|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: mieszkanie z mężczyzną
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym wolała zamieszkać z facetem w kawalerce. Obecnie mieszkamy razem i jeszcze z jednym współlokatorem, a wiele bym dała czasem żeby współlokator zniknął...
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym zamieszkała w tej kawalerce. Z chłopakiem zamieszkaliśmy razem szybko, przez miesiąc ze współlokatorami, teraz w kawalerce i jest naprawdę super.
Ale prawda jest taka, że musisz zrobić, jak Ty uważasz. Ja wiedziałam, że bardzo chcę mieszkać z chłopakiem i mimo odradzania przez kilka osób zdania nie zmieniłam. A Ty może zwyczajnie nie jesteś gotowa na Wasze mieszkanie osobno, że masz dylemat i wątpliwości? Bo mieszkanie razem to nie jest też takie hop siup. Teraz macie te osobne pokoje w razie kłótni czy coś, w kawalerce nie będzie ucieczki. Więc sama musisz przemyśleć, czego tak naprawdę chcesz.
Edytowane przez Duszaniola Czas edycji: 2013-05-11 o 13:23 |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Ja zamieszkalam z moim Tz bardzo szybko bo po dwoch miesiacach bycia razem, teraz jestesmy ponad dwa lata razem i nic sie miedzy nami nie zmienilo, chyba, ze na lepsze
jednak mysle, ze to spore ryzyko, i w sumie to Ty musisz zadecydowac, bo znasz swojego partnera najlepiej, ale moim zdaniem wspolne mieszkanie to jest dobry pomysl bo mozna sie super poznac, a skoro juz pomieszkujecie, to zmiana mieszkania na kawelerke pozwoli wam sie cieszyc wieksza swoboda zycze powodzenia
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam wszystkim za rady, bardzo mi pomogłyście.
Przed nami jeszcze kilka miesięcy, mamy czas. Pozdrawiam
Edytowane przez Picotement Czas edycji: 2013-05-12 o 12:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.

jednak mysle, ze to spore ryzyko, i w sumie to Ty musisz zadecydowac, bo znasz swojego partnera najlepiej, ale moim zdaniem wspolne mieszkanie to jest dobry pomysl bo mozna sie super poznac, a skoro juz pomieszkujecie, to zmiana mieszkania na kawelerke pozwoli wam sie cieszyc wieksza swoboda
14.08.2015