![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: co sądzicie o kosmetykach Eveline?
to jest polska firma,ale podobno jest też rozprowadzana za granice,mówili o tym w "Slonie piękności" na Tvn Style
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Kosmetyki Eveline(cała seria wyszczuplająca,przeciw rozstepom i cellulit)jest SUUPER!Nie odchudzam sie ale ten cholerny cellulit!Regularnie uzywam serum slim Extreme 3-D i jest ok.Próbowałam juz róznych kosmetykow tego typu ale były takie nijakie a przy Eveline widze efekty.Były by jeszcze wieksze gdybym odstawiła słodycze ale to jest mój nałóg!Moje kolezanki równiez uzywaja Eveline i sa zadowolone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
To i ja się wypowiem
![]() -niska cena -super nawilżenie i lekkie natłuszczenie(mam skórę normalną),przy okazji wsmarowania można było zrobić masaż,a to jak wiadomo pomaga -cudowny zapach -superwydajność,a nakładam raczej dużo -po zużyciu opakowania stwierdziłam,że skóra stała się ujędrniona(dodam,że czasem ćwiczyłam podczas stosowania) Wady: -po porannym prysznicu,jeśli nie ma się dużo czasu na wsmarowanie,to może być kłopot,bo się dość ciężko wchłania To tyle. ![]() ![]() ![]() Potem kupiłam żel peelingujący,z którego jestem bardzo zadowolona i serum aktywnie modeluj ące brzuch i pośladki.Ten ostatni preparat ma formę żelu,który po rozprowadzeniu chłodzi.Myślę,że systematyczne używanie go daje rezultaty,ale oczywiście trzeba to połączyć z masażem(naprawdę wiele czasu nie trzeba poswięcać,a każdorazowy masaż działa...).Teraz mam na oku kurację na dzień i na noc-zestaw dwóch produktów(taki biały i niebieski).Ogólnie jestem zadowolona z kosmetyków,ale nie wierze,że uda mi schudna o 2,5cm w 3 czy 4 tygodnie,bo to raczej niemożliwe przy tej ilości jedzenia,którą pochłaniam.Myślę,że seria Eveline nie odstaje od L'Oreala czy Yves Rocher,które testowałam.Obecnie mam jeszcze Perfectslimy-na dzień i na noc,które nie wiem po co kupiłam,bo Eveline jest naprawdę godna polecenia,a szczególnie te nowe produkty. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie wczoraj kupilam serum modelujace brzuch i posladki. Nie licze na zadne efekty dzialania bo szczerze mowiac kupilam to tylko dla efektu chlodzącego. Mialam próbkę i po wmasowaniu jej w pupę dosłownie mnie zmroziło
![]() ![]() A jesli chodzi ogolnie o firme Eveline to powiem krotko - ufam jej. Jeszcze nie trafilam na jakis wyprodukowany przez nią bubel ![]()
![]() |
#36 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Eveline nigdy mnie jeszcze nie zawiodło. Używałam: tuszu do rzęs 2000 procent, cienia Beauty Line, błyszczyku holographic, kremu nawilżająco-matującego S.O.S. i serum 3D - wszystkie kosmetyki były bardzo dobre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
mam serum 3D ale zapominam go używać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
używam żeli eveline i toniku który bosko pachnie mmmm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
JAk dla mnie kosmetyki tej firmy są dobre. Nie jakieś rewelacyjne, ale też nie sa złe
![]() Po prostu nie doprażniają, są delikatne i ładnie pachną. Szczególnie chwalę sobie tusz do rzes i żel do mysia twarzy HAPPY DAY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Kosmetiki antycellulitowe EVELINE
Mój pierwszy post na tym forum (choć odwiedzam od baaaardzo dawna
![]() ![]() Rzecz się tyczy kosmetyków firmy Eveline cosmetics jak w tytule. Czy któraś używa(ła)? Ja czytałam na wielu forach ze są świetne, znacznie redukują cellulit i wyszczuplają tam, gdzie sobie posmarujecie. stosowałam przez dobry miesiąc i mój chłopak pierwsze co zauważył po tygodniu to polepszenie się stanu skóry (była przyjemniejsza w dotyku i jędrna) i stratę 2 cm w udach. Efektów z cellulitem nie komentował, jak to facet. Przestałam stosować (rozleniwiłam się) i nagle tego świnstwa zrobiło się o zgrozo! chyba znów wrócę, choć... zastanawiam się czy to napewno dzięki kremom (stosowałam serum + krem antycellulit 2x dziennie) czy temu masażu... czy podobne efekty można osiągnąc zatem stosując masaże rękawicami, szorstkimi gąbkami podczas kąpieli i cukrowymi pellingami? Co o tym sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetiki antycellulitowe EVELINE
balsamy maja za zadania nawilzac skore , te antyl\cellulitowe sa jak najbardziej pomocne , ale zauwaz ze specyfiki te dzialaja na powierzni naskorka , a cellulit jest blebiej , nie w naskorku , jelsi skora jest nawilzona i jednra oczywsice mniej widac cellulit, opczywscie skladniki takie jak f\kofeina , wyciag z czarnej kawy, jakies błota, wodorosty jak najbardziej mile widziane ale warto polaczyc to z masazem ,od wewnatrz zacznij skaldnikami odpowednimi i kapsułkami polecam wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=141281 tu jest o cellulicie duzo i fajne sa pomocne sugestie. warto przyjmowac kapsułki od wewnatrz na cellulit bo one tez bardzo pomagają Cytat:
![]() Edytowane przez Emilia1 Czas edycji: 2006-11-15 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
kosmetyki Eveline jak na polską firmę są bardzo dobre, nie drogie. Ja byłam zadowolona. Miałam emulsję na rozstępy w białej tubce z różową nakrętką, była dobra. A przyznam się nawet ,że jak nałożyłam ją na uda to owijałam je potem folią spożywczą, wytwarza się ciepło i są lepsze efekty.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
moniczko urodziłas juz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
no i kapsułki , tak od wewnatrz zaczac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A u mnie dieta, jesli jest juz solidna nawet, typu wyeliminowanie wszystkiego co moze ten cellulit stworzyc to... trace centymenty, udo optycznie ladnieje ale cellulit zostaje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Niestety jeszcze nie!!! Lekarz mówi ,że w ciągu najbliższych 10 dni
![]() Chyba mojemu Kacperkowi jest dobrze w brzuszku ![]() Próbuję babcinych sposobów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bedziesz miala po urodzeniu czasu troche /choc o to trudno bedzie pewnie/ to napisz czy wszystko jest ok i jak poszlo ![]() pozdrawiam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Dot.: Eveline Slim Extreme 3D - kto próbował?
Mam,stosowałam.Ładnie pachnie i daje przyjemne uczucie chłodu,ale na tym niestety jego zalety się kończą.Nie zauważyłam,by zmniejszył się celulit.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
dieta + cwiczenia + masaże + zimne prysznice + cokolwiek do masażu = dobry efekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
zmeczyłam dwa fioletowe, jedno białe, efekty delikatniusie, ale są, tylko nie wiem ile zaplacę za prąd, bo musialam po tym odmrazajacym mentolu podgrzewac sie farelką owinięta w koc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Uzywalam i uzywam ale traktuje slim extreme jako rodzaj zwyklego balsamu do ciala, a ze mam inne wiec zamierzam zaprzestac jego uzywanie kiedy mi sie skonczy i wykoncze kolejne tubki tych innych specyfikow ktore zalegaja na polce
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Ja też tego używałam.
Podobał mi się efekt gładkiej jędrnej skóry, napiętej i nawilżonej. Skóra robiła się taka zwarta, jednolita. Ale to okropne uczucie chłodu brrrr....
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
A ja tak bardzo marzlam w tyłek, że musiałam zmienić preparat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
polecam kosmetyki eveline do wszystkiego 3D świetn teraz jest 4D suuper . Skóra napięta tylko trzeba stosować systematycznie niestety serum za nas nie zrobi wszystkiego troszeczkę gimnastyki i u mnie jeszce linea detox polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Czytam wszystko w tym wątku i wszędzie piszecie o chłodzeniu, ja mam Extrim3D na brzuch i posladki ale mój rozgrzewa a nie chłodzi.Jest czerwony i tak grzeje,ze po wsmarowaniu ma się wrażenie,że dotyka się brzuchem do żelazka. Uzywam zaledwie dwa dni więc o efektach mówić nie pora ale coś się dzieje z pewnoscią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.