![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
ojejku ale sie zrobilo parno, u ciebie Svenja tez? feee, az nie ma czym oddychac :-( Cale szczescie ,ze nie mieszkam w miescie bo bym sie chyba udusila od oparow samochodowych podczas takiej duchoty !ble |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Che Italia?
Cytat:
![]() Acha, pogoda tu wciąż dopisuje, Svenja przyjeżdżaj czem prędzej bo naprawdę warto się teraz w Polszy zjawić, opaliłam się jak na Karaibach jakich... ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
PS Jeszcze gorsi od Włochów są Marokini, albo Włosi z południa, to już dosłownie porażka, czasem mam takie nerwy, że bym ich.... Wrrrr...
No to zmykam do ogródka pograć w Briscolę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Zawsze sie mowi, ze jesli dziewczyna chce sie dowartosciowac, to powinna do Wloch pojechac.
![]() A ja ostatnio w samolocie kolo Wlocha mialam miejsce... Dalam mu wyraznie do zrozumienia, ze jestem szczesliwa mezatka, ale i tak bitych 9 godzin musialam z nim rozmawiac hehe. Edytowane przez Magda. Czas edycji: 2005-08-31 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
![]()
Femme
![]() ![]() Magdo ale sie usmialam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No pewnie mamusia pierze, gotuje, siedzi cicho po co mu zona? ![]() ![]() ![]() Jak ty wysiedzialas? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysiedzialam, bo film puszczali, ciut mi sie usnac udalo, no i staralam sie rozmowe sprowadzic na jakies intelygentne tematy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jutro smigam do München (pracuje w piatki), mam nadzieje, ze pogoda dopisze na autostradzie i ze wszyscy Holendrzy i Niemcy wrocili juz z urlopu, bo przez ostatnie tygodnie przezywalam katorge w 20-kilometrowych korkach ![]()
![]() |
![]() |
#41 | ||
Raczkowanie
|
X Femme:
Aniu, przypominam pytanko
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Svenja, wspolczuje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: X Femme:
Hmmm, Upim i Terranova? A po przeciwnej stronie też ETAM? To chyba o tym Upimie mówisz? No a Douglas to widziałam też na tej ulicy, ale jakby po drugiej stronie tej ulicy dosłownie na przeciwko pupci Neptuna.
![]() ![]()
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziekuje Aniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
ja tam osobiscie nie uwazam ze wlosi z poludnia to porazka juz siedze we wloszech 5 lat mieszkam w Wenecji i uwazam ze wlosi i wloszki z poludnia sa super ludzie szczegolnie dziewczyny pracuje z wieloma osobami z poludnia i bardzo z charakteru mi przypominaja moich rodakow sa poprostu swoi ludzie zawsze sa otwarci na pomoc i bynajmniej mozna po ludzku pogadac a wlosi Z NORD a w szczegolnosci tu gdzie mieszkam sa arogantami i egoistami i mysla ze sa glowa swiata juz nie mowiac o wloszkach z tych rejonow a jeszcze do tego sa beznadziejnie brzydkie i brzydcy zarazem glupio gadaja eheheheh bynajmniej wloszki i wlosi z poludnia sa bardzo przystojni ludzie a pozatym NORD i SUD italia nie przepadaja za soba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Ja też nie uważam, że Południowcy to porażka, uważam, że porazka to taki pewien typ Włocha Południowca rodzaj "Playboy Casanova"
![]() ![]() To chyba nie jest elegancki sposób podrywania, zagadywania? ![]() Też mam koleżanki zarówno z Północy jak i z Południa. ![]() Można wymienić zarówno dobre jak i złe cechy Południowców i tych z Północy... ![]()
![]() |
#47 |
BAN stały
|
ci z z polnocy tacy sami tylko ze jest troche mniej tych typow typu casanowa tylko nie znosze jak niektorzy zucaja wszystkich na jedno ale co tam mniejsza z tym apropos Feme Banale jak juz jestesmy sluchaj mam jeden problem z kuchnia wloska kurcze nie wiem co zrobic a chodzi mi konkretnie o osmoirnice i kalmary co zrobic aby byly mieksze bo chociaz wzystko robie wdlug przepisu to zawsze mieso jest jak guma masz moze jakis sposob
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Juz wiem! maz pomogl mi tez zrozumiec, gdzie to moze byc, bo ja jakas zacmiona ostatnio jestem ![]() ![]() Ale czemu mnie jeszcze tam nie bylo? ![]() ![]() Zgadzam sie, czy poludniowcy, czy polnocni, kazdy ma wady i zalety.Choc taki podryw zbyt "wylewny" to wada raczej poludniowcow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
BAN stały
|
bez glupiego gadania dziewczyny zna moze ktoras z was jakis przepis na to cholerstwo bo bardzo lubie je
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() to byl tylko humor,battuta. Nie wiem jak to sie gotuje, bo nie jadam takich cholerstw, jezeli przeczytalas caly watek to napewno wiesz, wiedze,ze zadna z dziewczyn nie odpowiada,takze albo nie wiedza, albo jeszcze nie czytaly twojego wczorajszego pytania.Moze sprobuj poszukac w necie albo na kulinarnym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi właśnie podoba się ta bezpośredniość Włochów, ta ich wieczna chęć do pomocy, taka otwartość. ![]() ![]() A polscy faceci (niektórzy!) przy Włochach wypadają jak ciapy! Ja już mam dość gości, którzy wstydzą się do mnie zagadać a jeśli już zagadują, to tylko po kilku piwach bo na trzeźwo nie mają tyle śmiałości! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
ja to owocki moza to uwielbiam mnia mniam mniam jadlabym bez koncaaaaaaaaaaaaaaaaaaa w szczegolnosci calamari claude albo antypastyyy z owockow morza mniammmmmmm az mi sie chce isc do restauracjiiiii i cos zjeesc cos z antypastowww
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
![]()
Mosticchio wlasnie sie dowiedzilam,ze kalamary maja to w sobie,ze im dluzej je gotujesz tym bardziej staja sie twarde, nastepnym razem podczas gotowania kontroluj je widelcem czy juz sa miekkie.Powinno wystarczyc ok. 40 minut gotowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
mniam mniam dziewczyny wlasnie wcinam loda heheeheheheh zawedzilam tesciowej z lodowki ahahahahahah o kurcze dobre sa te CARTE D"OR czekajcie jaki to gust aa jest napisane panna cotta e gianduia ahahhaahahaha JO dzieki skorzystam z twojej porady DZiewczyny ja uwazam ze lody wloskie sa super ale ze mnie lakomczuch mam nadzieje ze nie zjem to cale 500g eehehehehhhhe a jak zjem to tesciowj nic nie zostanie ahahaahahahahhahah
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
chej dziewczyny w waszych okolicach gdzie mieszkacie tez sa slynni chinczycy chodzi mi konkretnie sklepy z ciuchami slyszalam od znajomej ze polowa rzymu i milano to wszystkie sklepy z ciuchami to prawie CHINCZYKA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
hej witam!
ja rowniez kiedys mieszkalam we wloszech...prawie 7 lat ![]() wciaz tam mam rodzine i przyjaciol ![]() bardzo tesknie za italia,chociaz coraz czesciej lapie sie na tym,ze po malu zapominam jezyk.... nie tylko....ale wciaz pozostaly cudowne wspomnienia i wiele zdjec. mieszkalam w rzymie przez rok,a potem troche w neapolu,a reszte pobytu we wloszech spedzilam w malym miasteczku o nazwie villaggio coppola-w okolicach caserty. brakuje mi pysznej kuchni wloskiej ![]() i tego klimatu ![]() i tych szalonych,rozgadanych ,makaronow,, tlocznych ulic w neapolu,sklepikow,pizzern i..... owszem przyznam,ze wloskie lody sa nr1!!!!!!!! obecnie mieszkam w usa i za kazdym razem jak ide do kawiarenki to oczka mi leca na lody...niestety tu uzywaja jakis chemikalii i mam na lody uczulenie,zaraz robi mi sie nie dobrze i kreci mi sie w glowie i musze zwymiotowac ![]() nigdy w zyciu nie mialam takich problemow-wloskie lody sa pyszniutkie i takie smaczne i pachna...ahhhhhhhhhh ale sie rozmarzylam ![]() jesli chodzi o perfumki to roznie bywalo zalezalo od funduszy ![]() jesli chodzi o kuchnie wloska to kocham owoce morza!!mam bzika na ich punkcie!!!moge jesc codziennie-szczegolnie salatki z owocow morza z cytrynka,az mi slinka leci ![]() jesli chodzi o ludzi -wlochow z tych okolic,ktorzy raczej nie lubia sie nazywac wlochami tylko napoletano ![]() w przeciwienstwie do amerykanow,ktorzy zamieszkuja tu w miasteczku. tragedia ![]() no nic...rozpisalam sie ![]() bede tu zagladac i was czytac,to humorek bede miec lepszy ![]() baci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.