|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Luxuria Astaroth
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2013-05-16 o 17:33 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Obejrzyjcie sobie to video http://www.youtube.com/watch?v=vRTLlsLVNLE, trochę gorsza forma niz w ddtvn ją chyba wtedy dopadła
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
Dla mnie to ona tutaj naćpana albo pijana jest... |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
o jezu okropna jest na tym filmiku.
i też mam wrażenie że grubo porobiona ;p |
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ja to w ogóle nie wiem o co im/jej chodzi i po co to i dlaczego tak
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznam szczerze, że jestem zdziwiona tymi zachwytami nad jej urodą. Wygląda dobrze tylko na zdjęciach lub w teledyskach. I to wtedy, gdy jest bardzo mocno zrobiona. Bez obróbki jest dla mnie przeciętna, jej rysy twarzy w ogóle mi się nie podobają. Biorąc pod uwagę, że wygląda wyjątkowo staro, to dość marnie ją oceniam. Ale to jest moje zdanie, nie musicie się z nim zgadzać. Myślałam, że przyciągnęła tych raperów charakterem, ale...
.I jeszcze jednak kwestia: nie jestem jakąś nacjonalistką, ale dla mnie to śmieszne, żeby typową Słowiankę grała dziewczyna z azjatyckimi korzeniami. Przecież to po niej widać. Bardziej wygląda jak jakiś najeźdźca:P Edytowane przez Fleur_D Czas edycji: 2013-05-16 o 17:25 |
|
|
|
|
#38 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Zgadzam się... ale pokaż mi proszę zdjęcie "typowej" Słowianki. Łącznie z figurą, włosami. Jak nie masz zdjęć to można opisać.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Jak jest zrobiona, to wygląda faktycznie magnetycznie, ale niestety - dla mnie strasznie sztucznie i strasznie staro. Przypomina mi w tych rysach twarzy i w tym połączeniu jasnych oczu i ciemnych brwi oraz pełnych ust - Megan Fox. Jest też podobnie sztuczna.
Bez makijażu nic specjalnego, specyficzny typ urody, owszem, ale pięknoscią bym jej nie nazwała. Natomiast ja lubię taki typ urody w wydaniu naturalnym. ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Na dodatek ma tak pretensjonalną ksywę, że aż się zwracać chce.
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Nie podoba mi się ta dziewczyna, wygląda jakby przesadziła z botoksem
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zastanawiam się tylko czy ona (i jej rodzice koniec końców też, bo nie wyobrażam sobie, że mamusia z tatusiem z dumą patrzą na jej 'występy') faktycznie jest taka nierozgarnięta czy wręcz przeciwnie, po prostu robi to wszystko z premedytacją, całe jej zachowanie łącznie z opowieściami o jej rodzicach są zaplanowane. Budzi kontrowersje, oburza, zwraca uwagę. A to się sprzedaje ![]() A co do urody... nie jest klasycznie piękna, ale jest jakaś, wyróżnia się. Mnie się podoba, ma genialne kości policzkowe. Ale lepiej niech buzi nie otwiera
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Do mnie jej uroda nie przemawia-nie jest brzydla, ale ma dziwne kacze usta , jej kości policzkowe są dla mnie nienaturalnie wysoko. Ponadto nie wyglądana 17 lat, jak dla mnie z 30. Jej wypowiedzi i komentarze na facebooku inteligencją nie powalają, ale nie wiem nie znam jej osobiście,mogę ocenić tylko urodę
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Użyłam złego słowa, chodziło mi o rodowitą Słowiankę. Jak wpisałam jej pseudonim w google, to wyskoczył mi artykuł na pudelku- piszą, że ma pochodzenie ukraińsko-rosyjsko-chińskie. Widać.
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Ładna dziewczyna ale nie rozumiem fenomenu tej osoby.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nadal uważam, że w teledysku Równonoc wygląda zjawiskowo, ani później, ani wcześniej nie wygląda tak cudownie. A już na pewno nie w tym video wyżej, gdzie wygląda na wstawioną panienkę lżejszych obyczajów trochę. A szkkoda, bo potencjał - jeśli idzie o urodę, to dziewczyna ma.
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=Eb6BOVpqAzk
Kręcone chyba tego samego dnia co wyżej wrzucone. Dziewczyna robi wrażenie zupełnie niezainteresowanej swoja pracą czyli w tym wypadku występem przy kręceniu zapowiedzi. Ona chyba ma aparat na zębach dlatego tak dziwnie mówi bez otwierania ust, z zassanymi policzkami, z pochyloną głową... edit: teraz lepiej się przyjrzałam i chyba jednak nie. Edytowane przez 201707171556 Czas edycji: 2013-05-16 o 19:16 |
|
|
|
|
#48 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Luxuria- dziewczyna nie wygląda jak 17-latka, ma ciekawą urodę, wyróżnia się, najlepiej wyglądała w teledysku Donatana. Mam do niej ambiwalentny stosunek. Lubię ją jednak bo mam podobną urodę (oczy, kształt twarzy) i w sumie fajnie popatrzeć na taką buźkę, inną od tych oblongów, owali i podłużnych twarzy. Nie wiem czy jest tak głupia czy na tyle inteligentna, że specjalnie wywołuje zainteresowanie swoją osoba poprzez takie zachowanie bo wie, że to zaciekawi ludzi, a jak wiadomo normalność, grzeczność itp. nie sprzedaje się za dobrze. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
http://z5.kowbojki.pl/0c889aa1434deb...3eab3fb9/2.jpg
![]() mnie nie powala. jedynie oczy ma super. |
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
miałam takie samo zdanie jak ją zobaczyłam w tv ![]() ldziewczyna ma absolutnie przefotogeniczną twarz! Na żywo wygląda słabo, a jak już gębę otworzy to psuje cały efekt Poza tym w DDTVN miała taką fryzurę jak dziewczynka z 'Ringu'- czy tylko ja mam takie skojarzenie
Przejechane na rowerze w 2019: 2 762 km ![]() Edytowane przez khloe Czas edycji: 2013-05-16 o 21:15 |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyna bardzo ładna, ale co tu kryć, że to uroda dość wulgarna. Jedyny rzeczywiście piękny element to oczy.
Co do wywiadu... jak to kiedyś głosiła jedna ze złotych myśli na facebooku - jesteś ładna, ale już lepiej nic nie mów
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogłam oderwać wzroku od zdjęć, ma bardzo nietypową i ciekawą urodę... ale w DDTVN wcale mi się nie podoba, nie potrafi się nawet wizualnie zaprezentować przed kamerą, nie mówiąc już o wypowiedziach
Wygląda dość staro i ma dziwne usta ale i tak jest piękna na zdjęciach. Btw nie ogarniam robienia sensacji wokół takich osób, nie mam pojęcia co ona ma reprezentować poza interesującą twarzą... jest jeszcze gorsza niż Siwiec
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam fragment z koncertu (i ten naćpanny/uchlanny mini wywiadzik) i jest mi w sumie przykro
Fanką takiego typu urody akurat nie jestem, ale na pewno nie powiem, ze jest brzydka czy przeciętna.
|
|
#55 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
a pytałyście jakichś facetów co sądzą o jej urodzie?
Bo ja pytałam kolegi i stwierdził, żę jest bardzo brzydka bo ma kanciatą twarz
|
|
#56 | |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie dziewczyna ładnie wygląda, ale na zdjęciach i to nie wszystkich.. Ja bym nie chciała w jej wieku tak wyglądać, bo jak dla mnie wygląda tak na 27 lat.
Cytat:
Edytowane przez Moskit0 Czas edycji: 2013-05-16 o 22:13 |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#58 | ||
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
trochę gorzej
|
|
|
#59 |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
ona właśnie wygląda tak "rosyjsko-ukraińsko".
a na filmiku zdecydowanie nie do końca trzeźwa - tylko po co to wrzucali? |
|
|
|
|
#60 | |||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Tak w ogóle to zastanawiam się po co my o niej piszemy ?---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
?---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

.

Obejrzyjcie jej wypowiedź w DDTVN
Zastanawiam się tylko czy ona (i jej rodzice koniec końców też, bo nie wyobrażam sobie, że mamusia z tatusiem z dumą patrzą na jej 'występy') faktycznie jest taka nierozgarnięta czy wręcz przeciwnie, po prostu robi to wszystko z premedytacją, całe jej zachowanie łącznie z opowieściami o jej rodzicach są zaplanowane. Budzi kontrowersje, oburza, zwraca uwagę. A to się sprzedaje