![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kompleks utrudniający funkcjonowanie
Cytat:
zrob korekte nosa i juz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Od ilu lat można poddać się operacji korekty nosa? I czy orientuje się ktoś po jakim mniej więcej czasie można się pokazać ludziom? Nie chodzi mi o całkowite zejście opuchlizny itd. tylko o stan w którym mogłabym wyjść z domu? Bez bandaży, gipsu czy czego tam jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Czasem mam identyczne odczucia do swojego nosa, ale o nich często nie myślę. Rozwiązaniem jest po prostu akceptacja. Jak na coś zwraca się uwagę, to więcej myśli krąży wokół tej sprawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba od 16 roku życia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Hej , ja Cie doskonale rozumiem bo przez to samo przechodzilam , a wcale nie mialam jakiegos duzego nosa. O tym jak przebiega operacja i jak schodzi opuchlizna poczytaj na specjalnych forach i watkach . Tez probowalam sie zaakceptowac , mialam kochajacego faceta ktory mnie kochal a mimo to mialam powazne problemy . Psycholog , znajomi i chlopak mi nie pomogli . Man duzo kompleksow jak kazda kobieta ale akurat ten mi zatruwal zycie . To siada na psychike i niszczy od srodka. Moze jedna na sto kobiet ma tak silny kompleks . Poddalam sie operacji i wreszcie odzylam , przestalam uciekac przed apparatem , zaczelam zyc i przestalam sie martwic . Nie zaluje ani pieniedzy ani bolu bo bylo warto. Zapewne zostane zlinczowana za podsycanie do operacji ale wiem przed co przechodzisz . Jak cos pytaj na priva , ale odpowiem za 2 tyg bo jestem na wakacjach .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.