!
Czy się spełniło? Pierwsze wróżenie przypadło w Giżycku,miałam 17lat w zwiazku z pewnym facetem. Powiedziala że moim mężem będzie szatyn a nie blondyn i że będę miała syna.Wszystko się sprawdziło-wróżyla ze zwykłych kart. Drugie wróżenie z kart Tarota.Rzeczywiście przez jedną osobę nasza paczka się rozpadła.Sprawdziło się. Trzecie wróżenie z oczu.Niedowiaraka czyli wtedy mnie,pani przekonała opowiadając o mojej przeszłości..no no choróbska sie zgadzały w 100% Co do przyszłości -czekam ![]() Trzecia wróżka(bardzo znana) wróżyła mi i czułam się potem zaskoczona i taka inna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Mnie jakoś zawsze ciągnęło do wróżki... Zastanawiałam się nad tym wielokrotnie, ale nigdy nie byłam... Mojego Taty znajomego żona (
![]() Chciałabym pójść do wróżki, ale takiej, która naprawdę wywróży mi przyszłość... Która rozwieje moje wątpliwości co do pewnej sprawy. Ale tak w ciemno się nie odważę. Jeśli któraś z Was zna naprawdę dobrą wróżkę na lubelszczyźnie to prosiłabym o kontakt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Pomadka]Domyslam się, że chodzi o Dzidziannę?
![]() To legenda Krakowa, z barwną przeszłością, własnie przez takich ludzi Kraków ma niepowtarzlną magię. Sama się kiedyś chciałam wybrać do niej, ale musialabym się tłuc 2 godz. do Krakowa i mi się odniechciało... ![]() Pomadka -ja byłam u tej całej Dzidzianny....tylko raz, bo ostatnio jakos jej nie widuję...w sumie to smieszna z niej wróżka (swoją drogą mogłaby sobie zrobić jakiś manicure, bo troszke nieestetycznie wyglądają jej poodpryskiwane paznokcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
A co do mężczyzn to się sprawdziło, był/jest i brunet i blondyn ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
ja bylam u wrozki jakos przez swietami w tamtym roku...najpierw gadala o swoim zyciu 2 h
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe aktualnie- nie ma zadnego ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz czekam na spełnienie przepowiedni, że będę zadowolona z życia zawodowego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nigdy nie bylam u wrozki. Bylam za to u moje prababci ktora potrafi wrozyc, i trzeba przyznac jest w tym dobra. Wywrozyla mi moja przyszlosc, nie bede. Powiedziala dokladnie co mi lezy na sercu i kto je zajmuje. Zgadzalo sie wszystko, a nie wiedziala jaki jest ten chlopak. Opowiadala o nim jak by go znala. Tak wiec wierze w to co mi przepowiedziala, moze nie we wszystko ale w 95% tak
![]() P.S. Podobno 3 mezow mam miec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Ale chcialabym aby ktos powrozyl mi z kart tarota
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
BAN stały
|
ja osobiscie nie uwazam ze na odleglosc to jest dobry sposob lepszy jest jednak kontakt osobisty z kartami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
aha na stronce onet pl jest wrozba z tarota wystarczy tyko kliknac na rozdanie kart i juz macie przepowiednie gratis
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.