![]() |
#31 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: ??
Cytat:
![]() No racja. Ja bym się odezwała, nigdy nie lubiłam milczeć i czekać w takich sytuacjach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
EDUkator
|
Jak czytam wypowiedzi autorki, to się nie dziwię, że facet się nie odzywa
![]() Boże, jaka jęczybuła.
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
No i pewka;p
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
jęczybuła
![]() jak już któraś pisała - na necie co 2 to lekarz/prawnik/pilot odrzutowca. odezwij się - co Ci szkodzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam takie problemy ... Rozmawiaja ze soba od dwoch dni przez neta, ona teskni, on sie nie odzywa, ona nie wie czy sie odezwac pierwsza. A w tle jeszcze ten prestizowy zawod - obstawiam ortopede ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Też jestem za odezwaniem się (co jak rozumiem już się stało? i jak wynik?). Ok, odpowiedź "W takim razie jestem jedna z miliona..." raczej nie oznacza nic dobrego. Nie przejmuj się, nie ten to inny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
DOMator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Do internetowych znajomości powinno podchodzić się z dystansem, a nie przeżywać że się nie odzywa. Nie widzę sensu zadawania tego typu pytań. Wróżkami nie jesteśmy, nie znamy tego mężczyzny, więc cóż możemy Ci powiedzieć? Możemy jedynie prowadzić spekulacje, które i tak do niczego nie prowadzą. Napisz do niego, zapytaj. Być może dostaniesz odpowiedź na swoje pytanie. Jeżeli poznałaś go na czacie, niewykluczone, że jesteś jedną z wielu. Może prowadzi selekcję i nie spełniasz jego "wymagań". A może po prostu czeka, aż łaskawie się do niego odezwiesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
ja z kolei bym się nie odzywała
on nie odzywa się dlatego, bo mu coś nie podpasowało i to jest powód nieodzywania się mamy czwartek, a on od piątku się nie odzywa, już chyba jaśniejszego dowodu braku zainteresowania być nie może (i to, że jest dostępny, a nic nie pisze) dlatego nawet jak się odezwiesz - to nic z tego nie wyniknie Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-04-25 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.