![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie do bikini i do ślubu:)
niestety majówka mi nie służy
![]() aaaa uwierz chciałabym miedzyć te 5 cm mniej, czasami jednak wysoki wzrost to minus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
kurcze! impreza za tydzień a mi się nie udało zrzucić ani grama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Wow, myślałam, że nici będą z tego wątku, a tu nawet kilka się nas zebrało. Ja się jakoś zagapiłam, ale już będe wchodzić regularnie. Sprawa ma się u mnie następująco, że ostatnio choruję i przez to zaniedbałam ćwiczenia. Na jedzenie też sobie pozwalałam, żeby wydobrzeć
![]() mariamarysienka dzięki za radę z tym chlebem. Ja zawsze staram się jeśc pełnoziarnisty i w miarę bez chemii. Ale chyba gubią mnie te śniadania złożone z kanapek (takie najbardziej lubię...) jekaterina23 zaazdroszczę samozaparcia i takich efektów awrey77 ja chodzę na aerobik 2 razy w tyg, a w pozostałe dni ćwiczę na rowerku przed tv ![]() lysiak też mam chrzciny niedługo ![]() ![]() Reanvaeth to jest nas dwie z takim wzrostem ![]() princeseczka mamy wspólny cel,też bym chciala dojść do 60 ![]() knov właśnie lato samo w sobie jest motywujące do zrzucenia kilogramów, nie? ![]() LeonorVarela i jak matura? Ja sama uczę w szkole, ale pamiętam jeszcze swoją, nie tak dawno to było ![]() niebieskooka1, lora113 jak Wam idzie? Powiem Wam, że rozważam nad zastosowaniem "diety", którą stosowałam kiedyś. To znaczy: nie jedzenie kolacji. Słyszałam, że to spowalnia metabolizm itd, ale efekty były super, rano się czułam lekko, miałam płaski brzuch, a jadłam w sumie wszystko (oprócz słodyczy, wiadomo). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Jak wam idzie dziewczyny? Bo na razie u mnie waga stoi,a do 12 czerwca tuz tuz.. Mam takie pytanie do was,za ile mozna kupic bukiet dla druzby? Bo w sumie bede miala chabrowa sukienke a gdzie ja znajde kwiaty pod kolor sukienki i to troche taniej,bo mam juz duzo wydatkow..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
ZACZYNAM OD NOWA ;P
Tym razem musi sie udać !!!! Do wakacji baaaaaaardzo mało :c |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.