spotkanie i bez odbioru - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-05-27, 17:22   #31
WhiteCherry
Zakorzenienie

Dot.: spotkanie i bez odbioru

aa, no to też nie jestem zwolenniczką butów a'la garniak i dżinsów do tego koszula w jakieś bliżej niezidentyfikowane wzory i włosy na żel, czyli styl a'la disco boy... to już wolę dresiarza

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2013-05-27 o 17:23
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 17:52   #32
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
aa, no to też nie jestem zwolenniczką butów a'la garniak i dżinsów do tego koszula w jakieś bliżej niezidentyfikowane wzory i włosy na żel, czyli styl a'la disco boy... to już wolę dresiarza
Znam to.. koszula była w kratę, ale całokształt marny
Stary 2013-05-27, 20:18   #33
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niebieskie_oczko Pokaż wiadomość
Heh, chyba już zrobiłeś wszystko, co mogłeś.
Odezwałeś się (2 smsy + wiadomość na portalu) i cisza.
Ruch należy do niej
Tez tak mysle,wszystko w temacie.

Nie ZASTANAWIAJ SIE.
Odezwales sie dwa razy,nie działa, to nic juz nie rób.
Tu nie chodzi o bycie nachalnym a pisaniem bezsensu,jak komus nie zalezy.
Przerabialam i to. Lepiej geba na klodke i isc sowja droga.

ODEZWIE sie-FAJNIE.NIE? To nie

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 21:44   #34
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monikaaa_ Pokaż wiadomość
Jestem w szoku, serio W życiu nie patrzyłam na to, jakie facet ma buty. Naprawdę miałam ważniejsze kryteria

Wiadomo, że jakby przyszedł ubrany jak bezdomny, mimo że bezdomnym nie jest, to coś takiego by go skreśliło. Ale na litość, buty nieidealnie dobrane do spodni? To co on, baba jest, żeby do każdych spodni inne buty dobierać?

Faceci, w moich obserwacjach przynajmniej, mają najczęściej jedne buty do chodzenia na co dzień i inne zakładają tylko na specjalne okazje, np. uprawianie sportu, uroczystości. Nigdy mi to nie przeszkadzało.

W sumie trochę OT się robi
nie trzeba być znawcą mody żeby wiedzieć, że coś nie współgra...
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 22:00   #35
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monikaaa_ Pokaż wiadomość
Jestem w szoku, serio W życiu nie patrzyłam na to, jakie facet ma buty. Naprawdę miałam ważniejsze kryteria

Wiadomo, że jakby przyszedł ubrany jak bezdomny, mimo że bezdomnym nie jest, to coś takiego by go skreśliło. Ale na litość, buty nieidealnie dobrane do spodni? To co on, baba jest, żeby do każdych spodni inne buty dobierać?

Faceci, w moich obserwacjach przynajmniej, mają najczęściej jedne buty do chodzenia na co dzień i inne zakładają tylko na specjalne okazje, np. uprawianie sportu, uroczystości. Nigdy mi to nie przeszkadzało.

W sumie trochę OT się robi
No, to ważny szczegół
Nie przesadzaj z tymi jednymi butami, różnie to bywa. Zazwyczaj mają te jedne najulubieńsze, które znoszą tak, że prawie dziury w podeszwach się robią Ale najczęściej mama albo kobieta dbają aby nie były to jedyne buty
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 22:15   #36
mark13
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Lubie Milke Pokaż wiadomość
... Szkoda, że dziewczyna chociaż przez jakiś komunikator nie potrafiła Ci napisać co myśli o spotkaniu, o Tobie i czy chce dalej ciągnąć tą znajomość. ...
Otóż to właśnie, może nie wyraziłem się jasno - mi nie chodzi tylko o to, że dostałem kosza bo trochę już przeżyłem i nie takie rzeczy się zdarzały. Chodzi o to co napisałaś, dla mnie tego typu postawa to trochę jak nienawistne milczenie prezesa Kaczyńskiego ,jest to po prostu gówniarstwo bez względu na to jak to tłumaczyć. Ja w takich sytuacjach zawsze piszę drugiej osobie dlaczego nie i dziękuje za spotkanie. Ale może staroświecki jestem.

A odnośnie tych butów to też widzę niezła jazda. Z tego co wiem półbuty to po prostu zwykłe buty do kostki, są takie co pasują i do garniaka i do jeansów, no chyba że macie na myśli jakieś lakierki z lat 80tych modne na weselach. Zresztą ja na to patrzę tak jak Monikaaa_ - jak ktoś miałby mi oceniać buty zamiast tego co mam do powiedzenia to może i lepiej, że następuje od razu naturalna selekcja bo później może się okazać, że założę jakiś za bardzo rozciągnięty sweter i w pysk dostanę

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość
Tez tak mysle,wszystko w temacie.
...
Nie ZASTANAWIAJ SIE.
...
Nie już się nie zastanawiam. W sumie dobrze, że tu napisałem posta bo mi pomogło, albo to chlanie. Teraz to bardziej jestem zirytowany tą całą sytuacją.
Jeszcze raz dzięki za wszystkie odpowiedzi i pora chyba zamknąć wątek chociaż nie widzę tu takiego guzika.
mark13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 22:18   #37
ciasteczko0
Raczkowanie

A ja bym na Twoim miejscu napisała do niej jeszcze raz i zapytała wprost nie narzucając się o co chodzi i dlaczego nagle urwała kontakt? Jak znowu nic nie odpisze to oznacza, że boi się nawet powiedzieć prosto w twarz, że nie ma ochoty się spotykac tylko się chowa i nieodpisuje. I wtedy już będziesz wiedzieć, że nie warto sobie taką głowy zawracać
ciasteczko0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-27, 22:21   #38
Darkoz
Zakorzenienie

Jeśli portal to Facebook (albo inny który ma taką funkcję) to powinno się wyświetlić, czy wiadomość została wyświetlona. A co do smsów, dostałeś raport doręczenia?

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 22:44   #39
Lubie Milke
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ciasteczko0 Pokaż wiadomość
A ja bym na Twoim miejscu napisała do niej jeszcze raz i zapytała wprost nie narzucając się o co chodzi i dlaczego nagle urwała kontakt? Jak znowu nic nie odpisze to oznacza, że boi się nawet powiedzieć prosto w twarz, że nie ma ochoty się spotykac tylko się chowa i nieodpisuje. I wtedy już będziesz wiedzieć, że nie warto sobie taką głowy zawracać
Jak dla mnie szkoda czasu na nią. Napisał nie jedną wiadomość, a panna nawet nie raczyła odpisać. Nie miała odwagi mu powiedzieć w twarz co myślała ani nawet głupiego smsa napisać. Jak dla mnie to oczywiste, że ma go gdzieś chyba, że serio coś poważnego jej się stało. Nienawidzę ludzi którzy bez odzewu kończą znajomość. To gorszę niż usłyszeć 'nie dzięki, nie podobałeś mi się' .
Stary 2013-05-27, 22:46   #40
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie szkoda czasu na nią. Napisał nie jedną wiadomość, a panna nawet nie raczyła odpisać. Nie miała odwagi mu powiedzieć w twarz co myślała ani nawet głupiego smsa napisać. Jak dla mnie to oczywiste, że ma go gdzieś chyba, że serio coś poważnego jej się stało. Nienawidzę ludzi którzy bez odzewu kończą znajomość. To gorszę niż usłyszeć 'nie dzięki, nie podobałeś mi się' .
ale o co chodzi? to była randka. a nie półroczna znajomość po której ktoś nagle znika. Randka. Randki mają to do siebie, że ludzie się spotykają jak jest fajnie - robią to dalej, a jak nie to nie.
Randka to żadna znajomość, przynajmniej dla mnie
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-27, 23:01   #41
Lubie Milke
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
ale o co chodzi? to była randka. a nie półroczna znajomość po której ktoś nagle znika. Randka. Randki mają to do siebie, że ludzie się spotykają jak jest fajnie - robią to dalej, a jak nie to nie.
Randka to żadna znajomość, przynajmniej dla mnie
Zgadza się. Ale chociaż z zwykłej grzeczności mogła napisać, że nie jest zainteresowana dalszą znajomością czy coś. Jak ktoś tak nie odpisuję na wiadomości nawet po jednym spotkaniu to tak dziwnie. Człowiek potrafi mieć przeróżne myśli nawet, że coś się tej osobie może stało.
Stary 2013-05-27, 23:31   #42
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadza się. Ale chociaż z zwykłej grzeczności mogła napisać, że nie jest zainteresowana dalszą znajomością czy coś. Jak ktoś tak nie odpisuję na wiadomości nawet po jednym spotkaniu to tak dziwnie. Człowiek potrafi mieć przeróżne myśli nawet, że coś się tej osobie może stało.
Zazwyczaj nic się nie dzieje. Po prostu tak teraz coraz więcej osób kończy znajomości zawarte w sieci. Klik i następne okienko się otwiera
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości