![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Może jakieś kwietniowe odchudzanie? I odliczanie do wakacji?
Tak więc apel o utworzenie nowego oficjalnego wątku o odchudzaniu od 1 Kwietnia
Ktokolwiek to przeczyta, ktokolwiek założy ![]() ja wtedy dołącze, o ! :P
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Hej jak tam? Ja dziś zjadłam dużo słodkich rzecz ;/ Ale w sumie... to było to świadome, po prostu sobie dałam na to przyzwolenie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja też chciałabym zgubić jakieś 5 kg, czułabym się o wiele lepiej wtedy. Chcę od 1 kwietnia kategorycznie rzucić słodycze i chipsy. Z fast foodami problemów nie mam, nie jem mięsa więc do mcdonald's i kfc nie chodzę ![]() ![]() ![]() Tak więc od poniedziałku rzucam puste kalorie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Cześć pomyślałam, że może jak dołączę do motywującego wątku to pójdzie mi łatwiej ze zrzucaniem kg
![]() ![]() ![]() edit: burtonistka dopiero po napisaniu swojej wiadomości przeczytałam, że masz ten sam problem z chipsami co ja ![]()
Odliczanie ![]() Edytowane przez olkka16 Czas edycji: 2013-03-31 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Też kiedyś miałam problem z chipsami, ale postanowiłam przestać i dziwnym trafem udało mi się!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Aaa to dla mnie czekolada mogła by nie istnieć, byle są chipsy
![]() ![]()
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Cześć, ja już jestem na wątku o odchudzających się od marca, ale was też chętnie będę odwiedzać i podczytywać
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
Ja też mogę dołączyć?
![]() Mam 16 lat, ważę 68 kg(tak, dobrze przeczytałyście) i 162 cm wzrostu. Ogółem nie wyglądam na monstrualnie grubą, mam tylko problem ze sporym brzuszkiem i lekko tłustymi udami. W mojej rodzinie jest duże ryzyko cukrzycy(chorują na nią już 2 osoby w mojej najbliższej rodzinie). Mam już dosyć wołania, ze jak biegam to sobie brzuchem wybijam zęby ![]() DLATEGO: Od teraz postanawiam wziąć się za siebie-zrzucić przynajmniej 5 kg, zmniejszyć brzuszek i zrobić takie uda, żebym mogła założyć latem szorty(moje małe marzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;40078611]Ja też mogę dołączyć?
![]() Mam 16 lat, ważę 68 kg(tak, dobrze przeczytałyście) i 162 cm wzrostu. Ogółem nie wyglądam na monstrualnie grubą, mam tylko problem ze sporym brzuszkiem i lekko tłustymi udami. W mojej rodzinie jest duże ryzyko cukrzycy(chorują na nią już 2 osoby w mojej najbliższej rodzinie). Mam już dosyć wołania, ze jak biegam to sobie brzuchem wybijam zęby ![]() DLATEGO: Od teraz postanawiam wziąć się za siebie-zrzucić przynajmniej 5 kg, zmniejszyć brzuszek i zrobić takie uda, żebym mogła założyć latem szorty(moje małe marzenie ![]() Wiatamy ![]() Życzę powodzenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Ja też się przyłączam!
Odchudzam się już od lutego ![]() ![]() ![]() Moim planem jest porzucić słodycze ![]() ![]() A cel - zobaczyć na wadze 2 kilo mniej na początku maja! Trzymam za Was kciuki dziewczyny!
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny ,
Mam na imię Monika ... Moj cel to 55 kg . Obecnie ważę 62 kg . Jeszcze pare miesiecy temu wazylam 72 kg . Wszystko przez to że od roku mieszkam w Dani i nie moglam sie odnalezc jakos w tym jedzeniu , obiady godzina 18 . Moj Tż lubi sobie pojeść i ogólnie wszystko co tu jedzą musi mieć sos . Bleeee. Udalo mi sie zrzucic 10 kg . Ale nadal moje uda i pupa to tragedia , celulit itp. Więc chcialabym się do Was przyłączyć w grupie zawsze raźniej . Przygarniecie?? Od jutra zacZynam bieganie ze swoimi psiakami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;40079191]Dziękuję
![]() Patrząc na twój awatar tylko kątem oka myślałam, że ty tam masz zdjęcie USG ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny ja tez sie przyłączam -jesli mogę
![]() ![]() Ja zaczęłam od 3dniowej głodówki (polegającej na zupie kapuscianej owocach i warzywach) zeby zredukowac apetyt i odzwyczaic żoładek od ilości takiej jaką wciągałam wczesniej. W tym momencie jem wszystko w malych ilosciach ale ZERO bialego pieczywa i ZERO słodyczy, niestety nie umiem sobie całkowicie odmówić przekąsek słonych /tlustych (chipsy,popcorn) wiec troszke ich jem, ale słodyczy na szczescie nie jem... Jakoś nigdy nie przepadałam. Pije wode, kawe, herbate, no i to nieszczesne piwo, bo przeciez trzeba dla towarzystwa tym bardziej ze mieszkam z dwoma facetami ![]() ![]() ![]() i jeszcze moje wymairy: 163 cm 48kg było 45 jest 43 chciałabym wiem ze waze malo, ale jak mowilam zalezy mi bardziej na ujedrnieniu ciala niz na utracie wagi ![]() trzymam za was kciuki dziewczyny i mam nadzieje ze nam sie uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
hejka
![]() dołączam się jak mogę ; p mam nadzieje, że będziemy sie razem jakos motywować ![]() no to może zacznę od tego, że mam 163cm wzrostu i ważę 64 kg O.o a najgorsze jest to, że mam figurę jabłka i wszystko idzie mi w brzuch... w biodrach mam ok. 84cm, a obwód uda to ok. 54cm. Może nie super, ale nie jest źle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja tez z brzuszkiem mam problemy, niby wyglądam całkiem proporcjonalnie, ale wszystko mi idzie w brzuch, który do małych nie należy ![]() ![]() Niby zdrowo się odżywiam, ruchu mi nie brakuje, ale tyję od byle czego(widząc talerz zupy widzę mój ogromny bęben). Mam to chyba w genach po mamie. Mój starszy brat, który geny figury ma ojca może zeżreć całą lodówkę...co ja gadam całą zawartość jadalną szafek w kuchni i jest idealnie szczupły. Gdzie jest ta sprawiedliwość? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
dlatego właśnie do końca kwietnia chcę rzucić to 4kg
![]() ![]() ![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;40092733]Powodzenia ![]() Ja tez z brzuszkiem mam problemy, niby wyglądam całkiem proporcjonalnie, ale wszystko mi idzie w brzuch, który do małych nie należy ![]() ![]() Niby zdrowo się odżywiam, ruchu mi nie brakuje, ale tyję od byle czego(widząc talerz zupy widzę mój ogromny bęben). Mam to chyba w genach po mamie. Mój starszy brat, który geny figury ma ojca może zeżreć całą lodówkę...co ja gadam całą zawartość jadalną szafek w kuchni i jest idealnie szczupły. Gdzie jest ta sprawiedliwość? ![]() Dziekuję ![]() ![]() ![]() ![]() co do brata - mam tak samo! koleś może wszamać całą pizze wielkości stołu i nadal jest głodny, a brzuch to ma dosłownie wklęsły ;d tymczasem takie my - siostry, tyjemy od talerza zupy właśnie O.o nie ma na tym świecie sprawiedliwości ;c |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;40085341]Już kiedyś mi tak koleżanka powiedziała
![]() ![]() Widzę, że już zmieniłaś ![]()
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
dlatego właśnie do końca kwietnia chcę rzucić to 4kg
![]() ![]() ![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;40092733]Powodzenia ![]() Ja tez z brzuszkiem mam problemy, niby wyglądam całkiem proporcjonalnie, ale wszystko mi idzie w brzuch, który do małych nie należy ![]() ![]() Niby zdrowo się odżywiam, ruchu mi nie brakuje, ale tyję od byle czego(widząc talerz zupy widzę mój ogromny bęben). Mam to chyba w genach po mamie. Mój starszy brat, który geny figury ma ojca może zeżreć całą lodówkę...co ja gadam całą zawartość jadalną szafek w kuchni i jest idealnie szczupły. Gdzie jest ta sprawiedliwość? ![]() 50 kg to nie za mało ![]() ![]() co do brata - mam tak samo! koleś może wszamać całą pizze wielkości stołu i nadal jest głodny, a brzuch to ma dosłownie wklęsły ;d tymczasem takie my - siostry, tyjemy od talerza zupy właśnie O.o nie ma na tym świecie sprawiedliwości ;c czemu mi się za pierwszym razem nie wysłało? O.o |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
I ja dołączam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Mogę? Ja w planach nie mam zamiaru jakoś drastycznie zejść z wagi ale wyrzeźbić uda, tyłek i brzuch. Teraz od paru miesięcy nie stosowałam żadnych zasad i jestem w szoku że jeszcze mi wszystkie centymetry nie wróciły. Ale cały czas się zastanawiam kiedy to nastąpi więc postanowiłam wyprzedzić to zdarzenie i od jutra się za siebie zabrać. Nie wiem, co zrobie z tymi wszystkimi cukierkami, które są na stole
![]() [1=e19c5719f6a7940d002dc7b 15b591184dc08028e_5f8782f 23d7b5;39994374]Hej angelhorse i dziewczyny ![]() Ja aktualnie ważę około 53 czy może 54kg przy wzroście 165... niby nie wiele, ale chciałabym troszkę wyrzeźbić ciało, najbardziej zależy mi również na udach, pupa jest ok ;P Po świętach zaczynam bieganie co drugi dzień- to już postanowiona ![]() ![]() A zaraz lecę zrobić sobie jakąś sałatkę, bo jutro pracuje na 7 ![]() ![]() ![]() Czy ja mogę spytać jak to robisz? Bo ja zawsze dotrwałam do połowy i był koniec. Ile zajmuje Ci zrobienie wszystkich tych powtórzeń? burtonistka witaj ![]()
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
hej moze tak piszcie jakies informacje typu co dzis jadlyscie, co cwiczylyscie...?
moj jadlospis: I. placuszki owsiane (jajko, platki owsiane, jablko) II. kuskus, cebulka, pieczarki, jajko sadzone III. smazona piers z kurczaka, 2 male ziemniaki, surowka z pora i jogurtu naturalnego IV. białko (odzywka) + garsc orzechow ![]() do tego: I. stepper 12 min interwal II. cwiczenia na: klatke piersiowa, triceps, biceps, brzuch III. cardio interwalowe 30 min pozdr ![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;40092733]Powodzenia
![]() Ja tez z brzuszkiem mam problemy, niby wyglądam całkiem proporcjonalnie, ale wszystko mi idzie w brzuch, który do małych nie należy ![]() ![]() [/QUOTE] Waga to chyba bardzo ciężki temat, tzn ja np. ważę teraz 61kg, przy moim 174cm powinno być ok, a wcale nie jest- idealnie by było tak 56kg. Z kolei mam znajomą która jest 8cm niższa ode mnie a waży tyle samo co ja i wygląda bardzo szczupło. Już teraz patrzę bardziej na wymiary niż na wagę ![]() ![]()
![]() |
#58 | |
Konto usunięte
|
Hej girls, jak tam wasze odchudzanie?
Ja przemilczę dzisiejszy dzień... ![]() ![]() Cytat:
Na stronce fitappy są filmiki, dziewczyna ustawia timer i robi po kolei 42 dni, ostatni dzień to ok 36min ![]() Moja 6niestety się przedłużyła, nie miałam warunków do jej skończenia dzis ;/ Cały dzień w biegu, dopiero się ogarnęłam,a wstaje o 6... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj dzień pierwszy.
Śniadanie: serek wiejski parówka kromka ciemnego chleba słonecznikowego Na 10 siłownia ![]() Tylko ta pogoda mnie jakoś zniechęca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Witam co prawda już do jednego bardzo fajnego wątku się przyłączyłam
![]() Ale jeśli mnie wpuście tutaj to chętnie też się dołączę. Mój cel to stracić do czerwca 10 cm z bioder. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.