![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Urodziny dziecka - zdrowe przekąski
Nnnooo, ja mam trochę obsesję na punkcie ładnie wyglądającego jedzenia
![]() ![]() ![]() A do kanapek można nawet kupić foremki niedźwiadki. Z buźką. Import japoński, na przykład. Z ebaya albo inszej bentomanii. I jeszcze ze zdrowych pyszności to mi się przypomniały naleśniki. Naleśniki z kaszą jaglaną i ananasem, z odrobiną jogurtu na wierzchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny jestem dietetykiem i normalnie Was uwielbiam
![]() Właśnie mój synek będzie miał za tydzień urodzinki i też szukam czegoś ciekawego. No i w sumie znalazłam. Dzięki ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Urodziny odbyły się w sobotę, były owoce i warzywa i różne inne cuda. Dzieciaki wszystko zjadły ![]() ![]() A propos urodzin, to powiem Wam jeszcze, że nie mogliśmy sobie finansowo pozwolić na super atrakcje - klaunów, kucyki czy iluzjonistów ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Mam małą siostrę i ostatnio robiliśmy jej urodziny. Powiem Wam, że byłam przerażona jak dzieci ciągnie do śmieciowego żarcia! masakra. Przygotowaliśmy kanapeczki, sałatki owocowe i różne inne, a największe wzięcie i tak miały kolorowe żelki, ciastka, no i chipsy... bo ulegliśmy i też kupiliśmy kilka paczek. Ale byłam w dużym szoku....
tak mnie wzięło na podzielenie się tą opinią, bo przeczytałam dzisiaj artykuł o badaniach psychologicznych z tym związanych i zdałam sobie sprawę, że trzeba się meeegaaa postarać, żeby dzieci odciągnąć od tego żarcia jak najdalej.... wrzucam Wam: http://naobcasach.pl/nadwaga-wsrod-d...a-psychologow/
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Ewentualnie też możesz poszukać fajnych przepisów na forach sportowych typu batoniki z banana i płatków owsianych, posypane cienką warstwą wiórków kokosowych i czekolady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.