|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ankieta - ogromna prośba o wypełnienie
Poszło, ale na przyszłość jest tutaj taka opcja dodawania hiperłącza co znacznie uatwia wejście na stronę z ankietą
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie
Właśnie spróbowałam z hiperłączem, ale niestety wizaż ocenzurował mi link.
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Również wypełniłam.
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Gotowe
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję! Sporo osób już wypełniło, szczerze mówiąc nie spodziewałam się tego
Oczywiście ankieta nadal jest aktywna i zachęcam do wypełniania.
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Poleciało
Bajdełej to przy pytaniu o to jakie sporty promują media nasunęła mi się jedna odpowiedź - skoki narciarskie
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
wypełniłam
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Poszło,ale link najpierw mi nie działał mimo usuwania spacji.
|
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia dlaczego, zapewne błąd strony. Edytowane przez Amy_y Czas edycji: 2014-03-23 o 11:35 |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ankieta - poświęć kilka minut!
Zrobiłam
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ankieta - poświęć kilka minut!
Wypełnione
![]() Bardzo ciekawa ankieta
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ankiety i ankiety...magisterka
Witam
![]() Korzystając z mglistej pogody, ciepłego koca i jeszcze cieplejszego laptopa, zapraszam wszystkie chętne osobniczki płci pięknej do wypełnienia ankiety z zakresu psychologii ewolucyjnej (pierwsze wrażenie w relacjach międzyludzkich). Ankieta nie jest ani długa, ani nudna Uwaga techniczna - będzie potrzebny centymetr! Z góry dziękuję!https://docs.google.com/forms/d/1pNE...-FWhk/viewform |
|
|
|
#43 |
|
Żona Gargamel
|
Ankieta dt decyzji prokreacyjnych
Witam
Piszę pracę magisterską na temat "Wpływ niestabilności zatrudnienia na decyzje prokreacyjne" i chciałabym Was serdecznie poprosić o wypełnienie ankiety. Wypełnienie nie zajmie więcej niż 5 minut a bardzo mi pomożecie. Z góry dziękuje! EDIT: Dziękuje wszystkim serdecznie! Dzięki Wam badania zrealizowałam błyskawicznie
Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2014-03-24 o 00:06 |
|
|
|
#44 |
|
Żona Gargamel
|
Badanie dt. decyzji prokreacyjnych
Witam
Piszę pracę magisterską na temat "Wpływ niestabilności zatrudnienia na decyzje prokreacyjne" i chciałabym Was serdecznie poprosić o wypełnienie ankiety. Wypełnienie nie zajmie więcej niż 5 minut a bardzo mi pomożecie. Z góry dziękuje! Ps. Wątek założyłam na początku na plotkowym, ale bardzo mi zależy na odpowiedziach osób w związkach małżeńskich, starszych niż 25 lat i z dziećmi, dlatego piszę również tutaj ![]() EDIT: Dziękuje wszystkim serdecznie! Dzięki Wam badania zrealizowałam błyskawicznie
Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2014-03-24 o 00:06 |
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ankieta dt decyzji prokreacyjnych
Poleciało
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
wysłałam
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobione
|
|
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
czemu w co drugiej tego typu ankiecie pytania i odpowiedzi są tak tragicznie skonstruowane? czy naprawdę przyszli absolwenci uniwersytetów nie potrafią ułożyć ankiety?
![]() pytanie: "7. Jak ocenia Pan(i) szanse na powrót do pracy kobiety po urodzeniu dziecka i urlopie macierzyńskim/wychowawczym?" kluczowa jest informacja czy po macierzyńskim CZY po wychowawczym w przypadku macierzyńskiego szanse oceniam na bardzo duże, za to w przypadku wychowawczego na małe zrobienie tego w jednym pytaniu totalnie mija się z celem i ankieta jest przekłamana pytanie: "11. Jakie są według Pana(i) największe problemy wiążące się z zapewnieniem opieki dzieciom?" powinna być odpowiedź, że nie ma problemów (jeśli ktoś chce to sobie poradzi, nie znam nikogo kto by miał z tym problem), a zmuszenie mnie do wybrania jednej z odpowiedzi znowu jest przekłamaniem wyników ankiety |
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Poszło
|
|
|
|
#50 |
|
Lux Mundi
|
Poszło
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Wysłałam
|
|
|
|
#52 |
|
Lux Mundi
|
Poszło
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
wypełniłam
|
|
|
|
#54 |
|
Żona Gargamel
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4571812 0]czemu w co drugiej tego typu ankiecie pytania i odpowiedzi są tak tragicznie skonstruowane? czy naprawdę przyszli absolwenci uniwersytetów nie potrafią ułożyć ankiety?
![]() pytanie: "7. Jak ocenia Pan(i) szanse na powrót do pracy kobiety po urodzeniu dziecka i urlopie macierzyńskim/wychowawczym?" kluczowa jest informacja czy po macierzyńskim CZY po wychowawczym w przypadku macierzyńskiego szanse oceniam na bardzo duże, za to w przypadku wychowawczego na małe zrobienie tego w jednym pytaniu totalnie mija się z celem i ankieta jest przekłamana pytanie: "11. Jakie są według Pana(i) największe problemy wiążące się z zapewnieniem opieki dzieciom?" powinna być odpowiedź, że nie ma problemów (jeśli ktoś chce to sobie poradzi, nie znam nikogo kto by miał z tym problem), a zmuszenie mnie do wybrania jednej z odpowiedzi znowu jest przekłamaniem wyników ankiety[/QUOTE] No cóż, to widocznie profesorowie też nie umieją, bo ankieta była 2-krotnie przez niego sprawdzona i zatwierdzona ![]() Co do pytania 11 to nie chodziło mi tym czy ktoś konkretny ma problemy, tylko jakie najczęściej występują w otoczeniu. Np. w moim mieście jest walka o miejsca i przedszkola są ciągle zamknięte z błahego powodu. Ale oczywiście dziękuję za uwagi, niestety już zmienić nic nie mogę Pozostałym serdecznie dziękuje za wypełnienie |
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ciężka ankieta, w moim otoczeniu pewne sytuacje w ogóle nie mają miejsca, ale wiem, że pewnie nie wszędzie jest tak pięknie i mam problem z wyborem odpowiedzi.
Mam patrzeć bardziej na siebie i swoje otoczenie ? Tylko, że ankieta sugeruje bardziej moje wyobrażenia o sytuacji ogólnej i sama nie wiem jak mam się odnieść ![]() Najpierw pytania są o mnie jako osobę czy planuję dzieci a potem ogólne. Łatwiej by było gdyby pytania cały czas były kierowane do mnie i sytuacji mojej i w moim miejscu pracy a nie ogólnie, bo do tego się ciężko odnieść. Jak wybrnęłyście ?
|
#56 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
W pierwotnej wersji wszystkie pytania miały być skierowane bezpośrednio, jednak musiałabym zawężyć bardzo grono ankietowanych, podzielić ankietę na część dla kobiet i mężczyzn lub pytać tylko kobiet czy też tylko kobiet, które pracują.. Dlatego zostało to tak uogólnione, przykro mi że przysporzyło to problemów |
|
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
gotowe
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym żeby była jak najbardziej dokładna dlatego pytam, żeby nie przekłamać
|
|
#59 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Badanie dt. decyzji prokreacyjnych
wypełnione
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

Bajdełej to przy pytaniu o to jakie sporty promują media nasunęła mi się jedna odpowiedź - skoki narciarskie