|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokazy! pościel,odkurzacze,jak odzyskać pieniądze?
...i to uroczyste wręczanie czeków bonów gratulacje "pani Halinko czy pani kiedykolwiek coś wygrała? nie. a tutaj jest pani WY-JĄ-TKO-WA!!! Wygrała pani wyjątkową wycieczkę" warunki: wykupienie codziennego wyżywienia 150 zł od osoby na minimum 10 dni w jakimś zagrzybiałym hoteliku w ciechocinku nie remontowanym od 100 lat :
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiecie co.... Przecież to są najczęściej ludzie, którzy nie wyglądają na posiadaczy żadnych oszczędności. I do tego emeryci, renciści, a wiadomo jak to u nas niby z tymi świadczeniami ("bida, panie tego, nie ma za co bułki kupić"). A potem - 3 tysie gotówką z rączki do rączki? Spoko, już się robi, no problemos
|
|
|
#34 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
Mi się przypomniała historia, jak byłam z koleżanką na parkingu i koleś do nas podszedł z taką gadką-szmatką właśnie, że coś tam wygrałyśmy, że dziś nas szczęśliwy dzień
Mi to trochę szkoda głupoty tych ludzi, ale moja koleżanka była gotowa zabrać trzymane w ręku perfumy, zamknąć samochód i odjechać. Ciekawe, czy mógłby nam coś zrobić, skoro już na początku mówi, że dziś nasz szczęśliwy dzień i dany produkt jest za darmo. |
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Niee, zamkniętym
![]() taaa a kobieta jak wyliczała "no spójrzcie państwo, idzciecie do restauracji tak? no to ziemniaczki 8 zł, tutaj mięsko 25 zł, i napój to tamto 50 zl się zbierze, a tutaj macie aż 3 posiłki! dokładnie 150 zl" |
|
|
|
|
#37 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
To może ja ostrzegę mieszkańców m.inn. Gdańska
jeśli dostaniecie zaproszenie na pokaz w Tuchomiu... Czyli za Gdańskiem Oliwą koło Chwaszczyna... nie jedźcie |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na te perfumy próbowano mnie naciągnąć w Tarnowie, dziesięć lat temu. Dwa lata później- w Kielcach (mnie i koleżankę). Potem - w Warszawie. Sześć lat później - w moim osobistym małym miasteczku dwie babki próbowały wepchnąć je mojej mamie ("na walentynki niech sobie pani prezent zrobi, wszystkie panie w bloku już kupiły, taka okazja, hihihihihih") Albo ja ich przyciągam, albo tak się to rozlazło, mocno trzyma i oczywiście - przynosi zyski A taki cienki numer ostatecznie
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Moja teściowa która raczej należy do osób oszczędnych i trzeźwo myślących wybrała się na pokaz garnków philipiaka i co mnie zaskoczyło oczywiście kupiła
Nie dały nic tłumaczenia, prośby itp. Do dzisiaj je spłaca. A garnki jak garnki - nawet jej pokazywaliśmy że na all "podobne" można kupić za 300-500 zł. Ale nie przegadasz... Była na tym pokazie z córką - dziwie się że ona nie pohamowała teściowej ... Jeszcze teściowa miała zapędy byśmy sobie też kupili .. bo taka okazja i takie wyjątkowe garnki (wyjątkowa to chyba tylko cena) Skwitowałam że garnki, owszem to my mamy emaliowane które są dla nas rewelacyjne a kosztowały 10 razy mniej. Zaś moi rodzice często jeżdźą na wycieczki "za 20 zł" - bo taka okazja - do tej pory nic nie kupili, ale boję się że w końcu się złamią i na coś przytargają ... I też mimo ostrzeżeń, próśb, tłumaczeń dają się bajerować..
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
A bo ludzie to takiego dziadostwa nauczeni...
Kowalska spod 3 kupiła sobie telewizor 32' dawaj Stachu do sklepu trzeba się pokazać , że Nas też stać i na drugi dzień stoi 40' ;/ tylko ja się pytam po co na co taka głupia rywalizacja? Z drugiej strony robią ludziom wodę z mózgu tymi pokazami, ale są oszukiwani na własne życzenie, bo się mówi 100x po co Ci, to badziewie, nie wyleczy Cię, bo to pic na wodę- to i tak kupują, a później płacz i lament pomocy, bo nie mam co jeść czy za co wykupić recepty oszukali schorowanego dziadziunia czy babunie łotry! ![]() A organizatorzy zacierają ręce bo kasiorę trzepią na naiwności innych i faktycznie nie robią nic złego, bo przecież ludziska sami podpisują papierzyska. Także ile byśmy się nie rozwodzili nad tematem zawsze znajdzie się wiedziony kuszącą okazją, który się zdecyduje i zasili konto ''oszustów'' |
|
|
|
|
#42 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Potem rozdawała swoje wizytówki żeby ją jeszcze zaprosić jak będziemy robić jakiegoś grila czy coś na co sąsiad"jak pani przyniesie swoją kiełbaskę i piwo to zapraszam" .Ogólnie babka została nieźle wyśmiana.
|
|||
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na co idą tak horrendalne marże? na utrzymanie całego PR i zarządu firmy
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2013-06-19 o 14:10 |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety na rynku utrzymają się tylko nieuczciwi sprzedawcy, takie firmy jak Remes, Lama Gold, Wanel, Bio Verba, nie miały szans na przetrwanie przy nieuczciwej konkurencji. Pracowałam w jednej z tych firm, i przez cały okres swojej działalności nie zmieniła ani razu siedziby, tudzież numeru telefonu.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, jak się wejdzie na stronę internetową, to na pewno nie jest śmietnik własny hotel nawet właściciel ma
Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2013-06-19 o 16:34 |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
Aż z ciekawości spojrzałam na ich stronę. Dział Obsługi Klienta czynny w godzinach 10:00 - 14:00 (pewnie potem są już "w terenie") jakoś nie budzi zaufania. Ale trzeba przyznać, że są nieźli - niewiele mówiące hasło, nazwa również w sumie neutralna, opis firmy niewiele mówiący o tym, co robią. Za to z pasją. A pracownik piszą z dużej litery - istny etos pracy.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2013-06-19 o 19:48 |
|
|
|
|
#51 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Przychodzę do Was dobrymi nowinami! sprawa zakończyła się dla nas pozytywnie.Ponieważ,telef onów nie odbierali -wysłaliśmy kilka @ ,podaliśmy numer konta i poprosiliśmy o zwrot całej sumy bo w przeciwnym razie wystąpimy na drogę sądową.i udało się, pieniążki wpłynęły na konto.Nigdy więcej żadnych pokazów.
Dziękuje wszystkim za odzew i za wszystkie rady
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde, zaskoczyłaś mnie! super
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Super
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
no super strasznie się cieszymy i to dzięki Wam
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Drogie,
prowadzę badanie w ramach pracy magisterskiej. Skupia się ono wokół zagadnień satysfakcji życiowych, osobowości i wyborów zawodowych. Ogromnie doceniam udział każdego uczestnika badania. W obecnej chwili szczególnie intensywnie poszukuję przedsiębiorców (ale nie tylko!), grupy trudnodostępnej ze względu na pełne zaangażowanie czasowe w prowadzenie biznesu. Wersja w języku angielskim (wersja oryginalna, dla osób, które swobodnie czują sięużywając tego języka): http://job.i-test.pl/ Wersja polska: http://master.i-test.pl/ Feedbacki mówią, że badanie jest ciekawe. Będzie mi miło przesłać wyniki zainteresowanym uczestnikom. Bardzo dziękuję i życzę ogromnych sukcesów, martiiinis __________________
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

jeśli dostaniecie zaproszenie na pokaz w Tuchomiu... Czyli za Gdańskiem Oliwą koło Chwaszczyna... nie jedźcie
A taki cienki numer ostatecznie