|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zalety i wady tatuaży
Też tak pomyślałam jak zobaczyłam tytuł wątku, ale zmieniłam zdanie jak przeczytałam wypowiedź autorki. Ona ma już wybrany napis, wie gdzie go chce mieć i że za kilka dni będzie go miała, nie ma wątpliwości (przynajmniej tak mi się wydaje po przeczytaniu tego), a pytanie o wady i zalety chyba nie wpłynie na jej decyzję.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawde nie jestem "cnotka niewydymka" mam swoje za uszami ale do tej pory nie rozumiem po co je tworzyc? skrzyczcie lub wytlumaczcie mi
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Ale co tworzyć?
Tatuaże czy wątki?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
tatuaze
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Ja je lubię, bo dla mnie tatuaże wyglądają świetnie ^^ I dają +100 do atrakcyjności
|
|
|
|
|
#37 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
O kutwa, autentyk? o.O
Miałam na myśli coś jak w załączniku, ale twoje tez dobre
|
|
|
|
|
#40 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się z mm444. Jak ktoś brzydki to mu tatuaż nie pomoże, wręcz zaszkodzi. Jak kobieta nie myje włosów to jej długie, tłuste włosy mogą jeszcze bardziej zniesmaczać. atrakcyjna osoba + dobrze wykonany, estetyczny i ciekawy tatuaż= git majonez piękny inaczej + spaprany tatuaż albo po prostu głupi= lipa po całości. Tatuaże Jezuski, Maryje, tribale, i inne rzeczy typu tramp stamp to nei jest dobry pomysł
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Marszałkini II RP
|
Cytat:
Dokładnie. A tatuaż religijny może być inny niż krzyż czy wizerunki Jezusa i Maryi, bo to rzeczywiście jest jakieś hmm...zbyt na swój sposób wyzywające, oczywiście w inny niż tramp stamp, (czyli kojarzony z paniami dość swobodnego prowadzenia się), ale epatowanie tak religijnością też nie jest w dobrym guście. Sama mam tatuaż z motywem religijnym na plecach, ale wiele osób nie wie nawet co to oznacza.
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ktoś wspomniał są tatuaże i tatuaze. Nawet motyl może byc fajny (chociaż sama częściej spotykam sie z tymi skopanymi)
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Marszałkini II RP
|
Oczywiście znowu się z Tobą zgadzam w 100%. Moje tatuaże były przemyślane i długo myślałam czy rzeczywiście warto je zrobić. Wyjątkiem był mój pierwszy tatuaż zrobiony w wakacje (a już na studiach to było) - infantylna gwiazdeczka na wewnętrznej stronie prawej kostki. Na szczęście nie ma już po niej śladu, ale trzeba pamiętać, że aby tatuaż usunąć niemal w 100 % potrzeba nieraz kilku kosztownych zabiegów, których wartość przekracza wielokrotnie cenę zrobienia tauażu.
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zamierzasz zrobić taki tatuaż, żeby kogoś nie urazić ? Ha. Gratuluję głupoty
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
a ja gdybym była wierząca to chętnie wytatuowałabym sobie najświętszą pannę i miałabym w d**** co kto o tym sądzi.
|
|
|
|
|
#48 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chcę tylko poznać opinię innych w tym temacie.---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
nie, zamierzam zrobić tatuaż dla SIEBIE, ale czy nie można tego połączyć z nie obnoszeniem się z nim ? wybaczcie, ale w moim rozumieniu, skoro robię tatuaż w miejscu normalnie niewidocznym, to chociażby to była szubienica, swastyka czy inne gówno to raczej nikogo to nie urazi skoro tego nie widzi. o to mi chodzi. nie chcę nikogo JAWNIE gorszyć, a przy okazji zrobić coś dla siebie
|
||
|
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A nie tatuować swoje ciało. Zresztą dla mnie jest to trochę nie logiczne. Chcesz tatuaż - idziesz i go robisz. A nie pytasz o to obcych ludzi na forum. Sama chyba masz problem z rozumieniem zdania "zrobić coś tylko dla siebie". Nie widzę tutaj miejsca na jakiekolwiek tłumaczenie się dlaczego tak a nie inaczej, a już tym bardziej kompromis.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Tak
tatuaż moim zdaniem nie powinien oszpecać (no chyba, że to ma być jego cel) a reszta to już sprawa drugorzędna.
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
hej
a ja mam zamiar zrobic sobie tatuaz nizej na karku/poczatek plecow. maly napis. i mam takie pytanko czy w tej czesci bardzo boli? bo podobno bol na kosciach jest najgorszy.. i do czego mozna to porownac? jest tu ktos kto ma tatuaz w tym miejscu?
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
niby sa to jeszcze plecy, ale tatuaz jest tak wysoko, ze to juz prawie poczatek karku.Mam napis na jakies 12 cm x 1,5 cm.. nie bolalo w ogole.. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
dzieki wielkie.
no to teraz juz jestem 100% przekonana zeby robic.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
pierwszy raz będę robić sobie tautaż. Zwlekałam z tym od 10 lat |
|
|
|
|
#58 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jeżeli chodzi o folię to kupujesz zwykłą spożywczą + plastry bez opatrunku, ale nosisz ją jedynie w nocy (przez pierwsze 4 dni) - tatuaż musi oddychać, a przez 2 tygodnie smarujesz go maścią. Jeżeli tatuaż się pomoczy - nic się nie stanie, nie mówię o moczeniu go cały czas, ale przecież tatuaż też trzeba myć delikatnym mydłem. Jeżeli chodzi o suszenie włosów - może spróbuj przez 2 tygodnie nie suszyć ?
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie powinno się też z początku bardzo wystawiać go na słońce. Co do bólu, oczywiście troszeczkę boli, ale mały tatuaż za uszkiem to pikuś. Spokojnie dasz radę
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

Tatuaże czy wątki?

Dokładnie. A tatuaż religijny może być inny niż krzyż czy wizerunki Jezusa i Maryi, bo to rzeczywiście jest jakieś hmm...zbyt na swój sposób wyzywające, oczywiście w inny niż tramp stamp, (czyli kojarzony z paniami dość swobodnego prowadzenia się), ale epatowanie tak religijnością też nie jest w dobrym guście. Sama mam tatuaż z motywem religijnym na plecach, ale wiele osób nie wie nawet co to oznacza.