|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Krzysztof Kiljański
Cytat:
sa tez i takie motywy krore znakomicie kolysza usypiaja a nawet łze na policzek wyrzuca
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
dla mnie jego muzyka a zwłaszcza teksty sa troche zbyt ckliwe. ja bardzo lubię spokojną, kojąca muzyką ale jego piosenki są trochę zbyt maślana jak dla mnie co nie zmienia faktu że jest jednym z najciekawszych nowych osób na naszej scenie muzycznej. ale ma ładne melodie i za to duży plus mi w polsce właśnie brakuje takiej muzyki i mam nadzieję że się panu k. powiedzie i nagra jeszcze cos dobrego.
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
A swoją drogą chciałabym zwrócić Waszą uwagę na wytwórnię KAYAX. Najpierw wydali płytę Zakopowera, potem Kiljańskiego, a także składankę "Polskie leniwe serwuje Novika". Same dobre rzeczy jak dla mnie
. W ogóle bardzo cenię Kayah - jako człowieka i artystkę. Szczególnie lubię jej koncerty - dopieszczone i dopracowane. Ma kobita łeb do muzyki i - jak się okazuje - do interesów
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Dolaczam sie do tych , zachwyconych Krzysztofem Kiljanskim. Sama slucham jazzu , soulu, bluesa , r&b i starego hip hopu..dlatego wytworzone na szeroką skale "sieczki" przywracaja mnie o ból głowy.Zauwazylyscie jak trudno jest teraz znalesc jakas knajpe w ktorej puszczane są inne kawalki niz dance czy techno ? Przynajmniej w moim miescie musze sie czasem nachodzic ,zeby cos takiego znalesc..w radiu tez ciagle Mandaryna , Crazy Frog (ktora - mimo iz jestem wegetarianka z wielka przyjemnoscia bym zdeptala i wyrzucila daleeeko przez okno) , czy inne "gwiazki" .. Gdyby pan Krzysztof wygral zdziwilabym się , poniewaz gust polskich sluchaczy w wiekszosci obraca sie w kierunku muzyki "do skakania" - niekoniecznie tej ,ktora nieosłaby ze soba coś wiecej.
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kilka osob wspomnialo ze Kilian ma zbyt cieple utworki...zgadzam sie...za bardzo to wszystko wywazone
|
|
|
#37 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zbyt cieple utowrki ? Mi w zadnym wypadku nie przeszakadzają.Wrecz przeciwnie - jak pisaly dziewczyny - mozna sie rozpłynąć A z rozgłośni radiowych najczesciej mecze rowniez trojke i radiostacje - trzeba jednak trafic na dobra porę
|
||
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pomimo ze lubie Kiliana to nie czuje go na tyle by rozplywac sie przy jego muzyce badz glosie...kwestia gustu i tyle gadania.trojeczka tylko w dzien no czasami jak siedze po godzinach to i wieczorkiem albo bardzo wczesnie rano.glownie to muza z plyt badz jak wczesniej napisalem radio z netu.
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
smutny , melancholijny , dolujacy...
uhm...szkoda ,ze nie ma miedzy rytmami jakiegos modnego bitu , albo wokalu Lerka ... joke oczywiscie :P |
|
|
|
|
#41 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

sa tez i takie motywy krore znakomicie kolysza usypiaja a nawet łze na policzek wyrzuca

A z rozgłośni radiowych najczesciej mecze rowniez trojke i radiostacje - trzeba jednak trafic na dobra porę