![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie mam z kim iść na wesele.
Cytat:
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Ja po swoim przyjęciu weselnym też doszłam do takiego wniosku. Zaprosiłam kuzyna (też 17-latek), ciotka "że on z koleżanką". No bardzo się nam nie uśmiechało, ale przymknęliśmy oko. "Koleżanka" obrobiła mi kosmetyczkę - bardzo nieprzyjemna sytuacja wyszła. Faktycznie, nie wiadomo, kto przyjdzie, dorośli często nie mają kontroli nad "młodzieżą", a młodzież potrafi poszaleć. Nie mówię, że każdy młody człowiek się tak zachowuje, ale naprawdę różnie bywa.
A co do autorki wątku - idź sama i baw się dobrze. Partner na weselu nie gwarantuje dobrej zabawy. Ja nigdy na weselu nie siedziałam za stołem i Ty pewnie też nie będziesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Jeszcze raz serdecznie dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Masz dopiero 17 lat, masz jeszcze czas na chodzenie na wesela z osoba towarzyszącą.... A ciotkami i rodzicami się nie przejmuj.... Na weselu samemu też można się świetnie bawić
![]() Na takie imprezy rodzinne wolę chodzić sama, bo moja rodzinka to bardzo specyficzny twór ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Raz się posluchałam i kiedy byłam sam, akurat miałam studiówkę zaprosiłam sobie brata koelżanki.... dotej pory żałuję, to było tak jak bym sama poszła ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
jestem zdziwiona waszymi odpowiedziami typu "iść samemu na wesele to fajna sprawa...", "będziesz się super bawić...". Mając 18 lat byłam sama na weselu, moi kuzyni i kuzynki mieli wtedy powyżej 25 lat, zwyczajnie mnie olewali, nie miałam z kim gadać, czułam się jak ofiara i chciało mi sie płakać. To wesele przypominało bardziej stype, niż wesele.
teraz mam 23 lata i sytuacja się powtarza, w kwietniu rozstałam się z chłopakiem i do tej pory nie potrafiłam sobie znaleźć żadnego kolegi, z którym mogłabym pójść na wesele, wiem, że to będzie porażka, strasznie nie chce tam iść. pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Idź sama i nie szukaj na siłe, bo trafisz na takiego co narobi tobie tylko wstydu przed rodziną. U mnie w domu było tak samo kilka lat temu przed moją studniówką. Użyłam tego argumentu i skończyła się lawina propozycji z kim to mogę iść.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Ja bardzo chętnie pójdę a gdzie jest to wesele
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Koniecznie potrzebujesz chłopa by się dobrze bawić na weselu? Nie przesadzaj. Z pewnością będą tam kuzyni/kuzynki i nie widzę powodu, dla którego miałabyś się z nimi nie bawić. Ale jeśli masz siedzieć odęta za stołem i myśleć tylko o tym, że nie masz przy boku faceta to rzeczywiście nie idź. Po co psuć innym zabawę skwaszoną miną? BTW dziwi mnie bardzo postawa rodziców Autorki.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2014-01-29 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Odświeżam trochę stary wątek. Mam 22 lata i też nie mam z kim iść. A to wesele brata. Nawet żadnego kolegi nie mam. A samej jest dla mnie głupio iść. Na studniówce byłam sama i nie bawiłam się dobrze. Na tym weselu będą same pary i będą mnie olewać, bo po co maja ze mną rozmawiać jak mnie nie znają a mają swoje towarzystwo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Od biedy to możesz ze mną iść.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
my mamy za siostrą dużo kolegów i koleżanki często nas prosiły, żebyśmy im partnera załatwiły. jest masę wolnych chłopaków, którzy chętnie pójda na wesele. popytaj jakiś koleżanek.
mi sie ostatnio zdarzyło, że na wesele zaprosił mnie gość, którego znałam przelotnie na "cześć" ze szkoły, nie widziałam go z 5 lat chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.