|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piekna Stronka
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Twoj komentarz jest nie na miejscu. Jednemu sie podoba, innemu nie... inaczej swiat bylby nudny. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez kizia mizia Czas edycji: 2007-05-19 o 17:20 |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nuda nie ma tu nic do rzeczy, wszystko ma jakieś granice. Whatever, ide na miotle polatać
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
bo Ty wjechalas na sama Paris, a nie na stronke. ( Ktora notabene tez misie nie podoba
)
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ,nie, nie, nie podoba mi się
Stronka wygląda jak kartka wyjęta z zeszytu do religii w zerówce... Ale pozdrawiam Paris i tak
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
oj tam od razu "wjechałaś " ja bardzo lubie Paris i jej wątki , i cofam wszystko co napisałam
Paris dawaj wiecej takich stronek!!!!bedzie wesoło
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
"Właśnie bardzo na miejscu I nuda nie ma tu nic do rzeczy, wszystko ma jakieś granice. Whatever, ide na miotle polatać "
wiesz kazdy ma inne granice ![]() dla jednego czyms oblesnym jest dama w czerni i glanach, dla innego oblesna jest kiczowata panienka w rozu. i dalej uwazam, ze nudno by bylo gdyby na ulicy paradowaly same klony w jednakowych uniformach ( aluzja do jedakowych sposobow myslenia i jednakowej wrazliwosci na "piekno" )
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. Jestem zwolenniczka indywidualzimu w ubiorze, wiec chyba nie do końca Ci się ten przytyk udał [to tak a propos komentarzy nie na miejscu]
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
nie, to nie odnosnie Ciebie, nie prowadze wycieczek osobistych
napisalam w nawiasie co mialo to oznaczac, cytuje: "aluzja do jedakowych sposobow myslenia i jednakowej wrazliwosci na "piekno" . wiesz to byla taka metafora,zeby zobrazowac roznorodnosc odbierania piekna przez roznych ludzi. nie wiem czemu Ci mnie zal???? p.s. sama lubie czern i pare glanow i marntensow w szafie z sentymentu mam
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Czemu prawie każdy watek Paris kończy sie kłótnia czyjąś? Nie czepiam się, żeby nie było, po prostu mnie to zastanawia. Jak to czytam to przychodzi mi na mysl albo potrzeba pokłócenia sie z kimś (ot taka Polaka natura), a Paris watki najwyrazniej sie do tego nadaja, albo faktycznie watki Paris są jakiś wyjatkowo kontrowersyjne (czego szczerze mowiąc j nie zauważam). Dziewczyny, dajcie spokój nie warto. Złość piękności szkodzi.
Ps. A stronka mi sie nie podoba i tez już kiedyś ja widziałam. Nie robi to na mnie wrażenia. |
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
mnie wogole nie wzruszyło...
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
muzyczka naprawde nastrojowa
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

I nuda nie ma tu nic do rzeczy, wszystko ma jakieś granice. Whatever, ide na miotle polatać

( aluzja do jedakowych sposobow myslenia i jednakowej wrazliwosci na "piekno" )