![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pomóżcie mi, doradźcie mi co mam zrobić
Tak się boisz, może masz jakieś problemy zdrowotne? Myślę, że dasz sobie radę, zwłaszcza jak się trochę przyzwyczaisz. Ja uwielbiam zbieranie owoców z drzew, dużo przyjemniejsze niż truskawki czy inne takie wymagające schylania. Dla mnie to zawsze czysta przyjemność. A jeszcze czereśnie mniamniam
![]() Mój najważniejszy powód - to sam wyjazd do innego kraju, na pewno zobaczysz tam coś, czego nie spotkałabyś w innym razie może nawet nigdy. Będziesz bezpieczna, bo miejsce polecone, w dodatku jedziesz z osobą, która już tam była (chłopak) i się o Ciebie zatroszczy. Ja bym się nie wahała!.. jeszcze Francja... Poza tym, zawsze sobie trochę zarobisz.
![]() |
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do zarobków to są wieksze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
kiedy zrywałam wiśnie nic mnie nie bolało, a po 10h pracy (albo nawet 12h) miałam jeszcze siłę jechać na rowerze do domu (jakieś 3-4km), bo niestety kawałek musiałam dojeżdżać. za to jak do domu już do tarłam i się wykąpałam nie miałam siły ruszyć nogą ani ręką
![]() ![]() ![]() aha, gwoli spania, bo mi się przypomniało... jak zamykałam oczy to widziałam drzewa z wiśniami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.