Event - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-03-05, 11:15   #31
enchant
Raczkowanie

Dot.: Event

Cytat:
Napisane przez elastella Pokaż wiadomość
Tu nie chodzi o nakłanianie - jak ktoś nie chce stawiać drinków to nie stawia ich - proste i nikt go do tego nie zmusza! Praca na każdym stanowisku związanym ze sprzedażą wymaga posiadania przez sprzedawcę zdolności marketingowo - sprzedażowych czy to w klubie, czy w rosmannie czy na rynku I poważnie praca handlowca nie jest łatwa wymaga niezwykłej determinacji, ale skoro dotychczasowe kluby prosperują i otwierają się nowe to ta determinacja się opłaca
W Rossmanie czy na rynku nie stoisz w bikini albo topless i nie masz do czynienia z nawianymi gości a nie wmówisz mi, że wszyscy klienci o 2 czy 3 w nocy są wyjątkowo trzeźwymi gentelmenami, bądź co bądź namawiacie do kupowania alkoholu Rekrutujcie uczciwie z ogłoszeń podając nazwę firmy, a nie tajnos agentos wciskając kity. I nie porównuj tej pracy do pracy w drogerii czy handlowca bo praca w nocnym klubie nie ma z tym nic wspólnego.
enchant jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-11, 10:40   #32
Vulcana
Raczkowanie

http://wyborcza.pl/1,75478,15601281,...n=wyborcza#Cuk
Vulcana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-11, 12:52   #33
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elastella Pokaż wiadomość
Tu nie chodzi o nakłanianie - jak ktoś nie chce stawiać drinków to nie stawia ich - proste i nikt go do tego nie zmusza! Praca na każdym stanowisku związanym ze sprzedażą wymaga posiadania przez sprzedawcę zdolności marketingowo - sprzedażowych czy to w klubie, czy w rosmannie czy na rynku I poważnie praca handlowca nie jest łatwa wymaga niezwykłej determinacji, ale skoro dotychczasowe kluby prosperują i otwierają się nowe to ta determinacja się opłaca
Nom, tylko łatwiej z szerokiego asortymentu kosmetyków, przy pomocy posiadanej wiedzy specjalistycznej i elokwencji namówić klienta na zakup, niż faceta, który przychodzi pooglądać na wywalenie w błoto gigantycznych pieniędzy, zachęcając go gołą pupą Ale co ja tam wiem, praca marzeń

Właścicielom klubu - z pewnością
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 08:43   #34
enchant
Raczkowanie

http://wyborcza.pl/1,95892,15607432,...azeta_Wyborcza
Stary 2014-05-06, 10:29   #35
elastella
Przyczajenie

Zarówno w klubie jak i na rynku mamy do czynienia ze sprzedażą z tym że innych produktów. Kelnerka wierz mi nie świeci dupą! Przyjmuje i realizuje zamówienia! Każdy klub kręci się na utargach czy to night club czy dyskoteka na której czasami, zwłaszcza na tych wiejskich dzieją się cyrki... Żadna praca nie hańbi - to co lepiej iść kraść? Albo żyć na sponsoringu? Bo i takich lasek nie brakuje w dziejszych czasach!
elastella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-06, 12:01   #36
niv_
Zakorzenienie

Ale mamy biznesmenów w tym kraju.
Stary 2014-06-03, 12:44   #37
maxima90
Raczkowanie

Ja jestem w Cocomo promotorką. Tak tak tą od różowej parasolki
Ja osobiście sobie chwalę, owszem ludzie bywają czasami beznadziejnie okrutni, ale z drugiej strony ja mam do tego dystans i robię swoje.
Pracuję po kilka godzin dziennie, z grafikiem też nie mam problemu.
A kasa jest bardzo bardzo fajna. Nigdzie bym tyle nie zarobiła.
Możecie mnie umoralniać ale mnie nikt na życie nie daje pieniędzy a w tej pracy mam czas na szkołę i inne zajęcia i wyjątkowo dobre pieniądze.
maxima90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-03, 12:48   #38
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxima90 Pokaż wiadomość
Ja jestem w Cocomo promotorką. Tak tak tą od różowej parasolki
Ja osobiście sobie chwalę, owszem ludzie bywają czasami beznadziejnie okrutni, ale z drugiej strony ja mam do tego dystans i robię swoje.
Pracuję po kilka godzin dziennie, z grafikiem też nie mam problemu.
A kasa jest bardzo bardzo fajna. Nigdzie bym tyle nie zarobiła.
Możecie mnie umoralniać ale mnie nikt na życie nie daje pieniędzy a w tej pracy mam czas na szkołę i inne zajęcia i wyjątkowo dobre pieniądze.
a narzeczonemu nie rpzeszkadza ze zaczepiasz chlopow na ulicy?

kwiatuszek dla ciebie jezeli jestes ta dziewweczka ktora faceta idacego z dziewczyna lapala pod reke i chciala prowadzic do strip clubu.
khe khe w krakowie to bylo.

Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-09, 14:18   #39
kingelka
Przyczajenie

Ale z tego co ja czytałam to praca jako promotorka w Cocomo wygląda właśnie tak jak pisze maxima90. Tak naprawdę dobrze można na tym stanowisku zarobić nie robiąc nic niemoralnego. Poczytajcie sobie opinie na gowork: http://www.go-work.pl/opinie_czytaj,853015 (usuńcie myślnik)
A że klub ma opinie jaką ma to i promotorki są posądzane o rzeczy z którymi nie mają nic wspólnego, sama chcę się tam zaczepić na wakacje
kingelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-10, 14:36   #40
Rozalka123
Przyczajenie

Dziewczyny czemu macie tyle obiekcji choć nie spróbowałyście? Ja trafiłam na fajną rekruterkę która pozwoliła mi zobaczyć klub, widziałam, że faktycznie nie dzieje się tam nic o czym by mi nie powiedziała. Teraz jestem na szkoleniu, poznaję firmę i moje stanowisko pracy i jak na razie jestem zadowolona. Myślę, że każdy powinien zobaczyć i przekonać się na własnej skórze.
Rozalka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-10, 14:51   #41
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rozalka123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czemu macie tyle obiekcji choć nie spróbowałyście? Ja trafiłam na fajną rekruterkę która pozwoliła mi zobaczyć klub, widziałam, że faktycznie nie dzieje się tam nic o czym by mi nie powiedziała. Teraz jestem na szkoleniu, poznaję firmę i moje stanowisko pracy i jak na razie jestem zadowolona. Myślę, że każdy powinien zobaczyć i przekonać się na własnej skórze.
I tak oto Polska zostanie narodem striptizerek
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-14, 21:18   #42
kennedy
Zakorzenienie

Z bogiem:p.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
Stary 2014-07-16, 12:16   #43
Kasiulka123a
Przyczajenie

Talking Dot.: Event

[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;46825992]I tak oto Polska zostanie narodem striptizerek [/QUOTE]

Jeszcze byś się zdziwiła ile te striptizerki zarabiają....jakby wszystkie mogły/chciały zostać to poziom migracji Polek za granicę by spadł pewnie o połowę...daję słowo
Stary 2014-07-17, 08:09   #44
Kasiulka123a
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez enchant Pokaż wiadomość
W Rossmanie czy na rynku nie stoisz w bikini albo topless i nie masz do czynienia z nawianymi gości a nie wmówisz mi, że wszyscy klienci o 2 czy 3 w nocy są wyjątkowo trzeźwymi gentelmenami, bądź co bądź namawiacie do kupowania alkoholu Rekrutujcie uczciwie z ogłoszeń podając nazwę firmy, a nie tajnos agentos wciskając kity. I nie porównuj tej pracy do pracy w drogerii czy handlowca bo praca w nocnym klubie nie ma z tym nic wspólnego.
Kelnerki i barmanki w evencie nie stoją w bikini a tym bardziej topless tylko mają normalny strój...więc zgadzam się, że prócz samej otoczki w postaci tancerek które faktycznie są w bieliźnie to praca jak w każdym innym miejscu...tyle, że nie dla każdego...bo nie każda kelnerka czy barmanka umie się przestawić na pracę nocną to raz a dwa, że nie każda umie się odnaleźć oglądając do okoła tańce roznegliżowanych bab w postaci tancerek...ale teraz to nawet w Cabarecie itp. normalnych klubach muzycznych też robią show wynajęte tancerki...i jakoś nikt się nie czepia....
Stary 2014-07-17, 10:17   #45
enchant
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka123a Pokaż wiadomość
Kelnerki i barmanki w evencie nie stoją w bikini a tym bardziej topless tylko mają normalny strój...więc zgadzam się, że prócz samej otoczki w postaci tancerek które faktycznie są w bieliźnie to praca jak w każdym innym miejscu...tyle, że nie dla każdego...bo nie każda kelnerka czy barmanka umie się przestawić na pracę nocną to raz a dwa, że nie każda umie się odnaleźć oglądając do okoła tańce roznegliżowanych bab w postaci tancerek...ale teraz to nawet w Cabarecie itp. normalnych klubach muzycznych też robią show wynajęte tancerki...i jakoś nikt się nie czepia....
Tego typu argumenty jakoś do mnie nie trafiają, czytuję gazety, oglądam telewizję - o COCOMO czy jak kto woli EVENT powiedziano i napisano już dość. Każdy niech wyciągnie swoje wnioski i zastanowi się, czy to mu odpowiada. Zbyt często słyszy się, że w tej konkretnej sieci (normalnie uwzięli się czy jak) łatwo można się spłukać po wypiciu jednego drinka i stracić pamięć na kilka godzin - dlaczego w innych klubach tak się nie dzieje? Byłe pracownice też sporo mówią o zasadach tam panujących - tak wiem, zawsze można powiedzieć, że wyleciały za różne ekscesy i teraz się mszczą.
Kończąc ze swej strony dyskusję taka dygresja i puenta: "jak sama nie będziesz się szanować to nikt nie będzie cię szanował".
Stary 2014-07-17, 13:19   #46
kennedy
Zakorzenienie

pracujac w tym podlym miejscu przyczyniacie sie do oszukiwania ludzi. proste? proste.
Stary 2014-07-23, 14:35   #47
Kasiulka123a
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
pracujac w tym podlym miejscu przyczyniacie sie do oszukiwania ludzi. proste? proste.
bez obrazy ale nie słyszałam, żeby ktoś tam w Evencie faktycznie był oszukany, chociaż masz rację, że słyszałam od kolegi o przybytku gdzie ruchali ludzi na kasę...ale akurat to była agencja towarzyska jakiejś mafii a nie klub z pole dancem czy jak to się pisze....wrecz czytałam kiedyś, że jak jacyś goście się bawili i potem na trzeźwo chcieli cofnąć rachunek i nie płacić to sąd w trybie 24godzinnym ich "wyśmiał", że wszystko było jasne, oni poczytalni a ułańska fantazja do szastania kasą po pijaku to jeszcze nie powód, żeby oddali im kasę, którą wydali na alkohol...bo tak to by splajtowało 99% barów, dyskotek itp....bo chyba każdy wie jak to jest zaglądać do portfela po dobrej imprezie...nigdy nie wiadomo ile się przepuściło, a jakoś nikt nie idzie do klubu się kłócić, że jednak wytrzeźwiałam i bym tych 6 drinków ostatnich nie chciała jednak i dawać kasę...
Stary 2014-07-28, 13:41   #48
MadziarJ6
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Event

Jesli któras z Was chcialaby zapytac o prace, szczegoly itd zapraszam do kontaktu. Obecnie pracuję jako barmanka, wczesniej pracowalam jako promotorka. Byłam i jestem bardzo zadowolona, Wczesniej pracowalam jako hostessa ds. promocji w Galerii dla jednej z firm kosmetycznych - i mam tyle do powiedzenia, ze praca promotorki Cocomo niczym sie nie rozni od innej pracy promotora! Zapraszasz do klubu Klientow, tak oczywiscie ze masz swoje targety - jak w kazdej pracy musisz sie starac i cos robic, a nie stac i sie gapic i pachniec, no sorry za cos Ci placą.
MadziarJ6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-28, 14:40   #49
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka123a Pokaż wiadomość
bez obrazy ale nie słyszałam, żeby ktoś tam w Evencie faktycznie był oszukany, chociaż masz rację, że słyszałam od kolegi o przybytku gdzie ruchali ludzi na kasę...ale akurat to była agencja towarzyska jakiejś mafii a nie klub z pole dancem czy jak to się pisze....wrecz czytałam kiedyś, że jak jacyś goście się bawili i potem na trzeźwo chcieli cofnąć rachunek i nie płacić to sąd w trybie 24godzinnym ich "wyśmiał", że wszystko było jasne, oni poczytalni a ułańska fantazja do szastania kasą po pijaku to jeszcze nie powód, żeby oddali im kasę, którą wydali na alkohol...bo tak to by splajtowało 99% barów, dyskotek itp....bo chyba każdy wie jak to jest zaglądać do portfela po dobrej imprezie...nigdy nie wiadomo ile się przepuściło, a jakoś nikt nie idzie do klubu się kłócić, że jednak wytrzeźwiałam i bym tych 6 drinków ostatnich nie chciała jednak i dawać kasę...
no ale o co chodzi. w calym kraju na policje zglaszaja sie osoby , tore skarza sie na podejrzanie wysokie rachunki i utrate swiadomosci.
Stary 2014-08-14, 12:08   #50
zofia_anielewicz
Przyczajenie

Jak ktoś zabija człowieka to też potrafi przyjąć linię obrony na zasadzie "nie pamiętam". Media i konkurencja świetnie wykorzystuje fakt bardzo niskiej świadomości społecznej jeśli chodzi o przekaz informacji. Manipulują faktami na wszystkie możliwe strony, a wy łykacie to jak pelikany : )
W Cocomo nie pracuję i nie wiem czy odważyłabym się pracować. Ale jestem osobą obiektywną i nie wierzę w te wszystkie medialne baje.
zofia_anielewicz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-20, 11:17   #51
Kasiulka123a
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez zofia_anielewicz Pokaż wiadomość
Jak ktoś zabija człowieka to też potrafi przyjąć linię obrony na zasadzie "nie pamiętam". Media i konkurencja świetnie wykorzystuje fakt bardzo niskiej świadomości społecznej jeśli chodzi o przekaz informacji. Manipulują faktami na wszystkie możliwe strony, a wy łykacie to jak pelikany : )
W Cocomo nie pracuję i nie wiem czy odważyłabym się pracować. Ale jestem osobą obiektywną i nie wierzę w te wszystkie medialne baje.
A JA MAM WRAŻENIE, ŻE NAJWIĘCEJ TU JEST POSTÓW OSÓB, KTÓRE NIE MAJĄ Z SAMYM KLUBEM NIC WSPÓLNEGO, TYLKO COŚ SŁYSZAŁY...JA ZRESZTĄ TEŻ W KLUBIE NIE BYŁAM ANI JAKO GOŚĆ ANI JAKO PRACOWNIK, TYLKO OD ZNAJOMYCH ALBO Z NETA WIEM CO NIECO a wydaje mi sie, że powinni sie wypowiedzeć najlepiej tacy co od środka wiedzą jak wygląda sprawa i będzie wszystko jasne
Stary 2014-08-25, 12:18   #52
zofia_anielewicz
Przyczajenie

Pracownicy Eventu mają gdzieś, bo jakby mieli negować wszystko co debile piszą to by nie mieli czasu na prowadzenie interesu : ]
zofia_anielewicz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości