|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: spotkanie i bez odbioru
aa, no to też nie jestem zwolenniczką butów a'la garniak i dżinsów
do tego koszula w jakieś bliżej niezidentyfikowane wzory i włosy na żel, czyli styl a'la disco boy... to już wolę dresiarza
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2013-05-27 o 17:23 |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ZASTANAWIAJ SIE. Odezwales sie dwa razy,nie działa, to nic juz nie rób. Tu nie chodzi o bycie nachalnym a pisaniem bezsensu,jak komus nie zalezy. Przerabialam i to. Lepiej geba na klodke i isc sowja droga. ODEZWIE sie-FAJNIE.NIE? To nie
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przesadzaj z tymi jednymi butami, różnie to bywa. Zazwyczaj mają te jedne najulubieńsze, które znoszą tak, że prawie dziury w podeszwach się robią Ale najczęściej mama albo kobieta dbają aby nie były to jedyne buty
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
,jest to po prostu gówniarstwo bez względu na to jak to tłumaczyć. Ja w takich sytuacjach zawsze piszę drugiej osobie dlaczego nie i dziękuje za spotkanie. Ale może staroświecki jestem.A odnośnie tych butów to też widzę niezła jazda. Z tego co wiem półbuty to po prostu zwykłe buty do kostki, są takie co pasują i do garniaka i do jeansów, no chyba że macie na myśli jakieś lakierki z lat 80tych modne na weselach. Zresztą ja na to patrzę tak jak Monikaaa_ - jak ktoś miałby mi oceniać buty zamiast tego co mam do powiedzenia to może i lepiej, że następuje od razu naturalna selekcja bo później może się okazać, że założę jakiś za bardzo rozciągnięty sweter i w pysk dostanę ![]() Nie już się nie zastanawiam. W sumie dobrze, że tu napisałem posta bo mi pomogło, albo to chlanie. Teraz to bardziej jestem zirytowany tą całą sytuacją. Jeszcze raz dzięki za wszystkie odpowiedzi i pora chyba zamknąć wątek chociaż nie widzę tu takiego guzika. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
A ja bym na Twoim miejscu napisała do niej jeszcze raz i zapytała wprost nie narzucając się o co chodzi i dlaczego nagle urwała kontakt? Jak znowu nic nie odpisze to oznacza, że boi się nawet powiedzieć prosto w twarz, że nie ma ochoty się spotykac tylko się chowa i nieodpisuje. I wtedy już będziesz wiedzieć, że nie warto sobie taką głowy zawracać
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli portal to Facebook (albo inny który ma taką funkcję) to powinno się wyświetlić, czy wiadomość została wyświetlona. A co do smsów, dostałeś raport doręczenia?
|
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Randka to żadna znajomość, przynajmniej dla mnie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadza się. Ale chociaż z zwykłej grzeczności mogła napisać, że nie jest zainteresowana dalszą znajomością czy coś. Jak ktoś tak nie odpisuję na wiadomości nawet po jednym spotkaniu to tak dziwnie. Człowiek potrafi mieć przeróżne myśli nawet, że coś się tej osobie może stało.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.

do tego koszula w jakieś bliżej niezidentyfikowane wzory i włosy na żel, czyli styl a'la disco boy... to już wolę dresiarza 

Ale najczęściej mama albo kobieta dbają aby nie były to jedyne buty