![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpoczęcie roku akademickiego-co założyć???
Cytat:
Tak wiec moge powiedziec juz całkiem pewnie: ubierz sie elegancko. Najpierw bedzie uroczysta inauguracja na auli, a potem z całym rokiem pójdziecie do jakiejs innej auli i tam bedzie wreczenie indeksów. Tzn kazdy bedzie wychodzil na srodek i odbierał. Powodzenia!
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Ja natomiast za 2 tyg. zaczynam zaoczne studia...wiem ze nie bedzie oficjalnego rozpoczecia tylko rozdanie indeksow i do nauki nas zagonia ;-), ale mimo to nie wiem co zalozyc ... jak wiadomo najwazniejsze jest pierwsze wrazenie wiec chce zeby dobrze mnie postrzegano. zawszemam z tym problem albo za bardzo sie wystroje albo ubiore zbyt luzno ..moze macie jakies propozycje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Tylko galowo i elegancko. Inna opcja nie wchodzi w grę. Studia to pierwszy krok w dorosłość. Chcemy być traktowani jak dorośli to tak się zachowujmy.
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
no wlasnie obawiam sie ze jesli pojde na galowo bede tam jedyna osoba tak ubrana... to nie rozpoczecie, to po prostu pierwszy zjazd tyle ze mam sie zjawic godzine wczesniej po indeksy i jakies sprawy organizacyjne ... wiec chyba najlepiej bedzie jesli ubiore sie zwyczajnie...tylko nie wiem na ile zwyczajnie...moze jeansy i sztruksowy zakiet... pomysle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.