![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: HIT: 14 pianek do oczyszczania twarzy
Ja bardzo lubię pianki, są takie przyjemne w dotyku. Miałam piankę z Pharmaceris, ale nie mogłam jej długo stosować, bo bardzo wysuszała skórę, a teraz mam piankę z Avonu i jestem zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Ja z tych dwóch bardzo lubię tę lirene o śmiesznej nazwie oraz flosleka. Obie są podobne cenowo, dobre dla mlodej skóry i bardzo miło oczyszczają i odświeżają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
przez wiele lat stosowałam pianke z avonu. nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. przestałam jej uzywać tylko i wyłacznie z tego względu że naszła mnie chęć na testowanie innych kosmetyków wszelkiego rodzaju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Uwazam ze kosmetyki Eris z seri Pharmaceris juz od jakiegos czasu sa kosmetykami słabymi, przeznaczenie maja do cer wymagajacych, a tak niestety nie jest, tez uwazam ze ten kosmetyk nie jest wart polecenia. Dalej szukam mojego ideału...
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja stosuję piankę Solutions z Avonu i bardzo ją sobie chwalę, gdyż doskonale matuje. No i nie uczula, brak podrażnień- w sam raz dla skóry wrażliwej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Zgadzam się z Werawrock. Mnie też bardzo rozczarowuje Pharmaceris. Mam wrażenie, że ich kosmetyki są gorsze od tych zwykłych z drogerii. Za to ostatnim moim odkryciem jest Floslek. Używałam ich kremu matującego na dzień - rewelacyjny, a teraz kupiłam własnie piankę do mycia twarzy anti acne. I jest boska. Bardzo, ale to bardzo odświeża i łagodzi. Jest milutka i delikatna. Floslek zawsze kojarzyłam z żelami ze świetlikiem, a tu takie niespodzianki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Używałam już kilku pianek do twarzy i każda w mniejszym lub większym stopniu wysuszała mi skórę. Przerzuciłam się na płyn micelarny i problem znikł.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Z wymienionych tutaj używałam Vichy, Himalayę i Avon (również Sephorę, której tu nie ma). Poza ceną i zapachem efekt ich działania nie różnił się. Niestety, nie doczyszczały pozostałości makijażu tak, jak to robił płyn micelarny. O szczoteczce elektrycznej nie wspomnę. Uważam, że nie jest to produkt szczególnie warty uwagi. Z pewnością mniej wydajny niż żel do mycia twarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Na początku używałam pianek z Avon i bardzo byłam zadowolona
![]() od 2-3 lat niezmiennie używam pianki Iwostin Purritin jest najlepsza. Używałam również pianki z Pharmaceris - rozczarowała mnie oraz z Himalayi, teraz mam ochotę wypróbować tę z Flosleku ![]()
#40 |
BAN stały
|
a pianki zserii Biały Jelen nie ma..tradycyjnie subiektywny wybór a pianka jest swietna, nie wysusza, zmywa i jest dla trądzikowców. dla mnie to pianka hit-swietnie domywa makijaż i przy okazji rozprawia sie z syfkami ale po serum korygujacym i przy minerałach juz nie mam tego problemu
Edytowane przez annajustyna Czas edycji: 2014-09-20 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Zabrakło najlepszej z La Roche-Posay... Nie ma sobie równych!
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Zabrakło i pianki Clean&Clear... Szkoda, bo jest super :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
![]()
Szkoda tylko, że pianki Lirene nie można już dostać ani w Rossmannie, ani w Naturze. Była naprawdę świetna do zmycia makijażu z twarzy i oczu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
A ja używam do mycia twarzy pianki do higieny intymnej formy Green Pharmacy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Pianka z "Białego Jelenia" Fresh&Young nie ma sobie równych. Nie podrażnia, świetnie sobie radzi z każdym typem cery (sprawdzone na mnie i na koleżankach). A do tego fantastyczna cena. Warto popierać rodzime firmy kosmetyczne
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Ostatnio kupowałam piankę z lirene w rossmanie. Przez jakiś czas jej nie było, ale wróciła w troszkę zmienionej wersji. Jeśli chodzi o działanie, zmywanie makijażu itp. to na szczęście wszystko pozostało bez zmian. Jedynie szata graficzna opakowania uległa lekkim poprawkom.
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Ja 4 miesiące temu zaczęłam używac pianki Mangowhite (firmy It's skin). Oczyszcza rewelacyjnie, świetnie pachnie i do tego jest bardzo wydajna, stosuję ją codziennie rano i wieczorem a jeszcze nie ubyło nawet pół opakowania
![]() Polecam!! Można ją kupić w sklepie Beautikon.com |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.