|
|
#31 |
|
jestę wieszczę
|
Dot.: czy ktoś zna Wicia23?
ja się z nim umówiłam kiedyś pod starą stodołą we wsi, co mówią, że tam straszy. Przyniósł mi raz worek kartofli, a później takie dwie marchewki zrośnięte, co je wyjął z pola i się pytał, czy porobimy to, co te marchewki, to ja w nogi, bo zrastać się z chłopem nie będę. Później ino same problemy, bo nie ma jak prać z chłopem wiszącym u ramienia.
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Kot w niewolę popadł, na sznurku go pasą
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
zawstydziła się :P poszła szukać innego!
patrzcie co zrobiłyście ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- to do odopwiedzi wyzej
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
|
|
|
|
#34 |
|
serum z nanopletami
|
Czy ktoś zna Wicia, który z ukrycia
wyrywa panny, co fontanny łez wypłakują za nim? Gdzież on się chowa, ten men z Pruszkowa? Czy siedzi na portalu, czy w realu? Ach, sam kłopot z tym... Co myślisz Wiciu o wspólnym życiu? Czy chcesz mieć dzieci, czy balecik wieczny w Twojej głowie tkwi? Czym jest jedyna, czy frajerzyna? Och, Wicia do zdobycia szybko dajcież mi! |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2013-03-26 o 18:54 |
|
|
|
|
#38 |
|
jestę wieszczę
|
1.Chodziłam sobie raz koło dworca,
z zimna i wiatru dostałam pier***ca, bo z różą w zębach długo czekałam, na randkę z netu się umawiałam. ref. Ach Wicia, Wicia, ty tulipanie, co przez e-darling uwodzisz panie, Za wieczór z tobą wszystko bym dała, o każdą chwilę bym cię błagała! 2.Od pierwszych maili się zakochałam, by być jedyną tak się starałam, Choć każdą pannę miał na skinienie, jednak liczyłam na jego olśnienie. 3.Gdy go ujrzałam, spadły mi gacie, zaraz myślałam o cnoty utracie, Lecz nim mu wianek swój podaruję, chcę się dowiedzieć, czy coś nie knuje. 4.Czy któraś z was go może widziała? Czy przez internet z Wicią pisała? Czy proponował lubieżne czyny? Błagam, powiedzcie mi to, dziewczyny!
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Bananalama - dla Ciebie
|
|
|
#41 | |
|
serum z nanopletami
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chcesz spotkać Wicia celem współżycia, Lecz co, gdy Wicio ma skłonność do tycia? Cóż gdy wieczorem jest Twój, zaś rankiem Bywa ów Wicio zwykłym bawidamkiem? Czy z domu on Ci nie zrobi ringu? Tego nie dowiesz się na e-darlingu! Zanim umieścisz go w życia pejzażu Spytaj o Wicia tu, na wizażu. Bo mimo, żeś jest jego królewną Wszak Wicio spał z którąś z nas na pewno! |
|
|
|
|
|
#42 | |||
|
KOTerator
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Wicio z Kiełczowa na YT jest, ale z Pruszkowa nie, a może to ten sam, czy ktoś wie??? |
|||
|
|
|
|
#43 | |
|
Hrodebert
|
Cytat:
gdy czas spędzał w parku o wczesnym ranku gdzie wiele kobiet do pracy spieszy, wiadomość taka z pewnością cię cieszy. Lecz przyznać muszę ,nie będę modzić W przydługim płaszczu on je chciał uwodził atrybut zacny swój pokazując i miły uśmiech im prezentując. Tak więc gdy smutno ci o poranku na spacer biegnij czym prędzej do parku.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Wicia zrobi na forum karierę jak MC
|
|
|
#45 | |
|
serum z nanopletami
|
Cytat:
Byłżeby Wicio... ekshibicjonistą?! |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
i coś dużego chyba pod nim chował, Myślałam pierwej, że to z gorąca, zaś Twoja perspektywa jest... podniecająca
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
serum z nanopletami
|
Jestem szczerze zawiedziona, że Autorka tak nas zostawiła, bez ani odrobiny informacji o Wiciu. A my przesz same dobre chęci prezentujemy...
ech... co my tak naprawdę wiemy o Wiciu... stare upy jesteśmy i tyle
Edytowane przez _ent_ Czas edycji: 2013-03-26 o 19:16 Powód: chwila refleksji |
|
|
|
|
#48 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|||
|
|
|
|
#49 | |
|
Hrodebert
|
Cytat:
że Wicio zamiłowania ma nie tylko takie! Podobno także wieczorową porą autobusami jeździ sobie z pokorą gdzie wiele kobiet do domu wraca on ich uwagę na siebie zwraca okazując przy tym powagę wielką żeby nie obryzgać je żadną kropelką.
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
jestę wieszczę
|
Czyś chciał powiedzieć,
że sytuacja to taka, że on bez ceregieli, pokazuje ptaka?! I to w autobusie, żal się mocny Boże, tak przy wszystkich ludziach, grzebie se w rozporze?! Tego nie wiedziałam, a jakem cnotliwa, z chłopem nazbyt śmiałym, nie byłabym szczęśliwa
|
|
|
|
|
#51 |
|
serum z nanopletami
|
A masturbator! Szatańskie plemię!
Tak marnotrawić cenne nasienie! Wszak miast się znęcać nad zawartością spodni, Mógłby Autorkę wątku zapłodnić. Oj Wiciu, Wiciu, cóż powiesz niebodze Która na Tobie zawiodła się srodze? Zamiast Autorki wybrać cycusie Ty marszczysz freda? Gdzie? W autobusie! Jeszcze przemielą Cię życia żarna. Dosyć, bo ja się robię wulgarna...
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Hrodebert
|
Cytat:
prawdziwy mężczyzna epatuje ptakiem . Miejsce i pora nie ważna jest przecie gdy w spodniach siedzi prawdziwe zwierzęcie. Pomijam zatem wiadomość taką że Wicio rzecz ma tam okazałą autobus kobiet szczęśliwych cały a ty mi tutaj prawisz morały .
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestes cie zaje**ste!Uwielbiam Was!
|
|
|
|
|
#54 |
|
Konto usunięte
|
tylko dorobić do tych tekstów bita i jechać do Xfactora podbijać kraj
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020
|
Cytat:
Ja pindole
|
|
|
#56 |
|
serum z nanopletami
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko i córko! Jakie rymy! Lepsze chyba, jak w wątku laczkowym
|
|
|
#58 | |
|
Hrodebert
|
Cytat:
ale nasz Wicio ma tam zwierzę srogie. Chadzają słuchy wśród dziewcząt na dworze o niebywale wprost ruchliwym potworze co dziewic pragnie niczym Smok Wawelski ale ja już kończę bo doprowadzę do klęski.
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
serum z nanopletami
|
Spuśćmy kurtynę więc, proszę Pana
Na Wicia23 niesforne organa, Aby niezdrowy zgoła apetyt Z Wizażu na Pruszków nie pognał kobiety. A morał z tego rymowanego sparingu? Uważaj, z kim się umawiasz na e-darlingu...
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Morał jest jak, szczał w dziesiątkę!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.