![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: siostra tż ma raka ....
Cytat:
będzie dobrze ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Nie przeżywałabym tego tak mocno. To jednak siostra TŻ-ta. Jestem zdania, że poślubia się faceta, nie jego rodzinę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
a ja uważam, że nie można sobie tego olać. nie wyobrażam sobie tego. kocham tż i naturalne jest to, że się martwię o niego i o jego bliskich.
Chore by było dla mnie zdystansowanie się do tego, tym bardziej - pisałam o tym wiele razy, oni nie ogarniają.
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Autorko, ale chwila. Czy ja dobrze rozumiem, ze diagnoza została postawiona na podstawie tomografii? Co to znaczy "komplet badań"?
To jest faktycznie rak, czy (poki co) niewiadomo jaka masa w głowie? Bo wiesz - jeśli tego nie wiecie, to wcale to nie musi być rak... Póki nie dostanie konkretnie powiedzianego np. "glejak" czy cokolwiek innego, to tak naprawdę pełnej diagnozy - oprócz tego, ze coś w głowie jest - nie ma... Nie ma co panikować na zapas w takim razie, bo może się to okazać czymś niezłośliwym, a Ty już jej fundacji finansującej chemię szukasz.
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zakańczam rozmowę,bo dostałam swoje wyjaśnienie i jak pisała KLEMPAA,nie martwcie się na zapas.rak to nie wyrok,trzeba się skupić na leczeniu i pomocy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
i jak sie sprawy maja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę w to co czytam w niektórych postach. Sama roztkliwiam się tu nad sobą w odpowiednim wątku po rozstaniu z facetem i przeczytałam parę dosadnych słów, które mi się należały, żeby się nad sobą nie użalać i dziękuję. Ale tu jest do ciężkiej cholery mowa o chorobie zagrażającej życiu, a do tego jednej z najboleśniejszych i najbardziej krzywdzących. Jak można się do tego zdystansować jeśli sprawa tyczy siostry mojego faceta? Rzadko mi się tu zdarza bo na wszytko biorę poprawkę, ale aż się zbulwersowałam.
Powiecie: zamiast się bulwersować to coś poradź. Co poradzić? Otóż nic się nie da. Dla mnie to całkiem zrozumiałe, ze autorka doszukuje się numerologii, bo w tym momencie myśli się o wszystkim, to jest taka cholerna niesprawiedliwość, że o wszystkim człowiek pomyśli. Jedyne co mogę powiedzieć, to cisnąć ich wszystkich, zabiegać o refundacje/terapie/prosić, błagać grozić i wymagać, bo sami na tacy nic nie dadzą, a po paru naciskach czasem okazuje się "nooo możemy panią skierować doooo...". Tutaj jest jeden z nielicznych tematów, gdzie desperacja czasem pomaga ;] Ale to jest rada bardziej do do rodziny Twojego tż, niż Ciebie moja droga. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.