![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marcheweczka, butla soczku, zaraz stuknie nam pół roczku. Mamusie XI-XII 2012
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Marcheweczka, butla soczku, zaraz stuknie nam pół roczku. Mamusie XI-XII 2012
Jezu...ale mi się dzisiaj nic nie chce
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- http://allegro.pl/hit-zjawiskowe-bia...214216665.html ooooooooooo kuutfaaaaaaaaaaaaa....... ........ ![]()
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ma_majka!!ale na te pewnie też jesteś za stara ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
IIiii jeeeeeeeeeeee...
usunęły mnie ![]() Kurde ja nie wiem kiedy Wy czas znajdujecie na wizażowanie ![]() Ps. Fajny tytuł wątku, ale fajny też był Wszystkie zgrabne pupcie mamy, bo się często bungamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wlasnie jak staranka? laski wrzucilam 2 kiecki z szafy na sobie aaa i nogi moze mam niedogolone ale pod pachami to nie wiem skad te cienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Dzika - te Twoje leśne przygody są zaraźliwe
![]() Usiadłam sobie na ławeczce, zaczęłam podziwiać piękno przyrody, Iza piękno swych stóp ![]() Po jakimś czasie na ławce obok usiadł facet koło 50tki. Na pierwszy rzut oka taki zadbany, ale coś mi się w nim nie spodobało i chciałam odejść - nie wiem czy macie czasem takie przeczucia - ktoś Wam się z mordy nie podoba i nie wiecie dlaczego. ![]() Ten zaczął coś gadać o moim psie, że jest fajny i pewnie mnie obroni. Potem zaczął coś gadać, że jakiś pies go ugryzł i potem że lizał jego ranę. A potem od tej rany przeszedł do tego, że ma dewiacje seksualne i zaczął mi o nich opowiadać ![]() zachciało mi się śmiać, bo przypomniałam sobie przygody Dzikiej. Powiedziałam mu, że nie jestem w nastroju i nie mam ochoty wysłuchiwać jego problemów. On mnie zaczął przepraszać. A ja na to ok i dalej karmię Młodą. Ale ten znowu wraca do swoich problemów. Iza dokończyła butlę i stwierdziłam, że idę sobie stamtąd, bo nie mam ochoty go słuchać. On do mnie, że przeprasza, że mnie wystraszył. A ja do niego, że mnie nie wystraszył, bo ja nie takie rzeczy słyszałam. Biedak nie wiedział co ma mi na to odpowiedzieć. ![]() Jak mnie wku... tacy ludzie. ![]() Edytowane przez Sola1 Czas edycji: 2013-05-06 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dobrze mu tak ![]() pamietam, jak mialam gdzies z 18 lat i szlam kolo parku wyszedl koles zatrzymal mnie i pyta bardzo kulturalnie Przepraszam Panią bardzo, czy mógłbym wylizać Pani c.i.p.k.ę na co ja, że nie dziękuję a on, że przeprasza i rozumie i poszedl sobie do parku tylko ja stalam jak wryta, mine mialam pewnie bezcenna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o matkoo................ ![]() ![]() ![]() hahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Hej.. i ja się witam w nowym wątku
![]() Przyznaję się, zawaliłam, zaniedbałam, nie miałam czasu na pisanie (ale czytałam! I znam odpowiedzi na wszystkie pytania testowe! ![]() Mieliśmy na głowie milion rzeczy, remont trzytygodniowy, którego mam po uszy (ale przynajmniej mam prysznic), chorobę Franka (zapalenie oskrzeli, antybiotyk, paskudny katar i gorączka) i moje zmęczenie zupełne. Nie wiem czemu tak, ale dopadło mnie wyczerpanie kompletne, nie miałam siły napisać posta, generalnie taki brak ochoty na cokolwiek. U nas postępy rozwojowe typu przekręcanie się na macie o 360 stopni, powolne zauważanie stópek i dźwiganie się do siedzenia. Ząbków jeszcze nie mamy niestety, za to krzesełko do karmienia czeka już aż się pierwszy pojawi i Franek będzie siedział stabilnie, bo póki to nie nastąpi to mleko nam zostaje ![]() Glutenu też jeszcze nie dostaje bo to koliduje z moją wizją tylko karmienia piersią przez pół roku. Za to mamy tego całego Oballa wspomnianego dzisiaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#41 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
o kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
dobra laski szczerze az tak zle wygadam w tych kieckach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Kurde... chciałabym sobie coś kupić, ale nie wiem co..........
![]() ![]() ![]()
#44 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() dobra, ja też pójdę popołudniu do lasku ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez goba Czas edycji: 2013-05-06 o 13:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czyli moge sie w nich publicznie okazywac? bo sie zastanawiam, czy moge na komunie w ktorejs z nich isc albo na chrzciny ![]() szpile bym chetnie zalozyla, ale stare wyrzucilam ![]() a poza tym osic mala i biegac za Tomkiem w szpilach to tak srednio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwsza do szpilek, a w drugiej wyglądasz jakby była troche za ciasna w biuście ![]() Cytat:
![]() jestes magnesem dla przypałów ![]() Cytat:
![]() ale kulturalna konwersacja ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Witam się
![]() Jaka ja jestem happy!!! chyba Nina nie jest chora bo od tamtej pory przestała kaszleć ![]() jeżeli chodzi o karmienie to chyba już pokarmu mam mało... bo dokarmiam z butelki po cycku wypija 100ml i chce jeszcze jak myślicie?? chyba brakuje mi już go??? ps. cudowny tytuł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
jagnna nie jest za ciasna w biuscie o dziwo
![]() ![]() no wlasnie to o co chodzilo z ta rozowa kredka? swarovska jak tak robisz to bedziesz miec coraz mniej pokarmu im mniej ssie mala, tym mniej pokarmu, a pewnie latwiej jej z butli wiec moze jej sie juz nie chciec ssac piers i tyle takie bledne kolo to jest ale najwazniejsze, ze Ninka zdrowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
fajne obydwie, ale ta pierwsza ma taka niefajna długość... musiałabyś ją skrocic ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- oo znalazłam torbe ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- oo albo ta http://www.zara.com/webapp/wcs/store...OPPER+EVERYDAY
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my zaliczyliśmy spacer ![]() i hmm ![]() ![]() kładę Jaśka, pół minuty i jest na brzuchu, kolejne 5-10 i się irytuje ![]() więc ja go na plecy a ten znów bach na brzuch i w kółko to samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() może być że pokarmu coraz mniej skoro dokarmiasz mm ale jeszcze nic straconego ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Ano fajne torby, superowe. Od kilku sezonów są w Zarze też takie wielkie shopper bag z rudej skóry, no piękne. Ale 5 stów
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...LECIONĄ+RĄCZKĄ Powzdychać można :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |||||
Zakorzenienie
|
Przyszedł teść, wziął młodą na spacer a ta ryczy jak opętana. Już raz do nich na dół schodziłam na ratunek. Kręci się tu dookoła domu a ja słyszę jak młoda drze japę z sąsiedniej ulicy. Chyba niedługo wrócą bo nie wiem na ile chłopu starczy cierpliwości. Ja dzisiaj na koniec spaceru też miałam taką jazdę. K.u.r.w.a co jest z tym moim dzieckiem nie tak?! Weź se idz na spacer dla relaksu, ja pie.rd.ol.ę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoją drogą ja wczasach młodości pracowałam jakieś 3 miesiące na 0-700 także nie dziwi mnie, że tacy ludzie chodzą po ziemi. Mało tego - chodzą jeszcze gorsi ![]() U nas jest z tego powodu dramat na każdą zabawkę ![]() Cytat:
![]() Kuźwa myślałam, że jak teść weźmie młodą na spacer to sobie odsapnę a teraz się będę cały czas denerwować bo ciągle słyszę jak ona się drze, a są chyba już kilka ulic od domu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#59 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Marcheweczka, butla soczku, zaraz stuknie nam pół roczku. Mamusie XI-XII 2
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Nic sensownego nie zrobię jak ich nie ma to Wam chociaż fotki wrzucę.
1. zabawka do koleżanki, o której wspominałam. Zainteresowanie czasem jest, rodzice natomiast mają już dość melodyjek, które jak na taką zabawkę, są stosunkowo długie ![]() 2. Czill na dzisiejszym spacerze. Uwieczniona chwilka, w której moje dziecko się nie drze. 3. Wczasy pod palmą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.