pytanie do klientek secondhandów :) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-05-11, 14:39   #31
201604181004
Konto usunięte

Dot.: pytanie do klientek secondhandów :)

No ja rozumiem, ale rzeczy typu basic h&m (pierwsze z brzegu z googli)
http://1.bp.blogspot.com/-lbJYzaSmym...00/basic12.jpg
na wyprzedażach jest od 10 do 20 zł ;p (nakupiłam kilka do spania). Więc kupowanie w lumpeksach mija się z celem.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-11, 14:41   #32
laisla
Zakorzenienie

No ok, ale ja sobie wyszukuję np zarę za 5 zł więc nie do końca mija się z celem, trzeba znać tylko miejsca, gdzie nie sprzedają śmieci
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-11, 14:43   #33
201604181004
Konto usunięte

Autorka wątku oburzyła się na ceny typu 5 zł uznając że w tej cenie to są szmaty które się do użytku nie nadają, więc cały wątek mija się z celem
Stary 2013-05-11, 14:45   #34
laisla
Zakorzenienie

Może dzięki niemu zrozumie, że nie może za bardzo podbijać tych cen bo nikt do niej nie przyjdzie..
Stary 2013-05-11, 14:45   #35
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Autorka wątku oburzyła się na ceny typu 5 zł uznając że w tej cenie to są szmaty które się do użytku nie nadają, więc cały wątek mija się z celem
Ostatnio za 3zł kupiłam bluzkę z Zary, piękną, białą, koszulową - podejrzewam że nówka. Mam ją wyrzucić?
kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-11, 14:46   #36
201604181004
Konto usunięte

Tak, to szmata :d prawdziwe dobre jakościowo ubrania zaczynają się od - cytuję "7,5 zl za sztukę w hurtowni"
Stary 2013-05-11, 14:52   #37
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinka675 Pokaż wiadomość
Ceny, które podałyście są adekwatne, ale do towaru na wagę, gdzie sklepy kupują najtańszy towar gdzie pośród szmat nie nadających się do użytku znajduje się niewielki procent "perełek" i w dzień gdy cena za kg jest 80zl ida najlepsze rzeczy, potem cena maleje wraz z jakością towaru.

Ceny w hurtowni towaru który wygląda na nienoszony, dobrej jakości cream wahają się od 42-78zł za kg, gdzie sztuka wychodzi w worku za 42zł ok 7,50zł, wszystko co tańsze, to sprane, zmechacone, brudne szmaty, nie nadające się do chodzenia

Wszelakie ciekawsze tshirty i bluzki w markecie kosztują ok 100zł, nie mowię o bokserkach z prześwitującej cienkiej bawełny bez nadruku za 15zł.

U mnie klientki kupują bluzki na krótki rękaw w cenie 16-20zł za sztukę

Poza tym towar w hurtowni zdrożał na przestrzeni lat a jakość spadła, pomijając fakt, że ceny najmu lokalu są masakryczne, dla przykładu lokal w Warszawie dzielnica targówek 50mkw 7500zł, na białołęce taki sam metraż 5500zł.
Nie jestem klientką sh, więc może dlatego jestem zszokowana Twoim postem. Jak na mój gust to strasznie wysokie ceny Za 20zl spokojnie można kupić ładny i nowy T-shirt.

W sh w mojej rodzinnej miejscowości ceny są o wiele, wiele niższe. W dzień dostawy jest 6zł za sztukę (niezależnie od rodzaju odzieży - czy to podkoszulek, para butów czy kurtka) a rzeczy bywają z metkami. Codziennie też cena spada, w sobotę jest 1zł za sztukę Dziwię się, że ktoś jest w stanie zapłacić kilkadziesiąt złotych za rzecz z sh, choć oczywiście jak ma ochote to czemu nie
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 14:54   #38
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość

W sh w mojej rodzinnej miejscowości ceny są o wiele, wiele niższe. W dzień dostawy jest 6zł za sztukę (niezależnie od rodzaju odzieży) a rzeczy bywają z metkami. Dziwię się, że ktoś jest w stanie zapłacić kilkadziesiąt złotych za rzecz z sh, choć oczywiście jak ma ochote to czemu nie
U mnie jest tak samo. Koszulki ok 4-7 zł, spodnie ok 10-15, swetry max dyszkę. Apaszki, szaliki 1-2zł. Nie wyobrażam sobie wydać na używaną rzecz tyle co za nową.
Stary 2013-05-11, 14:57   #39
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usunięte

Cytat:
Wszelakie ciekawsze tshirty i bluzki w markecie kosztują ok 100zł
W życiu nie kupiłam i nie kupiłabym tshirta za 100 zł
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-11, 14:58   #40
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
U mnie jest tak samo. Koszulki ok 4-7 zł, spodnie ok 10-15, swetry max dyszkę. Apaszki, szaliki 1-2zł. Nie wyobrażam sobie wydać na używaną rzecz tyle co za nową.
Właśnie Ja na wyprzedażach spokojnie kupuję nowe rzeczy za 19-39zł więc nie chciałabym tyle płacić za rzecz używaną. No, chyba że jest od projektanta
Stary 2013-05-11, 14:58   #41
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie podobnie jeśli chodzi o ceny.

Ja sobie wyobrażam, tym bardziej, że te ciuchy bywają także nowe, nawet z metkami A jeśli byłaby używana, a droższa od sieciowych na wyprzedażach, to wzięłabym także gdyby jakoś szczególnie mi się spodobała.
Stary 2013-05-11, 15:11   #42
charsi
Zadomowienie

Nie rozumiem po co pytasz nas o zdanie, skoro ustaliłaś już swoje ceny. U mnie akurat wygląda to tak a nie inaczej - na wycenie stosunkowo tanio (w porównaniu do cen w zwykłych sklepach), na wadze - świetne rzeczy za grosze (w dzień dostawy towar za 50zł), a na szmaty możesz trafić nawet w normalnych sklepach sieciowych typu Zara. Jak ci się interes kręci to sprzedawaj i za 200zł stare podkoszulki.
charsi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-11, 15:32   #43
ivonkapiwonka
Raczkowanie

Wróciłam dziś z lumpka. Podaję gdańskie ceny;
sukienka 25,
spódnica 20,
top 5-8,
T-shirt 8,
dżinsy 17,
swetry 15-20,
koszulka dziecięca sportowa np. Nike 12.
Obkupiłam się nieco, bo dziś sobota i wszystko po 4 zł.
A marki: Per una, M&S, C&A, H&M, George, Next, TU. Ładne, mało noszone rzeczy, zdarzają się nowe. Kupiłam tam miesiąc temu wyglądająca na nową spódnicę z filcu by Tracey Boyd za całe 1 zł.
ivonkapiwonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-11, 15:41   #44
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivonkapiwonka Pokaż wiadomość
Wróciłam dziś z lumpka. Podaję gdańskie ceny;
sukienka 25,
spódnica 20,
top 5-8,
T-shirt 8,
dżinsy 17,
swetry 15-20,
koszulka dziecięca sportowa np. Nike 12.
Obkupiłam się nieco, bo dziś sobota i wszystko po 4 zł.
A marki: Per una, M&S, C&A, H&M, George, Next, TU. Ładne, mało noszone rzeczy, zdarzają się nowe. Kupiłam tam miesiąc temu wyglądająca na nową spódnicę z filcu by Tracey Boyd za całe 1 zł.
Ano właśnie, ceny cenami, a tak naprawdę i tak większość czeka na zejście z kwoty o połowę przynajmniej, i nie ważne czy rzecz wyceniona czy na wagę
Stary 2013-05-11, 15:50   #45
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-11, 16:09   #46
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Ceny, które podałyście są adekwatne, ale do towaru na wagę, gdzie sklepy kupują najtańszy towar gdzie pośród szmat nie nadających się do użytku
Wybacz, ale nie chodzę w szmatach, a kupuję w takich cenach jak podałam. Nie sądzę, żeby 5-10 zł za koszulkę to było mało, takie są właśnie ceny w lumpach, do których chodzę. Nie mieszkam w stolicy, może dlatego I widzę, że inne wizażanki też w takich "szmatach" za dychę chodzą, także chyba są dość popularne tanie lumpy. Jeśli chcesz zrobić ekskluziw - spoko, Twój sklep. Ja bym nic w nim nie kupiła.
Stary 2013-05-11, 16:32   #47
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Pozwolę się nie zgodzić, chociaż wiadomo - to również zależy od miasta, lokalizacji, więc może u Ciebie akurat tak jest. Z tego, co obserwuję, to kończą się złe, mające byle jaki towar lumpexy. Zostają te, w których naprawdę coś ciekawego, w fajnej cenie można znaleźć (ale i w wyższej jeżeli rzecz jest tego warta). U mnie w mieście jest kilka lumpków o mocnej pozycji, tłumy klientek i klientów. Natomiast lumpy pt. same szmaty, ciemno, śmierdzi, kończą żywot bardzo szybko. Ale podobnie szybko kończą żywot byle jakie sklepy z nowymi rzeczami. Chociaż nazwy "nowa rzecz" w przypadku szmatki, która wala się na wyprzedaży po podłodze któryś tydzień z rzędu, bym nie nadużywała. Tylko, że wyprzedaże i przeceny nie trwają cały czas, więc jak się chce kupić w danym momencie rzecz, a w sklepach z nowymi rzeczami wszystko kosztuje od 100 zł wzwyż, to zostanie właśnie lumpex. Moja siostra ostatnio sobie prześliczny płaszcz kupiła - dała 50 zł, ale nie żałuje, bo w sklepach wszystko było dużo droższe, w dodatku nic ciekawego. Właśnie pod takim kątem najlepiej patrzeć na kupowanie rzeczy używanych. Niekoniecznie, że ma kosztować 1 zł (chociaż takie okazje cieszą i to bardzo - ostatnio kupiłam za 1 zł tunikę H&M, za którą w pracy mnie baby chciały zjeść), ale że ma być taniej lub lepszej jakości, niż w sklepie z nowymi rzeczami.

Część sprzedaży przeniosła się do Internetu - Allegro, sklepy internetowe etc. Sama regularnie od jakiegoś czasu kupuję na all. I widzę, że jak jest ładna, oryginalna, w dobrym stanie rzecz, to ludzie licytują nawet do kilkudziesięciu złotych.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-11, 16:46   #48
laisla
Zakorzenienie

Myślę, że dobre, a nie śmieciowe second handy zawsze będą miały rację bytu, z tego co zauważyłam, to tak jest także w innych krajach. Dla wielu osób to rodzaj hobby takie szperanie w tych różnościach zamiast wycieczki do sieciówki w centrum handlowym

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
(...)

Część sprzedaży przeniosła się do Internetu - Allegro, sklepy internetowe etc. Sama regularnie od jakiegoś czasu kupuję na all. I widzę, że jak jest ładna, oryginalna, w dobrym stanie rzecz, to ludzie licytują nawet do kilkudziesięciu złotych.
A to swoją drogą. Ja większość odzieży teraz w ten sposób kupuję. Zresztą nie tylko odzieży, ale np także sprzęt sportowy, meble czy wyposażenie do domu.
Stary 2013-05-11, 17:13   #49
ivonkapiwonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Niekoniecznie, że ma kosztować 1 zł (chociaż takie okazje cieszą i to bardzo), ale że ma być taniej lub lepszej jakości, niż w sklepie z nowymi rzeczami.
O to właśnie chodzi! Póki pieniądze są w naszym portfelu możemy przecież wybierać gdzie, co i za ile kupimy! Każda ma własną filozofię i chce być zadowolona ze swojego wyboru.
ivonkapiwonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 17:15   #50
CarmineRose
Zadomowienie

Cytat:
Ceny, które podałyście są adekwatne, ale do towaru na wagę, gdzie sklepy kupują najtańszy towar gdzie pośród szmat nie nadających się do użytku znajduje się niewielki procent "perełek" i w dzień gdy cena za kg jest 80zl ida najlepsze rzeczy, potem cena maleje wraz z jakością towaru.
W moim mieście nie ma ciuchów na wagę, są wyłącznie wycenione. Nie rozumiem Autorko, czemu pierwsze pytasz się nas ile dałybyśmy za konkretne ubrania. My podajemy konkretne ceny za jakie te ubrania kupujemy, po czym stwierdzasz, że to delikatnie ujmując kpina. Takie są u nas ceny i wierz (czy nie) w szmatach nie chodzimy.
Cytat:
U mnie klientki kupują bluzki na krótki rękaw w cenie 16-20zł za sztukę
Aha, czyli miałaś nadzieję, że napiszemy, iż kupujemy za jeszcze większą kasę i tym samym chciałaś jeszcze podbić ceny. A tu przykra niespodzianka.

A może by tak coś zmienić

CarmineRose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-11, 17:22   #51
Anethka
Zakorzenienie

Będąc w moim rodzinnym miasteczku często kupuję rzeczy w SH.
Buty: 10-25zł (te droższe są zazwyczaj nowe i wykonane ze skóry)
T-shirty: 6-8zł
Swetry: 8zł
Sukienki 14zł
Marynarki: 15zł
Kurtki: 17-22zł
Zabawki: do 10zł
Rzeczy drobne: 2-4zł

Lubię też inny SH, w którym każda rzecz kosztuje 5zł.

Tak, Autorko. Kupuję tam i zakładam te "szmaty" za kilka złotych. Ostatnio udało mi się upolować dwie marynarki z Zary po 5zł za sztukę. I nie, nie były starymi, zmechaconymi kawałkami szmat nadającymi się tylko do wyrzucenia. Niesamowite, prawda?

Niedawno poszłam do krakowskiego SH, którym zachwycały się Wizażanki. Mieści się bodajże na Długiej. Stara, znoszona kurtka kosztowała tam (UWAGA!) 120zł, rozklekotane buty 50zł, sukienki 50-70zł .
Może właściciele płacą dużo za te szmatki, może czynsz w samym centrum Krakowa jest olbrzymi, ale CO MNIE TO OBCHODZI? To ich problem. Ja wolę dołożyć kilkanaście czy kilkadziesiąt złotych i kupić sobie coś w sieciówce niż starą, znoszoną szmatkę w cenie nowej.

KLIK
Anethka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-11, 17:31   #52
żurawinka
Zakorzenienie

Ja nie uważam że SC się kończą, w mniejszym miasteczku pół godz. drogi od Wawy przykładowo jest całe zagłębie szmateksów, wycenione przeważnie i można coś znaleźć za takie grosze gdzie naprawdę bywają perełki i ... masa ludzi z tych miejscowości tam chodzi. Ceny różnią się do tych warszawskich niestety jak słońce i księżyc na korzyść podstołecznych. Kupić za 1 zł coś wartościowego naprawdę w stolicy raczej niemożliwe, autorka niestety ma rację. Ale już po za stolicą można kupić, tam gdzie ludzie są biedniejsi ceny też muszą być niższe.
A sklepów kilkanaście do wyboru i funkcjonują już długo.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-11, 17:43   #53
Ilsa Lund
Zakorzenienie

takie wahania cen nie oznaczają koniecznie upadku second handów tylko działanie niewidzialnej ręki rynku ceny troszkę się pozmieniają aż ustalą takie aby wszyscy byli zadowoleni.

Kupiłam dziś super rureczki w mniejszym niż zwykle rozmiarze wiwat lumpeksy

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 17:49   #54
nAtaL!a
Zakorzenienie

Kupuje świetne ciuchy zarówno wtedy, gdy cena za kg wynosi 60zł, 40zł i 10zł i nie uważam, że kupuję szmaty
Skoro masz własne zdanie to po co pytasz o ceny?
nAtaL!a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-11, 19:04   #55
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
W sh w mojej rodzinnej miejscowości ceny są o wiele, wiele niższe. W dzień dostawy jest 6zł za sztukę (niezależnie od rodzaju odzieży - czy to podkoszulek, para butów czy kurtka) a rzeczy bywają z metkami. Codziennie też cena spada, w sobotę jest 1zł za sztukę Dziwię się, że ktoś jest w stanie zapłacić kilkadziesiąt złotych za rzecz z sh, choć oczywiście jak ma ochote to czemu nie

Tak tylko ceny w większych miejscowościach a szczególnie w Warszawie różnią się i to mocno od tych w małych miejscowościach. Lumpeksy w Warszawie sprzedają rzeczy po 1-2-3zł zazwyczaj na maksymalnych wycenach i wtedy wiszą tam faktycznie same szmaty do podłogi.
Za to na porządku dziennym w centrum np są ceny po 80zł/kg oczywiście im dalej od centrum tym taniej.

Sama pracowałam kiedyś w takim "lepsiejszym" SH w Wwa, gdzie wbyło dość drogo. Bluzki po 20-30zł, spódnice po 40-60zł etc. Ale towar był dobry, bardzo dobry, nie było tam szmat, dziurawych czy poplamionych rzeczy a większość miała metki. I była stosunkowo dobrych firm. I miała sporo klientek.

Jak dla mnie sporo zależy od samego towaru, tego z czego jest wykonany, jak leży i czy bardzo go potrzebuję. wydałam w lumpie kiedyś 100zł na płaszcz wypełniony prawdziwym pierzem. Jestem wstanie zapłacić sporo za dobrze leżące jeansy(to jest dla mnie rarytas!), ciuchy z naturalnych tkanin typu jedwab, wełna merynosów, kaszmir.
Nie zapłacę dużo za zwykłe t-shirty, bluzki na ramiączkach i ciuchy ogólnie "zwykłe". Nie wyskakuję tez z kasy na widok pseudo-marek jak primark czy tym podobne(ale chyba świadomość wzrosła i nikt w pl nie uważa już Atmosphere za super markę).
kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-11, 19:20   #56
Kisame
Zakorzenienie

-bluzki na ramiączkach max 10zł (ale to już naprawdę super niezniszczona, dobry materiał)
-t-shirty max 15zł
-bluzki krótki rekaw fantazyjne max 20zł
-tuniki max 20zł
-sukienki max 20zł
-spódnice max 15zł
-spodnie jeansowe, dzianinowe max 25zł
-bluzki długi rekaw zwykłe i fantazyjne max 10-15zł
-marynarki max 25zł
-sweterki max 15zł
oraz dziecięce około 7zł sztuka

Dla mnie Second Hand to SH i ma tam być tanio. Podałam ceny ciuchów z wyceny w moim mieście. Ja jednak preferuję odzież na wagę (też znajduję suuper jakość i marki) ,gdzie bluzka wychodzi max 4zł a spodnie to około 10zł. Bo lumpik ma być tani!

Jeśli coś kochasz, puść to wolno
-jeśli wróci, jest Twoje,
-jeśli nie, nigdy Twoim nie było.
Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Kisame jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-11, 19:52   #57
ahoooj
Raczkowanie

U mnie w mieście niestety nie ma takich typowych sh, ceny sięgają nawet 30 zł za zwykłą bluzkę. Jednak są to rzeczy nowe, z metką. Jak widzę prześliczną koszulę, która kosztuje 35 zł to biorę. Dlaczego? Bo jest nowa, piękna, super jakości i w życiu nie dostałabym takiej nawet za 40 zł w h&m. I mimo że nie kupuję jej za 1 zł to i tak jestem zadowolona z zakupu. Tak samo kupiłam sobie w tym samym lumpeksie kurtkę zimową za 90 zł, też nowa, z wszystkimi metkami, ciepła, służyła mi już drugi rok i myślę, że jej nie zamienię na inną, bo jest na serio super. I nikt mi nie powie, że znajdę dobrej jakości kurtkę w galerii handlowej, bo z tego co wiem, nawet w takim cubusie cena kurtek to 200-300 zł i to takich szmacianych, a kupując lepszą trzeba zapłacić ponad 400 zł.
Oczywiście nie mówię o przypadkach kiedy są jakieś wyprzedaże, ale wtedy również trzeba szukać namiętnie w sklepach, aby trafić na coś odpowiedniego dla nas, za korzystną cenę.
ahoooj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-11, 20:10   #58
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuki9 Pokaż wiadomość
Tak tylko ceny w większych miejscowościach a szczególnie w Warszawie różnią się i to mocno od tych w małych miejscowościach. Lumpeksy w Warszawie sprzedają rzeczy po 1-2-3zł zazwyczaj na maksymalnych wycenach i wtedy wiszą tam faktycznie same szmaty do podłogi.
Za to na porządku dziennym w centrum np są ceny po 80zł/kg oczywiście im dalej od centrum tym taniej.

Sama pracowałam kiedyś w takim "lepsiejszym" SH w Wwa, gdzie wbyło dość drogo. Bluzki po 20-30zł, spódnice po 40-60zł etc. Ale towar był dobry, bardzo dobry, nie było tam szmat, dziurawych czy poplamionych rzeczy a większość miała metki. I była stosunkowo dobrych firm. I miała sporo klientek.

Jak dla mnie sporo zależy od samego towaru, tego z czego jest wykonany, jak leży i czy bardzo go potrzebuję. wydałam w lumpie kiedyś 100zł na płaszcz wypełniony prawdziwym pierzem. Jestem wstanie zapłacić sporo za dobrze leżące jeansy(to jest dla mnie rarytas!), ciuchy z naturalnych tkanin typu jedwab, wełna merynosów, kaszmir.
Nie zapłacę dużo za zwykłe t-shirty, bluzki na ramiączkach i ciuchy ogólnie "zwykłe". Nie wyskakuję tez z kasy na widok pseudo-marek jak primark czy tym podobne(ale chyba świadomość wzrosła i nikt w pl nie uważa już Atmosphere za super markę).
Przyznam że dla mnie te ceny są bardzo wysokie.

Tak nawiasem mówiąc zazdroszczę osobom które potrafią upolować w sh fajne ciuchy. Już tyle razy chciałam się przekonać do zakupów w lumpkach, ale chyba nie potrafię.
Stary 2013-05-11, 20:13   #59
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Przyznam że dla mnie te ceny są bardzo wysokie.

Tak nawiasem mówiąc zazdroszczę osobom które potrafią upolować w sh fajne ciuchy. Już tyle razy chciałam się przekonać do zakupów w lumpkach, ale chyba nie potrafię.
Ja jak chcę coś konkretnego kupić, to nigdy nic nie znajduję. Ale jak zajdę tak o, przypadkiem, jak mam wolną chwilę - to zawsze coś upoluję
Stary 2013-05-11, 20:20   #60
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak chcę coś konkretnego kupić, to nigdy nic nie znajduję. Ale jak zajdę tak o, przypadkiem, jak mam wolną chwilę - to zawsze coś upoluję
Dokładnie

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości