|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer w Tychach
Ja słyszałam że Mariusz jest rewelacyjny,jednak sama nie byłam
![]() Mam zamiar się wybrać i mam nadzieję że pozytywnie mnie zaskoczy
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
http://kaprys.tychy.pl/
a tutaj ktoś był? |
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
ostatnio byłam w salonie fryzjerskim "Margo" na al. Bielskiej 66
obcinałam sie tam nożem chińskim i prostowałam włosy, razem zapłaciłam 40zł naprawde jestem pod wrażeniem ! niskie ceny, miała obsługa i profesjonalny sprzet byałm w wileu innych salonach w Tychach ale tam według mnie maja najwyższą jakość usług... W Margo robie sobie tez tipsy i nie nażekam Gorąco polecam ! |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Chyba znalazłam swojego fryzjera w Tychach
Zdecydowałam się na Trendy Hair, bo kiedy przechodziłam tamtędy - wyszła od nich dziewczyna w bardzo ładnej fryzurce - przyznaję trochę mało przekonujący powód, ale do mnie przemówiło. No i jestem super zadowolona: Nie zapytałam o imię tej fryzjerki (zapomniałam)- taka w króciutkich włosach (na czubku ma jeżyk, a z tyłu kitkę) Więc tak: Przede wszystkim: - ścięła mnie tak jak chciałam!!!!!!!!!!!! (bo już miałam umyśloną fryzurę) - zostawiła mi taką długość o jaką prosiłam (zwykle bywa tak, że: jak fryzjerka się dorwie do mich włosów to tnie i tnie... aż mam ochotę wyrwać jej nożyczki z ręki), - podczas ścinania proponowała swoje rozwiązania i pytała jak wolę!!! No i w końcu: - wyszłam stamtąd w 100% zadowolona i przez całą drogę powrotną do domu się uśmiechałam - mam naprawdę fajną fryzurę (nie tylko moja opinia) - zapłaciłam 50 zł acha: co mnie zdziwiło: najpierw mi wysuszyła włosy, wyprostowała prostownicą i dopiero takie ścinała –pierwszy raz tak miałam – no ale efekt jest bardzo zadowalający. |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko tak szybko poukladala na glowie rekami mniej wiecej co to ma byc a w dzien slubu choc ladna w zamierzeniu byla po prostu niestarannie zrobiona. Myslalam ze sie porycze. Wiecie same jak to jest w dzien slubu
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
hejka
![]() ja byłam parokrotnie u Mariusza, lubie go - miły facet, aczkolwiek zauważyłam chodząc regularnie, że jesli dałam mu wolną ręke, to potrafił zaszaleć i z reguły świetnie mu to wychodziło, natomiast jeśli miałam sprecyzowane pomysły na fryzurę, to jakby mniej sie starał i robił to lekko na odwal. ![]() widać, że lubi robić wszystko po swojemu (czasem bez konsultacji)- jeśli nie powiesz mu twardo co chcesz mieć na głowie, to dowiesz sie jak już będzie po wszystkim. Byłam u niego w dzień studniówki i zaszokowana wyszłam z włosami ściętymi do brody - nie było tego w planach a on nie raczył mnie poinformować co zamierza ze mną zrobić. to bardzo dobry fryzjer, naprawdę technikę ma świetną... czasem tylko go ponosi ![]() ale pomysły ma nieraz świetne, wiec polecam odważnym
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
ja tez obcinam sie u Agnieszki i jestem baardzo zadowolona!! jest swietna zawsze slucha i zrobi to co chce Doradzi! kiedys chodzilam do Aldony ale ona odeszla i zaczelam chodzic wlasnie do Agi Ona zawsze ma wiecej czasu dla mnie niz Aldona i jest milsza! Teraz ona tez odeszla od Mariusza i pracuje teraz w femee Fatale na Balbinie i ja poszlam razem z nia! Bo jest warto !!! naprawde polecam swietnie szczyrze i dopasuje kolor Wogole jest rewelacyjna!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Może mi kto polecić dobrą kosmetyczke oczywiście w Tychach?
Chciałabym zrobic oczyszczanie twarzy bo mam problemy z cerą. Prosze o odpowiedzi. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
a kto najlepiej obcina z salonu mariusza?
i jakiej firmy farby mają? i ileby kosztowało zrobienie samych refleksów swietlnych? albo całe farbowanie z 2 kolorów (od spodu grzywka jasnijsza i koncówki jasnijsze) tylko w odcieniach czerwieni i jeszcze podciecie włosow i zrobienie cos z nimi a nie mam pomysłow |
|
|
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A czy ten Mariusz potrafi sam dobrze dopasowac fryzure i trzymac sie np tego ze nie chce krotkich włosow:P? Bo jestem gotowa na eksperymenty ale chce miec dalej długie:P a nei wyjsc obcieta na krotko A jak Pani Magda radzi sobie z koloryzacją:P? |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
czy potrafi zafarbowac w łosy na dobry kolor bo juz miałm wsciekło pomaranczowy kolor na włosach przez fryzjera nie chce tego powtarzac
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
No pewnie, ze potrafi! Wybierasz sobie odpowiedni kolor z palety i hej!
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
bylam u Pani Magdy kiedys.. jestem tego pewna bo tam sa tylko dwie fryzjerki i raz czesala mnie jedna a potem ta druga - tylko nie wiem ktora jest ktora;p
ta pani Magda to blondynka czy brunetka? nie wydaje mi sie, zeby tyska fryzjerka czesala w TzG i bylo o tym cicho.. takie wiesci szybko sie rozchodza.. ![]() a ja wlasnie rozwazam gdzie sie zapisac na obciecie i baleyage.. hm, nowoczesny fryzjer z fantazja potrzebny od zaraz
|
|
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Pani Magda to ta blondynka. W salonie są już 3 fryzjerki
![]() PS. A ja zrobiłam mały wywiad i faktycznie czesała w TzG /nie wie czy w obecnej edycji również/. Ja idę tam w piatek i zapytam, a co? |
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
A był ktos Famme Fatale?
Jakie sa tam ceny ?I jak obcinają? Szukam osoby która dobrze obetnie mi grzywke i wyrówna mi jakoś włosy bo sa w opłakanym stanie. U Mariusza byłam- fajnie ściała mnei taka brunetka ,ale 2 tyg i nic nie było już z fryzury a włosy się nie układały.Obcinała mnie chwile trwało to jakies 15min. Najlepiej wspominam salon z 3stawów(katowice) "lovly loock" Obcinała mnie kobieta 1,5 h ale przez pół roku włosy sie układały i sama mogłam sobie leciutko podcinac włosy. |
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Jakie tam są ceny ?
I czy ten salon nazywa się Margo? |
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich!
Czy ktoś może mi doradzić, mam włosy stopniowane po ostatniej wizycie w Akademii u Berendowicza. Byłam tam dwa razy i choć obcinali mnie stażyści (podkreślam - w Akademii, za darmo, trzeba się wcześniej umówić) byłam zadowolona. Teraz chciałabym zapuścić włosy, ale moja fryzura już dawno straciła kształt. Nie wiecie gdzie w Tychach można bezpiecznie "uformować" fryzurę? Chodzi mi o to, żeby jak najmniej ściąć/skrócić, a żeby zrobić z włosów jakąś nową, ładną fryzurkę. |
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
mam ten sam problem ,podbiam temat
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
tez chcialabym sie tego dowiedziec
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
juz sie pogubiłam czy pani magda jest z salonu margo?
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Już piszę
![]() Oprócz "normalnego" salonu fryzjerskiego u Berendowicza funkcjonuje również akademia strzyżenia. Szkolą się w niej ludzie za nie małe kwoty . W czasie stażu mają ćwiczenia praktyczne na "żywym przykładzie" . Nie wiem jak jest obecnie, bo ostatni raz byłam w akademii w kwietniu na ul. 3 maja, a teraz chyba się przenieśli. W każdym bądź razie, trzeba było się wybrać do salonu i po prostu zapisać do akademii na darmowe cięcie. Pani przy zapisie ostrzega, że trzeba być zdecydowanym, bo nie mamy właściwie za dużo do gadania przy wyborze fryzury i musimy być zdecydowani na drastyczne cięcia czy podgolenia. W rzeczywistości, za pierwszym razem obcinał mnie chłopak, który kończył staż. Miałam krótkie włosy, ale już zarośnięte. Podał mi kilka propozycji i pytał, co mi bardziej odpowiada. Świetnie sobie poradził z podcięciem, nadaniem nowego, ciekawego kształtu. Zajęło mu to wszystko 40min. i jeszcze zdążyliśmy sobie pogadać Za drugim razem zastanawiałam się czy nie uciec , bo dziewczyna nawet nożyczek nie umiała trzymać, ale doglądał ją ktoś doświadczony, pokazywał jej co i jak, doradzał i w rezultacie też byłam zadowolona. Co prawda pracowała nad fryzurą bardzo długo, ale efekt ok.Akademia to dobry pomysł jak ktoś chce coś na głowie zrobić, a nie bardzo ma pomysł co. W zależności od tego, na co im pozwolicie, fryzura będzie na pewno ciekawa i modna ![]() Chyba temat wyczerpałam
|
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
witam! mam prosbe,czy ktos mogłby podacc cennik z saolnu pani magdy molik a jesli jest taka mozliwosc strone www. Chciałam jeszcze zapytac o polecenie jakiegos salonu fryzjerskiego ktory ma niedrogie ceny bo slyszałam ze w trendach tutaj w budynku Urzedu Skarbowego ceny sa z kosmosu.a kazdy chce tanio i dobrze.dziekuje!
|
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
czy u Pani Magdy była jakaś dziewczyna na strzyżeniu i czy byłaś zadowolona z efektu?
i jeszcze jedno: na ulicy bielskiej za realem jest taki mały salon fryzjerski chyba nazywa sie 112 - czy ktos tam był? |
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
podbijam temat bo tez jestem ciakawa:P
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
bylam na formowaniu fryzury u pani Basi z salonu Extra (obok Palisandru). Fryzjerka zrobila na glwoei dokladnie to co chcialam, dobrala fryzure do rodzaju wlosow i prawie nic nie poszlo mi z dlugosci (tylko to co bylo absolutnie konieczne)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
Hej.
A jakie są ceny w Femme Fatale? I czy może ktoś był w Vivie - Grota-Roweckiego 28? Edytowane przez Mortigan Czas edycji: 2007-09-27 o 09:01 |
|
|
|
|
#59 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
a kto najlepszy w salonie "Mariusz"?
Domyslam sie że chyba Mariusz ale czy napewno? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

tylko tak szybko poukladala na glowie rekami mniej wiecej co to ma byc a w dzien slubu choc ladna w zamierzeniu byla po prostu niestarannie zrobiona. Myslalam ze sie porycze. Wiecie same jak to jest w dzien slubu