Mieszkanie we dwoje - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-06, 10:32   #31
201803090921
Konto usunięte

Dot.: Mieszkanie we dwoje

Ach...wzruszyła mnie Historia Wielkiego Sr***a
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 12:14   #32
pandana88
BAN stały

Jejku...a wydawała się taka idealna, a tu wyszło szydło z worka! ona sra! musisz ją rzucić
pandana88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 12:40   #33
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

mamy na forum wysyp jednego pana, który ma ogólny i szczególny problem z wypróżnianiem się pań; szanowny kolego, nie zauważyłeś, ale skończyły ci się pigułki;

weź pigułkę, weź pigułkę...
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 12:58   #34
Canaletinada
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Rafal_G Pokaż wiadomość
Witam wszystkie forumowiczki! Jest to moj pierwszy post na tym forum i chcialbym zasiegnac kobiecego punktu widzenia w pewnej delikatnej sprawie.

Poznalem moja dziewczyne (Marte) we wrzesniu ubieglego roku uczelni. Wspolnie czekalismy na egzamin poprawkowy z Zarzadzania. Tak sie zlozylo, ze obok mnie bylo jedyne wolne miesce a ona na nim usiadla. Bylem zajety ostatecznymi przygotowaniami do egzaminu (bardzo zalezy mi na nauce), wiec z poczatku jej nie zauwazalem. Wtedy ona zapytala mnie czy wiem cos na temat pytan, ktore moga pojawic sie na owym egzaminie. Niestety nie wiedzialem nic. Ale zauwazylem jej niesamowita urode. Byla perfekcyjna, 100% w moim typie - wysoka blondynka, niebieskie oczy, nienaganna figura. Chcialem wtedy cos powiedziec ale doslownie nie potrafilem wydobyc wtedy ani slowa. Wtedy wykladowca zawolal nas wszystkich do sali. Na egzaminie nie moglem skupic sie na niczym innym niz na niej. Poczekalem, az ona odda swoj arkusz i szybko oddalem swoj wybiegajac za nia z sali. Pobieglem za nia i zapytalem sie jej czy ma fejsbuka. Ona sie zasmiala i zanotowala swoje imie i nazwisko na mojej dloni.
Zagadalem do niej nastepnego dnia. Umowilismy sie na spotkanie, na ktorym okazalo sie, ze nie dosc, ze jest piekna, to w dodatku studiuje na raz dwa wymagajace kierunki i pracuje w firmie swojego ojca (ma duza hurtownie akcesoriow budowniczych) w "wolnym" czasie. Nigdy w zyciu nie spotkalem tak pieknej i rownoczesnie ambitnej dziewczyny.
Od tamtej chwili jestesmy para. Sytuacja skomplikowala sie jednak w ta sobote. Od kwietnia posiadam komplet kluczy do jej mieszkania (ma na wlasnosc 3-pokojowe mieszkanie) i w zasadzie od maja mieszkam u niej. W sobote spotkalem sie ze znajomym i mialem wrocic do jej mieszkania okolo 19, o czym ona wiedziala, a potem mielismy isc razem na miasto. Wrocilem jednak wczesniej. O 18 wszedlem do mieszkania. Marta byla wtedy ubikacji. Musiala nie uslyszec tego ze wszedlem, gdyz ubikacja znajduje sie stosunkowo daleko od drzwi wejsciowych (jej miekszanie ma ponad 60 m2). Podszedlem wtedy do ubikacji aby dac jej znac, ze jestem. Wtedy uslyszalem TO. Jej glosne steki... Doslownie wydawala z siebie takie dzwieki jakby z kims walczyla. Dochodzily do tego "standardowe" odglosy wyprozniania sie. Po okolo 10 minutach wyszla z ubikacji i zauwazyla mnie. Byla niesamowicie zaskoczona i mocno sie zaczerwienila na twarzy. Szybko oddalila sie do lazienki aby wziac prysznic przed wyjsciem. Ja poczulem wtedy potrzebe skorzystania z toalety. Wszedlem tam, jednak nie moglem wytrzymac tego smrodu... Wyszlismy potem do jej ulubionej restauracji. Nie poruszalismy tego tematu w ogole, jednak bylo czuc niesamowita niezrecznosc. Nie chciala spojrzec mi w oczy... ani ja jej. Od soboty jej nie widzialem. I tu sie zaczyna problem... Nie mam ochoty juz sie z nia spotykac. Nie moge "wymazac" z pamieci tych wydarzen z soboty. Ona wysyla do mnie smsy, ale zbywam ja. Bardzo mi szkoda, bo to moj ideal deziewczyny ale nie moge tego zapomniec... Czy jest na to jakis sposob?
Tak, jest na to jeden, bardzo skuteczny sposób. DOROŚNIJ. To myślałeś, że Twój ideał się nie wypróżnia? Poza tym, skoro już tam coś usłyszałeś, to po co dalej nasłuchiwałeś? Jak nie chcesz słyszeć tego, że Twój ideał robi coś zupełnie naturalnego to idź do pokoju, włącz tv, głośno muzykę. Szkoda mi tej dziewczyny. Zamiast tej całej sytuacji to powinieneś wstydzić się własnego zachowania
Canaletinada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 14:23   #35
nabuszka
BAN stały

Po pierwsze to czuję, że tema t jest zmyślony, bo nie ma tu właściwie emocji i takie sztuczne jakby budowanie napięcia. A poza tym to zastanawiam się właśnie, na ile taki problem byłby możliwy. Bo chyba rzeczywiście, jeśli ktoś spotka swój ideał, wymyślony jakby sztucznie w głowie, to może być szokiem, że taki ktoś ma jakieś "wady" - np. Zyje. Ale jeśli ktoś naprawdę kogoś kocha, a nie ideał, to chyba niemożliwe jest, aby zbulwersował się aż tak faktem fizjologicznym. Takie kochanie i tolerowanie tylko pachnących rzeczy u partnera jest jak kochanie tylko swojego marzenia, czyli właściwie siebie.
nabuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 14:41   #36
roxyroxy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nabuszka Pokaż wiadomość
Po pierwsze to czuję, że tema t jest zmyślony, bo nie ma tu właściwie emocji i takie sztuczne jakby budowanie napięcia. A poza tym to zastanawiam się właśnie, na ile taki problem byłby możliwy. Bo chyba rzeczywiście, jeśli ktoś spotka swój ideał, wymyślony jakby sztucznie w głowie, to może być szokiem, że taki ktoś ma jakieś "wady" - np. Zyje. Ale jeśli ktoś naprawdę kogoś kocha, a nie ideał, to chyba niemożliwe jest, aby zbulwersował się aż tak faktem fizjologicznym. Takie kochanie i tolerowanie tylko pachnących rzeczy u partnera jest jak kochanie tylko swojego marzenia, czyli właściwie siebie.

Mi sie wydaje ,ze najglupsze w tej historii jest to,ze wszedl do domu i polszedl pod toalete sie przywitac. Normalna osoba wchodzi i krzyczy juz jestem z daleka a nie leci do toalety, przeszkadzac partnerowi w ntymnych czynnosciach haha
roxyroxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 14:43   #37
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Trolling niskich lotow

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby

Edytowane przez winter76
Czas edycji: 2013-06-06 o 14:44
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 15:36   #38
ania*aneczka
Wtajemniczenie

Eee...a mi się podobało. Historia z suspensem, bo kupy, po takim pięknym wstępie, to ja się, Moi Mili, nie spodziewałam
ania*aneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 15:43   #39
speare
exmod na urlopie:)

dobry troll nie jest zły przynajmniej pośmiałam się z kreatywnych komentarzy wizażanek

a opowieść fascynująca
speare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 15:45   #40
Lisciolaz Straszliwy
Wtajemniczenie

Dlatego ja nie podaję ręki osobom bez aktualnej książeczki sanepidu. Obawiam się, że autor w fazie euforii mógł o tym zapomnieć!

Idź do lekarza.

(\__/)
{ ^y^}

Lisciolaz Straszliwy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:01   #41
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rafal_G Pokaż wiadomość
Witam wszystkie forumowiczki! Jest to moj pierwszy post na tym forum i chcialbym zasiegnac kobiecego punktu widzenia w pewnej delikatnej sprawie.

Poznalem moja dziewczyne (Marte) we wrzesniu ubieglego roku uczelni. Wspolnie czekalismy na egzamin poprawkowy z Zarzadzania. Tak sie zlozylo, ze obok mnie bylo jedyne wolne miesce a ona na nim usiadla. Bylem zajety ostatecznymi przygotowaniami do egzaminu (bardzo zalezy mi na nauce), wiec z poczatku jej nie zauwazalem. Wtedy ona zapytala mnie czy wiem cos na temat pytan, ktore moga pojawic sie na owym egzaminie. Niestety nie wiedzialem nic. Ale zauwazylem jej niesamowita urode. Byla perfekcyjna, 100% w moim typie - wysoka blondynka, niebieskie oczy, nienaganna figura. Chcialem wtedy cos powiedziec ale doslownie nie potrafilem wydobyc wtedy ani slowa. Wtedy wykladowca zawolal nas wszystkich do sali. Na egzaminie nie moglem skupic sie na niczym innym niz na niej. Poczekalem, az ona odda swoj arkusz i szybko oddalem swoj wybiegajac za nia z sali. Pobieglem za nia i zapytalem sie jej czy ma fejsbuka. Ona sie zasmiala i zanotowala swoje imie i nazwisko na mojej dloni.
Zagadalem do niej nastepnego dnia. Umowilismy sie na spotkanie, na ktorym okazalo sie, ze nie dosc, ze jest piekna, to w dodatku studiuje na raz dwa wymagajace kierunki i pracuje w firmie swojego ojca (ma duza hurtownie akcesoriow budowniczych) w "wolnym" czasie. Nigdy w zyciu nie spotkalem tak pieknej i rownoczesnie ambitnej dziewczyny.
Od tamtej chwili jestesmy para. Sytuacja skomplikowala sie jednak w ta sobote. Od kwietnia posiadam komplet kluczy do jej mieszkania (ma na wlasnosc 3-pokojowe mieszkanie) i w zasadzie od maja mieszkam u niej. W sobote spotkalem sie ze znajomym i mialem wrocic do jej mieszkania okolo 19, o czym ona wiedziala, a potem mielismy isc razem na miasto. Wrocilem jednak wczesniej. O 18 wszedlem do mieszkania. Marta byla wtedy ubikacji. Musiala nie uslyszec tego ze wszedlem, gdyz ubikacja znajduje sie stosunkowo daleko od drzwi wejsciowych (jej miekszanie ma ponad 60 m2). Podszedlem wtedy do ubikacji aby dac jej znac, ze jestem. Wtedy uslyszalem TO. Jej glosne steki... Doslownie wydawala z siebie takie dzwieki jakby z kims walczyla. Dochodzily do tego "standardowe" odglosy wyprozniania sie. Po okolo 10 minutach wyszla z ubikacji i zauwazyla mnie. Byla niesamowicie zaskoczona i mocno sie zaczerwienila na twarzy. Szybko oddalila sie do lazienki aby wziac prysznic przed wyjsciem. Ja poczulem wtedy potrzebe skorzystania z toalety. Wszedlem tam, jednak nie moglem wytrzymac tego smrodu... Wyszlismy potem do jej ulubionej restauracji. Nie poruszalismy tego tematu w ogole, jednak bylo czuc niesamowita niezrecznosc. Nie chciala spojrzec mi w oczy... ani ja jej. Od soboty jej nie widzialem. I tu sie zaczyna problem... Nie mam ochoty juz sie z nia spotykac. Nie moge "wymazac" z pamieci tych wydarzen z soboty. Ona wysyla do mnie smsy, ale zbywam ja. Bardzo mi szkoda, bo to moj ideal deziewczyny ale nie moge tego zapomniec... Czy jest na to jakis sposob?
pomyliłes się.ona nie robiła kupy,ona walczyła z dzikim skunksem,stąd te głośne dźwięki i smród .
bogowie nie jedzą i nie robią kupek

genialny watek

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariuszq Pokaż wiadomość
Nie widze problemu, wszystko się da załatwić. Moja dziewczyna często ma rozwolnienie. Po jej wizycie w kiblu atmosfera w domu była mówiąc delikatnie nieciekawa. Kilka razy zapytałem ją czy wszystko w porządku. Pytania w stylu "kochanie czy dobrze się czujesz?" lub "kochanie czy nie boli cię żołądek?". Od jakiegoś czasu zauważyłem, że rzadko korzysta z toalety w domu. Okazało się, że głupia dupa sra u mamusi (zawsze idzie do niej po pracy żeby zabrać obiad) hahahah. )
a z bąkiem gdzie biegnie?

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2013-06-06 o 15:58
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:07   #42
nabuszka
BAN stały

O rany, jaki obsrany ten wątek, po co ja tu stale wchodzę, i to z jajecznicą po chłopsku.
nabuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:16   #43
Clemence
Zakorzenienie

Wynika po prostu z postu,ze nasz facet jest ideałem i gromadzi w sobie wszystkie odpadki.
Ciekawe w jaki kosmiczny sposób je usuwa.

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez nabuszka Pokaż wiadomość
o rany, jaki obsrany ten wątek, po co ja tu stale wchodzę, i to z jajecznicą po chłopsku. :d
:d

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:23   #44
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Głupawa prowokacja.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości