|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: facet z autobusu
Cytat:
![]() No założyłam, że autorka ma te pozytywne cechy - mam nadzieję, że nie na wyrost?
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Ja jestem bardzo rozmowna i absorbująca, ale tylko jesli facet pierwszy okaze mi zainteresowanie i tym samym wiem, ze moge sobie na to pozwolic, ale na podjęcie tego pierwszego kroku, przynajmniej w tak wyraźny sposób nie stać mnie niestety...
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pomysł - jeśli to możliwe, jeśli zdarzy się okazja - UŚMIECHNIJ SIĘ do niego. Tak po prostu. Może zadziała, może nie. Ale to jest najprostszy, najmniej inwazyjny i równocześnie najmniej ryzykowny sposób. Nikt uśmiechniętej osoby nie weźmie za wariatkę czy idiotkę.
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, a czy któraś z Was może zauważyła w autobusie tabliczkę 'proszę nie przeszkadzać kierowcy w pracy'?
Bo ja tak i myślę, że warto zastanowić się, co autor miał na myśli, zanim przekażecie autorce złote rady o dyskusjach z kierowcą
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że uważam to za bardzo nietrafiony pomysł .
|
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
akurat zbliżała się stacja, i mimo że jechał dalej to wysiadł na mojej i poszliśmy na kawę, czy to nie przeurocze? Niestety mimo miłej aparycji, trochę mnie irytował jego sposób mówienia, no i nie zainteresował mnie na tyle, żeby jakoś to podtrzymać, ale to już nie ważne;P Ważne, że da się! A jak zainicjować coś takiego? Ja na przykład staram się nawiązać kontakt wzrokowy czy tez jesli taki zaobserwowalam to go podtrzymuję, ale z wyczuciem, nie jak ciele:P Jesli chodzi o zagadanie, to myśle ze trzeba wykorzystac jakąś sprzyjająca do tego sytuacje, bo takie zaplanowane zagrania wyjda nienaturalnie. Jednym słowem, odważyć się być spontanicznym
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Mysle, ze chyba usmiechniecie sie to najlepszy sposob, chociaz tez ciezko mi bedzie PIERWSZEJ sie usmiechnac, na robienie pierwszego kroku jestem bardzo niesmiała. A co do pytania o godzine, to wlasnie mi sie przypomnialo, ze w busie sa dwie tablice elektroniczne, pokazujace godzine, wiec to tez odpada
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodziło natomiast o 20 sekund gadki, to myśle, że niczyjej uwagi nie da się tym zwrócić, jeśli nie rozmawiamy z samym zainteresowanym. |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
To po cholerę ten wątek zakładałaś? Oczekiwałaś rady ,,zestaw czerwoną bluzkę z fioletową spódnicą i butami na 12,5 cm obcasie w złotym kolorze, pomaluj swoje jedynki Duluxem w odcieniu lody śmietankowe, a rzuci ci się do stóp i nic nie będziesz musiała robić''? Rozumiem, że dzień bez nowego wątku jest dniem straconym, ale zastanów się czasem, zanim przybiegniesz z kolejnym problemem.
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
kurcze, chciałabyś poderwać, ale nie chcesz...
![]() najlepiej to złapać kontakt wzrokowy (tak, musiałabyś pojawić się w jego zasięgu wzroku) i lekko(! a nie jak głupi do sera) się uśmiechnąć. jeśli odwzajemni uśmiech to też cię zauważył ![]() tylko uśmiech góra 3 sekundy i postaraj się nachalnie na niego nie gapić. a później myślę, że samo się rozwinie. |
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#45 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatnio pare wizazanek postanowilo pozakladac debilne watki i narazie na szczescie sa zbanowane. Widze, ze nie jestes na czasie z wizazowymi skandalami .
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;40403036]To bylo marne trollowanie pewnej wizazanki za co dostala bana.
Ostatnio pare wizazanek postanowilo pozakladac debilne watki i narazie na szczescie sa zbanowane. Widze, ze nie jestes na czasie z wizazowymi skandalami .[/QUOTE]Ehh, widzę, że mnie wiele omija, muszę się w końcu przyłożyć i zostać naczelną wizażanką
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;40403036]
Ostatnio pare wizazanek postanowilo pozakladac debilne watki i narazie na szczescie sa zbanowane.[/QUOTE] Nie przyzwyczajaj się, części z nich ban mija jutro.
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;40403384]Pamietaj tylko, ze to robota na pelny etat: zadnej pracy, studiow, chlopa, znajomych, hobby
.[/QUOTE] |
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
Skorzystam zatem z rady: uśmiechnij się, gdy się na Ciebie spojrzy.
I tak wiem, ze nic z tego nie wyjdzie, ale dziękuję z rady i faktycznie ten wątek niepotrzebnie zakładałam. |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chcesz zwrócić jego uwagę, to musisz się przełamać. Stój obok, uśmiechaj się, niech zacznie kojarzyć Cię z widzenia. Może przysiądzie się do Ciebie, to wtedy zagadaj o cokolwiek, np. czy wie, gdzie znajduje się jakiś instytut (coś co jest w pobliżu dzielnicy, gdzie wysiada).
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kazdy jest inny. Dla mnie i tak to jest jakas desperacja, a moze dokuczliwa samotnosc? Moze to tez zalezy od wieku. Jakbym miala 18nastke to moze bym inaczej myslala ![]() Z wiekiem to sie zmienia chyba. Dla mnie to jest jednak nieco dziwne, dziecinne. ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Padlam ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#53 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
weź luźną teczkę z papierkami i niechcący ją upuść przed nim.jeśli podepcze ci po kartkach oznacza,że
-albo jesteś zbyt młoda dla niego -albo jest gejem -albo zajęty |
|
|
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
Sprzedam ci sposób, który zadziałał na mnie
![]() Jakieś sto lat temu jechałam w autobusie tak zatłoczonym, że przymusowo tuliłam się do współpasażerów z każdej strony. Z racji, że jestem wzrostu przeciętnego pigmeja, widziałam bardzo niewiele. W pewnym momencie wzrok przecięła mi jakaś bezpańska ręka, trzymająca telefon komórkowy. W miarę możliwości rozejrzałam się o co chodzi i zauważyłam uśmiechniętego chłopaka pokazującego "wzrokiem i głową" (no wiecie o co chodzi ![]() I to wszystko bez ani jednego słowa!
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
to moze ja opisze sytuacje, z ktorej wywiazala sie fajna przyjazn. Ale zaznaczam, nie bylo tu nic planowane. Jechalam autobusem do pracy. W autobusie tlok niemilosierny. Kierowca zahamowal a ja wpadlam na kolesia, ktory wlasnie pisal smsa. Oczywiscie telefon mu wypadl, nurkowalismy razem pod nogami pasazerow.
Takie sytuacje rozumiem, nagle wypadki, nic zaaraznowane, zadnej sztucznosci nie bylo. |
|
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na Facebooku można znaleźć takie strony spotted dot. komunikacji miejskiej w danym mieście. Może w Twoim mieście takie coś jest. A nóż chłopak przeczyta :P . Pozdrawiam
Edytowane przez Truskawka0126 Czas edycji: 2013-04-21 o 15:14 |
|
|
|
|
|
#58 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie watek dziwny. Odzywac sie 1 nie chcesz,zeby nie wyszlo,ze jestes zainteresowana bo cos tam,bo sie wstydzisz czy inny jakis argument.. Chyba jestes na tyle dorosla,zeby wlasnie pokazac facetowi ,ze sie nim troche interesujesz.. przeciez jak Ci sie podoba,to i tak bedzie to widac,ciezko ukryć taka rzecz. I nie ma co tez nadzwyczaj kombinowac,bo tak bedziesz czekala az w koncu inna to zrobi.. Działaj,zamiast gadac;p ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
troche pomysłu, troche czegos i wtedy cos sie porusza,inaczej szalone kombinacje w zaciszu domu,ćwiczone przed lustrem i nigdy niewykorzystane niewiele dadzą ;]
|
|
|
|
#59 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja właśnie uwielbiam w ludziach taką spontaniczność, której niewątpliwie teraz brakuje! Cytat:
Wywiązało się z tego coś więcej?
|
||
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
Spotkaliśmy się kilka razy, ale nic z tego nie wyszło. Za to "sprzedałam" go przyjaciółce i byli razem dość długo. Kontakt mamy do dzisiaj :- )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

Albo nie wiem, napisz na spotted?

akurat zbliżała się stacja, i mimo że jechał dalej to wysiadł na mojej i poszliśmy na kawę, czy to nie przeurocze?