WRÓŻKA prawdę Ci powie ??? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-09-28, 15:18   #31
misio-gumisio
Raczkowanie

Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???

rozejrzalam sie po wrozkach w wawie proponowane ceny to: 120zl za tarota(30-60 minut) i 100 zl tarot-nie wiem ile czasu dziewuszki tez tyle kasiory na to wydalyscie? jak jest taniej to juz nie warto? jak myslicie?
misio-gumisio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-12, 16:03   #32
Juda
Zakorzenienie

GG do Juda

Byłam dzisiaj u wróżki...

po prostu szooook ! ! !

na poczatku myslalam- tia jasne... wrozka prawde powie...
nie robilam sobie nic. bardziej sie smialam.
no ale dziewczyny mnie namowily i pojechalam...

jak tylko zobaczylam ja w drzwiach zrobilo mi sie strasznie dziwnie...

ukladala mi tarota.
na poczatku nie mowila co mnie czeka tylko mowila o mojej przeszlosci.
a naprawde nic jej nie opowiadalam...
nie wiem do tej pory skad i jak, wiedziala ze moi rodzice sie rozwiedli, ze psychicznie cierpialam przez moich pseudo przyjaciol, ze mialam zderzenie z metalem
(wypadek samochodowy), ze chcialam skonczyc szkole, ze chcialam skonczyc zycie (targnelam sie na swoje)
kiedy mi to mowila bylo mi strasznie glupio myslalam po co tu przyszlam, taki wstyd... bylo mi smutno, ze ona obca kobieta to mowi...

powiedziala ze jest nade mna ktos, kto kocha mnie calym sercem nie pozwoli aby ktos zrobil mi krzywde i ze slonce nam przyswieca co oznacza ze bedziemy slubowac.

i nic jej nie mowilam, ze sa plany itd itp...

powiedziala mi o mojej schorowanej babci, ze choruje bardzo ciezko choruje i ma klopoty z pamiecia (chce dodac ze babcia ma alzheimera) ale powiedziala ze bedzie jeszcze zyc, bo zyje z nami szczesliwa...

powiedziala tez o moim ojcu ze widzi rozwod (mialam 3 lata) ze sie mna nie interesuje (jakby zgadla )
ze moj ojciec popada w alkoholizm (zadzwonilam do mojej siostry i smialam sie z tego a ona powiedziala, ze ojciec od 3 miesiecy zaczal pic, ale nie chciala mowic bo myslala ze to chwilowe, jako on moze takie rzeczy robic?! ) poza tym powiedziala ze to strasznie zly czlowiek i ze mial wiele kobiet wokol siebie
(nie raz zdradzal moja mame)...

jestem po prostu w szokuuuuuuu
a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana.
A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje...

Juda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-12, 16:24   #33
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katawu
vvenus89 w Krakowie- Rynek, pod sukiennicami. Wiele osób mówi, że jej przepowiednie się sprawdzają. Bierze "co łaska". Ja osobiście nigdy nie byłam. Mam ochotę, nie powiem, ale nie chcę czekać na coś, co ma się wydarzyć, a jak się nie stanie, to bum...
Domyslam się, że chodzi o Dzidziannę?
To legenda Krakowa, z barwną przeszłością, własnie przez takich ludzi Kraków ma niepowtarzlną magię.
Sama się kiedyś chciałam wybrać do niej, ale musialabym się tłuc 2 godz. do Krakowa i mi się odniechciało...

A teraz do rzeczy. Ja byłam kilka razy u wróżki i jednego wróżbity słynnego w PL.
Pani "zwykła" wróżka przepowiadał mi przyszłość ze zwykłych kart, ale ma wyjątkowy brak przekazywania tego co widzi... Zero elokwencji. Za każdym razem powtarzała mi tę samą wrózbę w dużych odstępach czasu... Raczej jest to niemożliwością aby pamiętała, co mi mówiła 6 miesięcy temu. Więc mogę mieć podstawy, że to co mi gada kiedyś się spełni [jaaasne].
Bierzę za wizytę 7,oo zł i nie wpuszcza nikogo do domu poza osobami, które już zna, czyli wąskie grono ludzi, z tego co wiem! Dla niej plus, że nie jest komercyjną kłamczuchą, która kłamie-wróży dla kasy.

Pan "słynny" wróżbita przepowiadał mi przyszłość z tarota [2 rodzaje kart] nie sprawdziło mi się nic z jego przepowiedni... Przynajmniej ja nie kojarzę, żadnej samospełniającej się przepowiedni.
Ludzie sobie go chwalą, ale prawdopodobnie wierzą w to co on im tam mówi, ja nie wierzę i jestem ciężkim typem do takich kwestii.
Kurcze, no nie pozwalam sobie wmawiać pewnych rzeczy...
Za wizytę bierzę 30,oo zł Seans trwa róznie...

Sumując na te kilka razy, gdzie byłam u róznych wrózbitów, zadna z przepowiedni mi się nie sprawdziła. Ja po prostu słucham tego, a następnie w to nie wierzę i tak to się jest do mnie wysilać. Robota wróżki idzię na marne...I nie inaczej.
Stary 2005-10-12, 16:42   #34
Aneciak
Zadomowienie

GG do Aneciak

Robota wróżki idzie na marne i Twoja kasa hehehheheheh Majeczko
Stary 2005-10-12, 17:05   #35
czarownicagosia
Zakorzenienie

GG do czarownicagosia

Ja znam fajna wrozbe Dowiecie sie ile bedziecie mialy dzieci i jakiej plci
Potrzebna jest obraczka. Ktos (najlepiej mezatka) nawleka obraczke na nitke i wykonuje ruch pionowy (z gory do dolu) obok twojej dloni (obraczka ma sie nie krecic) - powtorzyc 5 razy. Potem przesuwa nitke z obraczka nad twoja otwarta dlon (nie moze poruszac nitka ani swoja reka, calkowite skupienie) - obraczka sama wprawii sie w ruch i tak - jesli kreci sie w kolko - bedzie dziewczynka, jesli to ruch poziomy (do przodu i do tylu) - chlopak. Zatrzymujecie obraczke i cala wrozbe robi sie od poczatku, tyle razy az obraczka sie nie rusza nad twoja dlonia - wtedy tylko nitka sie kreci.
Ponoc sie sprawdza

czarownicagosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-12, 17:13   #36
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneciak
Robota wróżki idzie na marne i Twoja kasa hehehheheheh Majeczko
Ha, poniekąd, ale ja jestem tego świadoma, że wydaję pieniądzę na coś zbędnego. Dlatego nie rwę włosów z głowy, jeśli taka wrózbiarska przepowiednia mi się nie sprawdza. Luźno podchodzę do tematu...

To taki inny rodzaj rozrywki i badania swojego losu.
Stary 2005-10-12, 17:25   #37
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Ja nigdy nie byłam u wóżki i nie wybieram sie.Dla mnie to strata pieniędzy.
_Brzoskwinka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-12, 17:57   #38
BaByCaKe
Zadomowienie

Ja ostatnio byłam na seansie u tarocistki za 35 zł. Przyznam szczerze, że nie powiedziałam jej o mnie ani słowa, tylko jak się nazywam, żeby mogła się do mnie jakoś zwracać. Byłam w szoku bo powiedziała mi prawde, o tym co było o moim byłym "związku". Otworzyła mi oczy, i pokazała dwie drogi, które mnie czekają. Rzeczywiście miała dużo racji... Ja dopiero po seansie zrozumiałam, szkoda, że tak późno, może mniej bym teraz ceirpiała... ;]
No ale zobaczymy co z moimi "sukcesami" w przyszłości, bo o miłości oprócz "uciekaj Aniołeczku od starego związku jak najdalej" i "tego rzucisz, tego rzucisz" nic ciekawego nie wywróżyła. CHyba jestem skazana trafiania na debili i życia w samotności.
Jak babka przyjedzie z Włoch odrazu ide do niej 2 raz.
Stary 2005-10-13, 00:07   #39
Angi74
Wtajemniczenie

Judaaaa...!!!! Co to za wrózka i gdzie przyjmuje???? Ja tez chcę do niej iść!!!
Tak w ogóle to bylam juz raz ,dawno temu i wiele słów tej kobiety sprawdziło się...Przeraza mnie to ale i pociąga jak diabli!
Angi74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-13, 15:41   #40
kaska222
Moderator

do mnie sama przyszla wrozka cygankaTak mnie omotala.

4 lata temu pracowalam w barze,przyszla domnie i spytala sie czy moze mi powrozyc za darmo,zgodzilam sie,kazala mi pokazac reke i ze musze polozyc 10zl,okey polozylam(a te pieniadze byly z utargu)cos tam gada mi o chlopaku ze poznam takiego i kazala mi polozyc jeszcze 20 no to ja glupia polozylam na swojej rece,a ona mi te pieniadze zabiera i chce odejsc,straszylam ja policja prawie rozplakalam sie zeby oddala mi te pieniadze bo to nie moje tylko szefowej z utargu, to rzucila mi20zl pod nogi a te 10 wziela i na koniec powiedziala ze dopadnie mnie straszna choroba,mialam caly tydzien zepsuty ze dalam sie tak nabrac.

RegulaminWizaz.pl
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
kaska222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-13, 16:18   #41
Tysiak7
Wtajemniczenie

może i co nie która coś wie (tak jak ta judy) ale wiekszość z nich to robi tylko zamęt w głupiutkich głowa na zasadzie "bedziesz żyć do.... samej śmierci" :czarodzie
mojej kuzynce wywróżyła kiedyś kobitka ze pozna faceta który będzie miał imię na pięć liter ostatnie K (na zdrowy rozum ile jest takich imion:Tomek, Romek, Jarek, Darek, Mirek, Jurek itd) a ona w to uwierzyła - w tej przepowiedni było jeszcze że wyjdzie zamąż jak będzie miala 23 lata (ma teraz 26 i jest panną)
.... ale nie do tego dąże ona w to uwierzyła i jak poznała swojego faceta (to jej pierwszy facet) to miała wielkie opory czy się z nim spotykać bo nie spełniał wymogów imię na pięć liter ostatnie K bo miał na imię HUBERT? idiotyzm poprostu
W i N -córeczki mamusi
Tysiak7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-13, 19:31   #42
mosticchio
BAN stały

eheheeeheheh troche sie glupio przyznac ale swego czasu wykladalam tarota i zwykle karty znajomym i rodzinie za darmo ot tak zeby troche praktyki nabrac ale to byl szmat czasu temu
mosticchio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-13, 19:51   #43
nimfetka
Zadomowienie

byłam u wróża raz (słynnego nawet mowa o nim była w rozmowach w toku przez osoby sławne.) i raz u wóżki w moim mieście.
Jestem w szoku bo wiele rzeczy już się sprawdziło i to takie na które nie miałam wpływu,bo tyczyły innych osób.Wizyta kosztowała 40 zł.Do Pani Lucynki wracają ludzie po kilku latach bo to co wczesniej przepowiedziała sprawdziło się w 100%.
Ostrzegła mnie,abym nie wsiadała do aut których nie znam(podwiezienie itp) bo z niego nie wyjde ,ehh i teraz za chiny ludowe nikt mnie nie zaciągnie do auta nieznajomego a dodam,że kiedys jeździłam stopem raz czy dwa
o moich rodzicach,że nie bedą razem i wogóle ,fajne zycie mi wywróżyła.Aby się spełniło...
Stary 2005-10-13, 19:52   #44
neonka28
Zakorzenienie

A ja byłam u kilku wróżek i u najsłynniejszej też!!

Czy się spełniło?
Pierwsze wróżenie przypadło w Giżycku,miałam 17lat w zwiazku z pewnym facetem.
Powiedziala że moim mężem będzie szatyn a nie blondyn i że będę miała syna.Wszystko się sprawdziło-wróżyla ze zwykłych kart.

Drugie wróżenie z kart Tarota.Rzeczywiście przez jedną osobę nasza paczka się rozpadła.Sprawdziło się.

Trzecie wróżenie z oczu.Niedowiaraka czyli wtedy mnie,pani przekonała opowiadając o mojej przeszłości..no no choróbska sie zgadzały w 100%
Co do przyszłości -czekam
Trzecia wróżka(bardzo znana) wróżyła mi i czułam się potem zaskoczona i taka inna
neonka28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-13, 19:52   #45
nimfetka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mosticchio
eheheeeheheh troche sie glupio przyznac ale swego czasu wykladalam tarota i zwykle karty znajomym i rodzinie za darmo ot tak zeby troche praktyki nabrac ale to byl szmat czasu temu
ale czmu głupio???
Stary 2005-10-13, 19:58   #46
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
A mozesz powrózyc mi z tarota tak na odległość?
Angi74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-13, 20:21   #47
allicjaa
Zakorzenienie

Mnie jakoś zawsze ciągnęło do wróżki... Zastanawiałam się nad tym wielokrotnie, ale nigdy nie byłam... Mojego Taty znajomego żona () chodzi dość systematycznie do wróżki, jak jej córka była jeszcze nastolatką, wróżka przepowiedziała jej, że córka "wyjedzie' za ocean, spełniło się, 2-gi rok siedzi w Stanach. Potem przepowiedziała, że rozstanie ze swoim chłopakiem, z którym wyjechała, pozna Amerykanina, ale rozstaną się po wielu latach i żeby się uczyła, bo to jej bardzo pomoże w przyszłości, potem coś o życiu jej syna, że wyjdzie z nałogu (narkoman) i ułoży sobie życie na nowo. Do tej pory się sprawdzało... czekają teraz na sprawdzenie przepowiedni co do syna...

Chciałabym pójść do wróżki, ale takiej, która naprawdę wywróży mi przyszłość... Która rozwieje moje wątpliwości co do pewnej sprawy. Ale tak w ciemno się nie odważę. Jeśli któraś z Was zna naprawdę dobrą wróżkę na lubelszczyźnie to prosiłabym o kontakt Teraz już jestem zdecydowana... Może pójdę do tej co żona znajomego mojego Taty, ale nie wiem czy jest jakakolwiek szansa, żebym się do niej dostała.
allicjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-13, 20:29   #48
brzydula_81
Zakorzenienie

[QUOTE=Pomadka]Domyslam się, że chodzi o Dzidziannę?
To legenda Krakowa, z barwną przeszłością, własnie przez takich ludzi Kraków ma niepowtarzlną magię.
Sama się kiedyś chciałam wybrać do niej, ale musialabym się tłuc 2 godz. do Krakowa i mi się odniechciało...

Pomadka -ja byłam u tej całej Dzidzianny....tylko raz, bo ostatnio jakos jej nie widuję...w sumie to smieszna z niej wróżka (swoją drogą mogłaby sobie zrobić jakiś manicure, bo troszke nieestetycznie wyglądają jej poodpryskiwane paznokcie )....faktycznie bierze co łaska, ale do rzeczy.....bylam 3 lata temu powiedziala ze stoi przy mnie dwoch facetow : brunet ekonomista i blondyn mundurowy (mundur/fartuch lekarski/ itp)ze bez wzgledu na to kogo wybiore to dobrze mi sie ulozy w zyciu...mowilam ze niedlugo czeka mnie uroczystosc rodzinna (to akurat szybko sie sprawdzilo- slub mojego brata )mowila mi tez ze bede stala przed wyborem - miedzy malym a duzym miastem (pewnie o prace chodzilo) - zobaczymy, bo wlasnie bede brala sie za poszukiwania.....aaaa zapomnialam o najwazniejszym- powiedziala ze bede miec CZWORO DZIECI

J. Allen

brzydula_81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-13, 20:35   #49
allicjaa
Zakorzenienie

A co do mężczyzn to się sprawdziło, był/jest i brunet i blondyn ?
Stary 2005-10-13, 20:44   #50
_NaNusia_
Przyczajenie

GG do _NaNusia_

ja bylam u wrozki jakos przez swietami w tamtym roku...najpierw gadala o swoim zyciu 2 h ...pozniej o mojej przeszlosci <wszystko prawda>...pozniej o terazniejszosci ..tesh siem po czesci sprawdzilo...moja przyszlocia bylam zachwycona...jednak powiedziala mi cos co mnie do teraz "przesladuje"...powiedzia la ze pod koniec tego roku umrze w mojej rodzinie starszy siwy pan <mojej kuzynce tez to przepowiedziala chociaz byla ponad miesiac po mnie u niej> i dlatego juz NIGDY nie pojde do ZADNEJ wrozki...bo boje sie tego co mnie moze spotkac ..i nie chce o tym wiedziec ...
_NaNusia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-13, 20:46   #51
brzydula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allicjaa
A co do mężczyzn to się sprawdziło, był/jest i brunet i blondyn ?

hehe aktualnie- nie ma zadnego ...i wychodzą mieszanki jednego z drugim ...z reszta wszyscy ostatni faceci z którymi się spotykałam byli lekarzami hihi ....wiec cos tam sie sprawdzilo

J. Allen

Stary 2005-10-13, 20:49   #52
allicjaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brzydula_81
hehe aktualnie- nie ma zadnego ...i wychodzą mieszanki jednego z drugim ...z reszta wszyscy ostatni faceci z którymi się spotykałam byli lekarzami hihi ....wiec cos tam sie sprawdzilo
A jednak...
Stary 2005-10-13, 20:54   #53
brzydula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allicjaa
A jednak...

teraz czekam na spełnienie

przepowiedni, że będę zadowolona z życia zawodowego .....no i cos o spadku jakimś majaczyła zobaczymy,zobaczymy

J. Allen

Stary 2005-10-13, 20:59   #54
allicjaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brzydula_81
teraz czekam na spełnienie przepowiedni, że będę zadowolona z życia zawodowego .....no i cos o spadku jakimś majaczyła zobaczymy,zobaczymy
Życzę Ci tego Bo zawsze jakoś tak milej gdy ma się dość dobrą pozycję w życiu... A i spadek..., wiadomo gotówka zawsze się przyda, na nową drogę życia czy coś w tym stylu
Stary 2005-10-13, 21:01   #55
mosticchio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Angi74
A mozesz powrózyc mi z tarota tak na odległość?
niestety nie mam kart przy sobie juz nie wykladam tarota
Stary 2005-10-13, 21:13   #56
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Jeszcze nigdy nie bylam u wrozki. Bylam za to u moje prababci ktora potrafi wrozyc, i trzeba przyznac jest w tym dobra. Wywrozyla mi moja przyszlosc, nie bede. Powiedziala dokladnie co mi lezy na sercu i kto je zajmuje. Zgadzalo sie wszystko, a nie wiedziala jaki jest ten chlopak. Opowiadala o nim jak by go znala. Tak wiec wierze w to co mi przepowiedziala, moze nie we wszystko ale w 95% tak

P.S. Podobno 3 mezow mam miec ale podobno jeden zginie w jakims wypadku :/
beat@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-13, 21:14   #57
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Ale chcialabym aby ktos powrozyl mi z kart tarota Dziewczyny a moze ktoras z was umie tak na odleglosc
beat@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-10-13, 21:31   #58
mosticchio
BAN stały

ja osobiscie nie uwazam ze na odleglosc to jest dobry sposob lepszy jest jednak kontakt osobisty z kartami
Stary 2005-10-13, 21:37   #59
mosticchio
BAN stały

aha na stronce onet pl jest wrozba z tarota wystarczy tyko kliknac na rozdanie kart i juz macie przepowiednie gratis
Stary 2005-10-13, 21:50   #60
allicjaa
Zakorzenienie

Cytat:
aha na stronce onet pl jest wrozba z tarota wystarczy tyko kliknac na rozdanie kart i juz macie przepowiednie gratis
Hih... A to dobre
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości