![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: paleta do brwi SEPHORA?
ja tez mam paletke jestem nia absolutnie zachwycona. kredka ani cieniami nigdy takiego efektu nie osiagnelam. brwi wygladaja super naturanie tak jakbysmy takie cudne brwi mialy od matki natury w prezencie
![]() dziwi mnie tylko jedno, widzialam wypowiedzi ze jest podzial na paletke dla blondynek i dla brunetek ![]() ja moja palete kupowałam zima w sztucznym swietle i na dodatek z moimi soczewkami kontaktowymi (duuuuza wada wzroku) nie mogłam tych paletek od siebie odroznic ale mila i madra pani Sephorzanka mi pomogła i doradzila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy któraś z Was dysponuje moze fotką palety tej ciemniejszej, na KWC wiele jest pochlebnych opinii palety dla blondynek, niestety nie ma w moim mieście Sephory, a nawet w moim województwie
![]() ![]() duża jest różnica między nimi?
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
chetnie bym ci pomogła
![]() moze odezwie sie jakas wizazanka ktora zna ten nowy podzial, bo ja niestety o nim nie słyszałam. A może pani z Sephory zrobiła mnie w balona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
a moze mozecie pokazac zdj przed i po?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
amika weszłam na amerykańska strone sephory i az zgłupiałam. jednak miałas racje z podzialem na blondynki i brunetki, bynajmniej strona tak mowi
![]() ![]() ![]() prosze to link do tej strony. Bluegirl to jedyne co znalazłam ![]() ![]() http://www.sephora.com/browse/produc...categoryId=B70 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
tez właśnie myślę,że sobię kupię tę paletkę, zachęciłyście mnie dziewczyny
![]() ![]() Też zwracam się z prośbą, czy macie zdjęcia waszych paletech, bo kolory paletek na stronie sephory są jak dla mnie niemal identyczne?? Dzięki wielkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
jesli masz wątpliwości to najlepiej idż do sephory, ja to nigdy nie wiedziałam jaki ja jestem typ kolorystyczny, tez mi sie wydawało że mieszany a pani spojrzała i od razu wiedziała co mi dać. Trafiła w dziesiątke i jeszcze mi doradziła kolory makijażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Po wielu zachęcających opiniach zakupiłam dzisiaj paletę do brwi sephora i jestem z niej bardzo zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
mam wersję dla brunetek czyli nr 2. Świetna rzecz, kredką czy cieniem nie uzyska się takiego efektu. Brwi są wypelnione ale w naturalny sposób.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Mam czarne brwi. Paleta 02 bedzie ok? Ten ciemniejszy kolor nie jest czasem za jasny do moich brwi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Nie, paleta 02 jest właśnie przeznaczona dla brunetek
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
Ponawiam czyjąś wcześniejszą prośbę
![]() Czy któras z Was mogłaby pokazać swoje brwi przed i po użyciu palety Sephora? Bardzo mi zalezy aby zobaczyć jak wyglada ten efekt bo nie sztuką jest wydać 30 pare zł własciwie w ciemno...Tak więc bardzo Was proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
załączam ale wcale nie wiem czy coś będzie widać na tym zdjęciu, nie umiem za bardzo ustawić aparatu do tego.
no i teraz widzę że wyszły nieostro. niemniej ja jestem strasznie zadowolona z paletki. mam numer 01, na zdjęciu brew jest maźnięta tym ciemniejszym z dwóch odcieni - jaśniejszego używam na co dzień, do pracy etc, mimo że jest jaśniejszy niż mój naturalny kolor brwi, świetnie "wypełnia brew", jeśli mogę to tak ująć. mam z natury czarne rzęsy, dość ciemne brwi, a włosy cieeemny blond z jasnymi refleksami od słońca. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
a więc kupiłam sobie wczoraj nr. 01 i jest bardzo fajna ta paletka, naprawde warta polecenia
![]()
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
Mintle bardzo Ci dziękuję za zdjęcie
![]() ![]() Kendy a czy masz możliwość ( i chęc oczywiście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
a w jakiej cenie są w Waszych sephorach te palety? Bo ja w Gdyni widziałam po 32zł i zastanawiam się czy nie poczekać na jakąś promocję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
olinko kiedy ja kupowałam paletke to kosztowala tez jakos tak 30 zl, a bylo to grubo ponad rok temu. naprawde oplaca sie wydac te pieniadze bo ja uzywam palety bardzo czesto i konca nie widze, kolory wygladaja jakby nie byly uzywane
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Kendy pomogłaś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Ja za swoją paletkę płaciłam 39 zł, używam od 4 miesięcy, bardzo wydajna narazie nic nie ubyło, a używam jej często. Bardzo ładnie podkreśla brwi, można im nadać ładny kształt. Posiadam nr 02, przyznam się, że tego ciemnego, czekoladowego brązu co jest w paletce używam do malowania kresek na dolnej powiece
![]() ![]()
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
Kupiłam wczoraj tak jak planowałam 001 ale powiem szczerze ze sama nie wiem czy jestem z niej zadowolona...
![]() Wydaje mi sie ze efekt jest jednak sztuczny - albo to ja jeszcze nie opanowałam sztuki zakładania cieni z tej paletki co jest bardzo prawdopodobne.... I wydaje mi się że kolory m inie pasują - musze coś pokombinowac z mieszaniem bardziej. To było takie moje pierwsze odczucie, zobaczymy co będzie wraz z następnymi próbami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
w końcu mam tą paletę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
Ja nie uzywam pędzelka załączonego do zestawu tylko mięciutkiego pędzelka do akwareli nr 0
![]() A co do kolejności kolorow to mieszam ze soba dwa odcienie mimo ze jestem jasna blondynka i ten ciemniejszy z zestawu 01 jest dla mnie za ciemny to wole go od jasniejszego cienia bo jest bardziej szary i bardziej pasuje mi do wlosow nic jasniejszy cien ktory jest dla mnie zbyt rudy ![]() A co do mojej wypowiedzi z poprzedniego postu to teraz juz lepiej sobie radze z nakladaniem cieni i jestem bardziej zadowolona.... jedynym problemem jest dla mnie to ze tak naprawde zaden z kolorow w paletce do mnie nie pasuje tak do konca, nawet po wymieszaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
no właśnie ten jaśniejszy też mi się wydaje rudy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
Hejka, kurcze zastanawiam sie nad kupnem tej paletki, ale trochę sie boję. mam czarną oprawę oczu, czarne rzęssy i brwi i boję sie ,ze kolorki nawet z tej ciemniejszej paletki będa za jasne. No a przecież nie pomarze czarnej brwi brązowym kolorkiem. jak myslicie? może jakaś czrnobrewna wizażanka ma tą paletkę i moze mi poradzic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
A może nie potrzebujesz tej paletki skoro masz naturalnie cimne brwi?
Chyba, że zależy Ci na poprawieniu kształtu... Chociaż ja na Twoim miejscu wybrałabym chyba kredke. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
![]()
Hejka, no powiem Ci ,ze mam brwi owszem cmiemne, ale miejscami za rzadkie i faktycznie chciałabym podkreślic ich kształt. Hmm moze masz racje,ze kredka tylko wystarczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.