|
|
#31 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
apropos wypowiedzi ze ma ta sama figurę jak ja a znacznie wiecej ccm to mówiłam na poczatku ze to zalezy jeszcze do wyjsciowego swojego rozmiaru ja mam pewnie ta samą wielkosc a mniejszy implant bo miała swoje srednie w miare piersi ale ze jestem bardzo waska w ramionach w porównaniu do bioder to chociaż w biuscie powinnam dorownywać do 100cm.wiec kochana koleżanko nie obalasz niczego tylko swoje mniemanie o sobie. oczywiscie współczuje kolezance maydivie bo tak naprawde to straszna rzecz ale poprostu chciałam przekazać to ze takie rzeczy sie zdarzają jest to zadko pomyłka lekarzy a jako ze ona sama sie na tym nie zna widzi tylko wizualnie to co zrobili-( nie mowie tu ze sie nie pomylił być moze i to z jego winy wyszło przecież wszyscy ludzmi jesteśmy i mamy prawo do pomyłki)tylko nie należy az z taką nienawiścią podchodzić. co do mojej pisowni to pomyłki przy szybkim pisaniu sie zdarzają i z góry przepraszam ale dodam jeszcze ze jak nie chcesz to nie czytaj jesli przynosi to taką trudność.:P p.s. kazdy sie myli szczególnie na klawiaturze komp. z ortografia a po za tym mądralińska jest taka choroba jak dyslekcja ... i co ja cię rozłorzyłam ... w sumie nie o to chodzi Edytowane przez anika64 Czas edycji: 2010-08-18 o 09:30 Powód: grg |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dr. Lubomir Lembas ??
Ja po przeczytaniu historii Mya zrezygnowałam z dr. L, a miłam juz umówiony termin. Oczywiście dobral mi 255 anatomy, po proteście 295 czy jakoś tak. Poszłam do IQ Medica i miałam zabieg u dr. Grażyny Jurek. Od 10.08 jestem posiadaczką biustu Mentor 390. Na razie cięzko powiedzieć czy szczęśliwą. Bolało jak cholera!!! i jeszcze boli, ale cierpię z nadzieją na sukces. Dr.Jurek miła, fachowa, super ale z końcową opinia poczekam.
Jak minie miesiąc, a moze i trzeba więcej ?. Dziwi mnie wkładanie silikonów u młodej osoby co ma rozmiar C, zwłaszcza przed karmieniem... wzieła by hormony i D samo by się zrobiło. Ale nie oceniam ja miałam mizerne A. Póki co te 390 wcale nie są jakieś ogromne, chyba bym sie zalamała gdybym włożyła 100 mniej i to pod gr.a nie mięsień.Ale dr. Jurek mi odradziła pod sam gr, że własnie będzie zwis. Na razie jestem cierpiąca i nie w pełni się cieszę. Gratuluję samopoczucia Anika, w końcu zabieg był 3 dni po mnie a Ty świtnie sie czujesz... |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo ciężko kogokolwiek rozłorzyć, gdy takie słowo nie istnieje ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... Chyba się pogubiłaś ......................... ......................... ......................... ......................... ........................ Nie Maydiva tylko MyaDiva ......................... ......................... ......................... ......................... ....................... Pozdrawiam Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-18 o 16:34 |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakie rzeczy się zdarzają, że lekarze widząc zniekształconą pierś, mówią, że wygląda ona pięknie? Nie, no fachowa opinia!! Powodzenia, oby los nie potraktował cię tak samo. . . Ważne jest, aby operować się u lekarza, który nie zostawi cię w potrzebie A rozłożyć, to ty możesz, ale nogi przed kimś
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
czesc,
mozesz mi [podac namiar do tego lekarz, ktory poprawiał po Lembasie? dzięki serdeczne |
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
ja tez miałam operacje u dr Lambasa. Na początku skupiłam się tylko na tym cholernym bólu
ale nie oceniałam ich bo były bardzo opuchnięte. Teraz minęły już 3 miesiące a biust się robi coraz brzydszy;/zaczynam już wpada w jakąś paranoje! Oglądam je tysiąc razy dziennie robie sobie zdjęcia i za każdym razem wpadam w większego doła Oczywiście miesiąc po zabiegu byłam na wizycie i dr Lembas stwierdził, że są IDEALNE, jak zaczęłam mu sugerowa, że prawa jest trochę inna od lewej to powiedział, że absolutnie nie. Problem w tym, że przed zabiegiem moje piersi nie były idealnie symetryczne, jak u większości kobiet ale nie było żadnej masakry, lubiłam go tylko był za mały a teraz prawa pierś ucieka mi na prawo zaczyna mi się robić to double ,,cos tam". POMÓŻCIE!!!
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po trzech - czterech msc najczęściej wychodzą wszystkie nieprawidłowości. To jest najlepsza pora by ocenić wygląd piersi- bo dopiero wtedy można cokolwiek powiedzieć. Bardzo wielu nieprawidłowością można zaradzić - jeśli się je dostatecznie wcześnie wychwyci. Może warto wybrać się do innego lekarza po poradę- wyjaśnisz swoje wątpliwości i być może dostaniesz jakieś zalecenia które pomogą Ci jeszcze teraz poprawić wygląd piersi. Zapraszam Cię na wątek, w którym będziesz mogła wymienić własne doświadczenia z doświadczeniami innych osób po operacjach. Tam też będziesz mogła zobaczyć zdjęcia piersi po operacjach - wiesz gdybym ja nie widziała jak powinny wygladać piersi po operacji to może nawet wmówiliby mi, że te moje są idealne i równiutkie. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post24156842 Pozdrawiam.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-01-05 o 22:14 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Dr Lubomir LEMBAS - zbiorczy!
Witam, miałam operowany nos u dr. Lembasa, jestem bardzo zadowolona. Po roku zgłosiłam się do doktora na konsultację w sprawie powiększenia piersi. Doktor zaproponował mi implanty firmy Allergan MF 225. Co możecie powiedzieć o implantach z tej firmy dodam że mają dożywotnią gwarancję. Kto miał operowane piersi u doktora i dobrane implanty tej firmy???
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
NIKOMU nie polecam tego lekarza. Co do rklamacji, to tak długo się zbierałam, że już nawet nie istnieje ta klinika. Załamałam się, teraz jedynie kolejna płatna operacja mnie czeka ... Thanks to dr Lembas ... a po Waszych komentarzach rezygnuję z szukania pana doktorka, bo pewnie i tak nic nie zdziałam ....
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dr Lembas
Mam zamiar zrobić sobie korektę uszu u tego dr. Myslisz że da rade ?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Załamałyście mnie
Jestem 4 dni po zabiegu u dr Lembasa w LuxMedzie.To pierwsze negatywne opinie jakie o nim i jego pracy czytam ![]() Mam nadzieję, ze jednak dopisze mi szczęście, bo jak nie to ja nie wiem, jak przeżyję ten ból ponownie ;/ |
|
|
|
|
#42 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jestem tu pierwszy raz i nie wiem czy pisze ta wiadomosc w odpowiednim miejscu. Wlasnie sie dowiedzialam po USG ze wycieka mi silikon z protezy(mam je od 2008r i nue mialam zadnego wypadku itd), widzialam Pani zdjecia z poprawionych piersi przez niejaka skromna Pania Dr i rzeczywiscie sa piekne. Ja teraz musze wymienic implanty i mysle ze znani i drodzy lekarze sa przereklamowani i chcialabym znalezdz kogos mnie znanego ale dobrego. Czy moglaby Pani podac mi kontakt, nazwisko do tej Skromnej Pani Dr. Z gory dziekuje |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dr Lubomir LEMBAS - zbiorczy!
Przeszłam operację nosa u doktora Lembasa w szpitalu LuxMed - polecam, świetny lekarz.
Edytowane przez adalb1 Czas edycji: 2015-08-19 o 18:10 |
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Hej u kogo robiłaś poprawkę piersi bo nie moge sie doszukać
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Proszę o opinie dot. korekcji powiek przez dr. Lembasa. Jaki rodzaj znieczulenia? W jakim czasie o zabiegu można się pokazać... Acha, i gdzie przyjmuje. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Czy wątek aktualny?
Jestem zainteresowana wykonaniem całkowitej korekcji nosa u wspominanego wyżej bohatera - dr. Lembasa. Po przeczytaniu wcześniejszych postów można odnieść wrażenie, że doktor najpiękniejszych biustów nie robi - a jak jest z noskami? Czy są tu jakieś osóbki, które miały lub planują mieć zabieg tego typu u dr. Lembasa? Piszcie, jeśli tak!
|
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Hey czy zdecydowałaś się na operacje nosa u doktora Lembasa?
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Szkoda że nie trafiłam na ten wątek wcześniej - przed operacją. Mnie oszpecił deformując oko i twarz podczas korekty powiek górnych. Jeśli traficie na ten wątek zastanawiając się nad zabiegiem u niego, to uciekajcie póki możecie.
Do głowy mi nie przyszło, że lekarz może tak bezmyślnie podejść do zabiegu, ciąć zupełnie bez sprawdzenia co wycina, bo nie mówię o małej asymetrii ale o DEFORMACJI. A na koniec wmawia Ci, że operacja przebiegła standardowo. Edytowane przez Kobieta222 Czas edycji: 2021-05-16 o 15:15 Powód: nieważne |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

tez pod biustem 70 a w biodrach 96 albo lepiej.. a mam 325 i okragle i pod oba miesnie i nie rodzilam - juz w tej chwili obalilam wszytskie twoje teorie
apropos wypowiedzi ze ma ta sama figurę jak ja a znacznie wiecej ccm to mówiłam na poczatku ze to zalezy jeszcze do wyjsciowego swojego rozmiaru ja mam pewnie ta samą wielkosc a mniejszy implant bo miała swoje srednie w miare piersi ale ze jestem bardzo waska w ramionach w porównaniu do bioder to chociaż w biuscie powinnam dorownywać do 100cm.wiec kochana koleżanko nie obalasz niczego tylko swoje mniemanie o sobie. 

, bo ciężko kogokolwiek rozłorzyć, gdy takie słowo nie istnieje

ale nie oceniałam ich bo były bardzo opuchnięte. Teraz minęły już 3 miesiące a biust się robi coraz brzydszy;/zaczynam już wpada w jakąś paranoje! Oglądam je tysiąc razy dziennie robie sobie zdjęcia i za każdym razem wpadam w większego doła
Oczywiście miesiąc po zabiegu byłam na wizycie i dr Lembas stwierdził, że są IDEALNE, jak zaczęłam mu sugerowa, że prawa jest trochę inna od lewej to powiedział, że absolutnie nie. Problem w tym, że przed zabiegiem moje piersi nie były idealnie symetryczne, jak u większości kobiet ale nie było żadnej masakry, lubiłam go tylko był za mały a teraz prawa pierś ucieka mi na prawo zaczyna mi się robić to double ,,cos tam". POMÓŻCIE!!!
NIKOMU nie polecam tego lekarza. Co do rklamacji, to tak długo się zbierałam, że już nawet nie istnieje ta klinika. Załamałam się, teraz jedynie kolejna płatna operacja mnie czeka ... Thanks to dr Lembas ... a po Waszych komentarzach rezygnuję z szukania pana doktorka, bo pewnie i tak nic nie zdziałam ....