|
|
#31 |
|
DOMator
|
Dot.: Prosze, powiedzcie mi prawde.
Masz mój wzrost i niemal identyczne wymiary jak ja. Ba, nawet uda masz szczuplejsze, bo moje w najszerszym miejscu mają 55-56 cm.
Daj sobie spokój z kompleksami. Modelką co prawda nie zostaniesz, ale spokojnie możesz nosić krótkie spodenki i sukienki, byleby w połączeniu z butami na obcasie (nawet niziutkim) lub na koturnie. Unikaj tylko balerinek, które podkreślają masywną łydkę i ciesz się wakacjami, zamiast wmawiać sobie, że masz grube nogi |
|
|
|
|
#32 |
|
damn good coffee
|
I nie noś butów z paskiem wokół kostki. Powinnaś dobrze wyglądać w koturnach
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
O ludzie co Ty mowisz ............
oprzeciez wielu chlopakow szczuplych lubi wlasnie wieksze dziewczyny,NAWET od siebie. Sama w duzej mierze nakładasz sobie swoje kompleksy. Widzialas Rihanne?albo Beyonce? A co one,najchudsze na swiecie? dla mnie np Rihanna ma okropne nogi,ale to jak sie pokazuje(pomijajac naprawde wulgarne sesje) i to jaki ma charakter w tym - MEGA! dziewczyna sie nie wstydzi i nie ma oporów,MAM TAKIE CIAŁO,Hej przystojniaku! I jedzie na maksa:P a Ty sie wstyudzisz? a to co,same chudziny lataja po swiecie? daj spokoj!przeciez to nie chodzi o bycie chudym a przebojowym!! dziewczyna przebojowa,usmiechnieta,z charakterem sciaga! a nie z WAGĄ:P zapamietaj to uwaznie ![]() I zapisz w odpowiednim miejscu! "Believe in Yourself!" dziewczyno,ruszaj na podboj miasta i daj sobie spokoj! ![]() WIEM co mówię usmiech od ucha do ucha ,zakladaj co chcesz i ruszaj ![]() gwarantuje Ci,ze wiekszosc sie obejrzy ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
i podkreslaj talię np spodnica z wysokim stanem jest dla Ciebie
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Nogi jak nogi. Ani brzydkie ani piękne. Zupełnie przeciętne jak u sporej części kobiet.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

usmiech od ucha do ucha ,zakladaj co chcesz i ruszaj