![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Event
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właścicielom klubu - z pewnością ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Zarówno w klubie jak i na rynku mamy do czynienia ze sprzedażą z tym że innych produktów. Kelnerka wierz mi nie świeci dupą! Przyjmuje i realizuje zamówienia! Każdy klub kręci się na utargach czy to night club czy dyskoteka na której czasami, zwłaszcza na tych wiejskich dzieją się cyrki... Żadna praca nie hańbi - to co lepiej iść kraść? Albo żyć na sponsoringu? Bo i takich lasek nie brakuje w dziejszych czasach!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ale mamy biznesmenów w tym kraju.
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Ja jestem w Cocomo promotorką. Tak tak tą od różowej parasolki
![]() Ja osobiście sobie chwalę, owszem ludzie bywają czasami beznadziejnie okrutni, ale z drugiej strony ja mam do tego dystans i robię swoje. Pracuję po kilka godzin dziennie, z grafikiem też nie mam problemu. A kasa jest bardzo bardzo fajna. Nigdzie bym tyle nie zarobiła. Możecie mnie umoralniać ale mnie nikt na życie nie daje pieniędzy a w tej pracy mam czas na szkołę i inne zajęcia i wyjątkowo dobre pieniądze.
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() khe khe w krakowie to bylo. ![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Ale z tego co ja czytałam to praca jako promotorka w Cocomo wygląda właśnie tak jak pisze maxima90. Tak naprawdę dobrze można na tym stanowisku zarobić nie robiąc nic niemoralnego. Poczytajcie sobie opinie na gowork: http://www.go-work.pl/opinie_czytaj,853015 (usuńcie myślnik)
A że klub ma opinie jaką ma to i promotorki są posądzane o rzeczy z którymi nie mają nic wspólnego, sama chcę się tam zaczepić na wakacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny czemu macie tyle obiekcji choć nie spróbowałyście? Ja trafiłam na fajną rekruterkę która pozwoliła mi zobaczyć klub, widziałam, że faktycznie nie dzieje się tam nic o czym by mi nie powiedziała. Teraz jestem na szkoleniu, poznaję firmę i moje stanowisko pracy i jak na razie jestem zadowolona. Myślę, że każdy powinien zobaczyć i przekonać się na własnej skórze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Z bogiem:p.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
![]()
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;46825992]I tak oto Polska zostanie narodem striptizerek
![]() Jeszcze byś się zdziwiła ile te striptizerki zarabiają....jakby wszystkie mogły/chciały zostać to poziom migracji Polek za granicę by spadł pewnie o połowę...daję słowo ![]()
![]() |
#44 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kończąc ze swej strony dyskusję taka dygresja i puenta: "jak sama nie będziesz się szanować to nikt nie będzie cię szanował".
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
pracujac w tym podlym miejscu przyczyniacie sie do oszukiwania ludzi. proste? proste.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
bez obrazy ale nie słyszałam, żeby ktoś tam w Evencie faktycznie był oszukany, chociaż masz rację, że słyszałam od kolegi o przybytku gdzie ruchali ludzi na kasę...ale akurat to była agencja towarzyska jakiejś mafii a nie klub z pole dancem czy jak to się pisze....wrecz czytałam kiedyś, że jak jacyś goście się bawili i potem na trzeźwo chcieli cofnąć rachunek i nie płacić to sąd w trybie 24godzinnym ich "wyśmiał", że wszystko było jasne, oni poczytalni a ułańska fantazja do szastania kasą po pijaku to jeszcze nie powód, żeby oddali im kasę, którą wydali na alkohol...bo tak to by splajtowało 99% barów, dyskotek itp....bo chyba każdy wie jak to jest zaglądać do portfela po dobrej imprezie...nigdy nie wiadomo ile się przepuściło, a jakoś nikt nie idzie do klubu się kłócić, że jednak wytrzeźwiałam i bym tych 6 drinków ostatnich nie chciała jednak i dawać kasę...
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
![]()
Jesli któras z Was chcialaby zapytac o prace, szczegoly itd zapraszam do kontaktu. Obecnie pracuję jako barmanka, wczesniej pracowalam jako promotorka. Byłam i jestem bardzo zadowolona, Wczesniej pracowalam jako hostessa ds. promocji w Galerii dla jednej z firm kosmetycznych - i mam tyle do powiedzenia, ze praca promotorki Cocomo niczym sie nie rozni od innej pracy promotora! Zapraszasz do klubu Klientow, tak oczywiscie ze masz swoje targety - jak w kazdej pracy musisz sie starac i cos robic, a nie stac i sie gapic i pachniec, no sorry za cos Ci placą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Jak ktoś zabija człowieka to też potrafi przyjąć linię obrony na zasadzie "nie pamiętam". Media i konkurencja świetnie wykorzystuje fakt bardzo niskiej świadomości społecznej jeśli chodzi o przekaz informacji. Manipulują faktami na wszystkie możliwe strony, a wy łykacie to jak pelikany : )
W Cocomo nie pracuję i nie wiem czy odważyłabym się pracować. Ale jestem osobą obiektywną i nie wierzę w te wszystkie medialne baje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Pracownicy Eventu mają gdzieś, bo jakby mieli negować wszystko co debile piszą to by nie mieli czasu na prowadzenie interesu : ]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.