|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Dior, MAC, Nars, Carins, Longchamp, Pilewicz i inne
Hm, a może być?:
Nivea Lip Butter - masełko do ust o zapachu karmelowym, nowe, z kartonikiem Nivea Lip Butter - masełko do ust o zapachu waniliowym, użyte raz pędzelkiem L'occitane Shea&Miel - krem do rąk z masłem shea i miodem, edycja limitowana, nowy Inglot Highlighting Powder - paskowy rozświetlacz do twarzy i ciała nr 83, używany, zostało około 1/3 ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- a za eyeliner Sephora mogę dorzucić Ci drugą książkę, tą mniejsza i 2 płyty. |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam sie jeszcze nad tą tym peelingiem do twarzy z TBS u Ciebie, ale mam cerę naczynkową. Tak szczerze myślisz że bedzie ok? Co byś za niego chciała dodatkowo?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Przejrzałam sobie te kompakty(mam na myśli ofertę wymianki za LPR nr 11) i myślę,że mógłby mi podpasować ten MAC,ale chciałabym się upewnić czy jest on faktycznie taki jasny.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
The Body Shop Vitamin C Microdermabrasion - peeling do twarzy, używany, zostało ponad 2/3
Nail Tek Foundation II - podkładowa odżywka do paznokci, używana, zostało ponad 3/4 Nail Tek II Intesive Therapy - odżywka do paznokci, nowa E.L.F - dwie paletki cieni + wosków do brwi, kolor Light i Medium, nowe coś u mnie?
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za L'occitane Shea&Miel - krem do rąk z masłem shea i miodem, edycja limitowana, nowy i beautyblender ??
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- a za gąbeczkę beautyblender coś byś widziała ?
Edytowane przez Vegetka Czas edycji: 2013-04-10 o 18:55 |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
To moze ELF zestaw szablonów i paletka cień i wosk do brwi?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
jasne
a jaka jest pojemność tego kremu ??
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
nic niestety
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Ok, mogę oddać masło z Tbs i regenerum za ten krem, ale byłabym bardzo szczęśliwa gdybyś uraczyła mnie choć malutką odlewką jakichś perfum. Najbardziej szukam Escady Magnetism, Chloe edt lub Armani Code. Oczywiście jeśli nie masz żadnych z tych to uciesze sie z każdych, których bede mogła spróbować
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych...
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
witaj,
podkłąd już wymieniłam ale ponieważ chętnie przygarnę kompakt mam pytanie: czego szukasz poza kosmetykami? może bucików, ciuchów? z zapachów jakie mam w watku żaden ci nie odpowiada? |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jeszcze spodobał mi się ten żel:
Flos Lek Żel ze świetlikiem i chabrem bławatkiem i jeśli by Ci odpowiadało to zapraszam na PW, jutro mogłabym wysłać przesyłkę ![]() Hm, albo wiesz, boję się, że odcienie wosku nie będą pasować do mnie, dlatego wolałabym zamiast paletki elf i szablonów: Sephora Golden Sparkle Oil - złocisty olejek do ciała, używany, ubytek niewielki Przepraszam za zmianę, ale naprawdę się obawiam, że będzie później leżeć bezużytecznie u mnie ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Więc powiedzmy, ze w sumie bym chciała: *puder rozświetlający Inglot *oba masełka do ust Nivea *eyeliner Sephora *złocisty olejek Sephora *mleczko Ziaja i jeśli dorzucisz, to chętnie przygarnę ten żel do okolic oczu Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2013-04-14 o 20:15 |
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
masz coś poza wątkie
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- to interesuje mnie : Bobbi Brown Face Tauch Up Stick i Mac Studio Fix <3 ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Z twej wish mam : 123 Perfect Bourjois,Estee Lauder Double Wear,mogę oddać połowę maski do włosów John F., + zostawiłam Ci PW. |
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie za lakiery essie?
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
hej
znajdziesz coś u mnie za któryś z podkładów Chanel lub Mac?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, więc proszę o cierpliwość