|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Tyłki ruszamy, kalorie spalamy, często ćwiczymy i o piękne ciałka walczymy! - c
chyba nie dodał się mój poprzedni post!
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tyłki ruszamy, kalorie spalamy, często ćwiczymy i o piękne ciałka walczymy! - c
Pierwszy trening zaliczony!
Aż się tak lepiej czuję, kurcze.. żeby było tak cały czas ;dskakanka + ćwiczenia (przysiady, skrętoskłony itp), bieganie. Podczas biegania zaczął mnie gonić ogromny pies, ale dostałam speeda! hah nawet nie wiedziałam, że tak szybko biegam ^^a wy jak tam?
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
Zakorzenienie
|
24lata
swoją drogą chyba tu najstarsza jestem odmłodzę się przy Was a wzrost 162 ![]() Cytat:
Cytat:
sporo nas się tu zebrało już ![]() ja dzisiaj dzień zdecydowanie na plus ![]() z jedzeniem ok, żadnych grzeszków nie było. A byłam kuszona, bo TŻ przyszedł do mnie z paką chipsów ale nie dałam się i nawet jednego nie spróbowałam! dumna z siebie jestem, bo to dla mnie wyczyn, bo niestety uwielbiam takie rzeczy![]() no i ćwiczenia też dziś zaliczone. Był Killer Chodakowskiej + orbitrek
|
||
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Aniaa_89- oklaski za odmowę chipsów, ja je kocham tak bardzo, że ostatnio nie potrafię odmówić, a dupa rośnie...
|
|
|
#35 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
" zapytał, czy dużego czy małego ,,DUŻEGO" ale od tamtego czasu pokutuję
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dzisiejszy dzień na plus, jedzonko ładnie, ćwiczenia zaliczone:
Mel B rozgrzewka Mel B abs Mel B pupa Jiliann abs rozciągnięcie |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
super ze coraz wiecej nas jest
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
tak krotkie oprocz jillian abs
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
widzę Dziewczyny, że ruszyłyście pełną parą
ja zaczynam od jutra, jakoś tak łatwiej mi z początkiem tygodnia (ach, te wymówki ), ale już tak na mur beton (bo planuję to od dwóch tygodni i każdego dnia odkładam 'na jutro'). przed chwilą w łazience przejrzałam się w lustrze i aż miałam łzy w oczach... boczki, których nie tak dawno już prawie się pozbyłam, znowu są ogromne, cellulit się powiększył, uda grube, obojczyki znowu stały się mniej widoczne, na karku znowu czuję tłuszcz... ja nie mogę, tyle wyrzeczeń, tyle pracy po to, żeby potem ponownie zacząć się obżerać i zaprzepaścić to, co już osiągnęłam... ehh.. jestem beznadziejna. jak jutro mi się nie uda, to już kompletnie się załamię... ale dobra, Wy tu wszystkie pozytywnie nastawione i zmotywowane, a ja Wam już tu swoje żale wylewam, wybaczcie, obiecuję, że postaram się nie zaśmiecać wątku moimi dołami (a uwierzcie, że będzie ciężko, bo są bardzo częste )także ja już lecę, życzę Wam miłej nocy i od jutra biorę się ostro do roboty!
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
To może i ja się skuszę
Ale nie wiem czy lenia wypędzę do jutra. Cytat:
![]() Nie jesteś beznadziejna, musisz po prostu uważać na co to jesz po odchudzaniu. Żeby nie było efektu jo-jo, bo szkoda się starać i stracić to przez własną głupotę. Zastanawiałaś się na jakąś dietą? ![]() Możesz się żalić, nie zaśmiecasz przecież Ja też pewnie nie raz przyjdę do Was z płaczem ![]() pozdrawiam |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
1. Jak masz na imię? Myboy
![]() 2. Ile obecnie ważysz? 59kg 3. Ile chciałabyś ważyć? 52 kg 4. Co ćwiczysz i jak często? ostatnio 8minutówki (abs, legs, buns), czasem przysiady, w przyszłym miesiącu planuję siłownię 5. Jakie masz wymiary? podam jak się zmierzę ![]() 6. Dlaczego jesteś piękna?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie już wczoraj było kuszenie w postaci ciasta,ale nie dałam się
Miałam zacząć z treningiem od 28.05,ale tak myślę co mi szkodzi, więc mam dziś w planach godzinę biegania
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też zdarzyło sie już zrzucic z 4kg i tak się ucieszyć, ze sie napchać... no i wracało.teraz od stycznia przeszłam na zdrową dietę, czasem lepiej mi to idzie, czasem troszkę gorzej, ff nie ruszam (raz na 2 miesiące pizza) i słodyczy raczej unikam - chyba, ze złapie mnie niemiłosierna chcica :P I w sumie nie miałam żadnego słodyczowego napadu od stycznia z czego jestem bardzo dumna ![]() jestem pewna, że teraz dasz radę, przypilnujemy Cię
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
można dołączyć ? ; >
jak masz na imię ? KAROLINA ile obecnie ważysz ? 56,3 kg ile chciałbyś ważyć ? 48kg co ćwiczysz i jak często ? do tej pory ćwiczyłam jak mi na to czas pozwalał . początkowo z panem w obcisłych spodenkach ; d a potem ewę chodakowską skalpel/killer/turbo . od dziś postanawiam regularnie ćwiczyć ; ) jakie masz wymiary ? nigdy się nie mierzę . stanowczo wolę widzieć wagę ; d dlaczego jesteś piękna ? taka już moja natura ; ) ile masz wzrostu ? 165 cm ile masz lat ? 20 lat
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
witamy właśnie zrobiłam body wrapping na uda i pupę i mnie grzeeeje! |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
idę ćwiczyć
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Wityam chętnie dołączę
![]() 1. Jak masz na imię? Magda 2. Ile obecnie ważysz? 55 (pewnie po ostatnich grzeszkach 57), a na początku ważyłam 65 3. Ile chciałabyś ważyć? 50 4. Co ćwiczysz i jak często? wcześniej 5-6 razy w tygodniu min. godzina: ogólnie różne ćwiczenia, rowerek stacjonarnym, biegam, ćwiczę skalpel z Chodakowską, boczki i talię z Tiffany (z youtube), stepper, skakanke, pompki i 2-3 razy w tygodniu callanetics (ćw. rozciągająco-modelujące) 5. Jakie masz wymiary? nie umiem się dobrze zmierzyć ![]() 6. Dlaczego jesteś piękna? Nie jestem, ale bardzo chcę być Mam 27 latek, wzrost 161-162, schudłam już 9,5kg, pewnie teraz mam -7,5 (2kg nadwyżki po obżarstwie słodyczowym i kebabie), dietke dalej zaczynam od jutra z Wami ![]() Staram się jeść 5 posiłków dziennie i pić min. 2-3litry napojów dziennie, a w tym herbatke zieloną, czerwoną, kawę zbożową i wode. ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Ooo Karyvlea ciebie to wszędzie pełno |
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Pff, to dopiero 4 wątek o wspólnym odchudzaniu
![]() ![]() --- Dziewczyny, jak ćwiczyć, żeby spalić tkankę tłuszczową a nie rozbudować mięśnie? Macie jakiś specjalny zestaw ćwiczeń? Bo mi się odechciewa czegokolwiek jak myślę, że mogę mieć widoczne mięśnie jakoś to mnie odrzuca...
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dzisiaj obijam, od jutra zacznę
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przesadzaj, odrazu mięśnie ci się nie zrobią ![]() nieładnie
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Eee tam nie ładnie, przyjechałam dzisiaj w nocy z PL do DE, wykończona, 3 godziny byliśmy ponad w korku, to mam prawo się dzisiaj obijać. Jutro będę już grzeczna
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#55 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi wpadki też się czasem zdarzają, ale staram się to ograniczać do minimum ![]() Cytat:
ja tam wychodzę z założenia, że raz na jakiś czas można trochę zaszaleć![]() Cytat:
nie jesteś beznadziejna no ale potem zaczęłam przesadzać, przestałam się w jakikolwiek sposób ograniczać i no ale nie ma się co załamywać tylko być wytrwałym i dążyć do celu![]() Cytat:
Cytat:
![]() i udało się pobiegać? nie ma co marnować czasu i czekać tyle czasu, najlepiej zacząć już od teraz!![]() Cytat:
do tego to naprawdę trzeba dużo ćwiczyć, przede wszystkim siłowo no i podstawa to dieta, taka już typowa nastawiona na budowanie masy także nie pękaj i ćwicz spokojnie![]() hej u mnie dziś z jedzeniem ok. Chyba wyszło troszkę więcej niż zwykle, no ale zdrowo, wiec to najważniejsze wstałam nieprzytomna, ledwo z łózka się zwlekłam, w pracy się męczyłam strasznie i wróciłam taka zmęczona, że na nic już siły nie miałam ale jutro to nadrobię i na pewno ćwiczenia będą
|
||||||
|
|
|
|
#56 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego pytam jakie są najlepsze
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
dziś 45 minut biegania + brzuszki , więc jestem zadowolona
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogło być lepiej,ale na początek dobre i to Najważniejsze,że wiem,że z każdym dniem będzie lepiej A jutro matura
|
|
|
|
#59 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedni uważają, że najlepsze są aeroby, inni że siłowe itda tak naprawdę każdy organizm jest inny i na każdego co innego działa. Najlepiej wypróbować różne rzeczy i znaleźć coś odpowiedniego. Co będzie Tobie sprawiać przyjemność przede wszystkim żebyś po prostu chciała ćwiczyć. A jak będziesz to robić regularnie, to co by to nie było, to tłuszczyk na pewno będzie się spalał ![]() ![]() Cytat:
![]() trzymam za maturędasz rade matura to bzdura
|
||
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Aż się tak lepiej czuję, kurcze.. żeby było tak cały czas ;d
hah nawet nie wiedziałam, że tak szybko biegam ^^

swoją drogą chyba tu najstarsza jestem
odmłodzę się przy Was
ale nie dałam się i nawet jednego nie spróbowałam!

Ale nie wiem czy lenia wypędzę do jutra.

wstałam nieprzytomna, ledwo z łózka się zwlekłam, w pracy się męczyłam strasznie i wróciłam taka zmęczona, że na nic już siły nie miałam
mogło być lepiej,ale na początek dobre i to
za maturę