|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Uwaga, to moj pierwszy post wyslany z androida
Marysia jeszcze spi Szwagierka zabrala Dorotke na plac zabaw a ja mam chwile na kawe ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#32 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super, ze jest taki wybór. Jakie kwoty ich interesują?---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Prince, domyślam się, że nie jest fajnie być w szpitalu, ale dobrze, że macie tam opiekę, no i super, że wyniki dobre! |
|||
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Ej czy wam sie wyswietlaja na tabletach zdjecia w aplikacji mobilnej. Bona telefonach chyba nie? Nie widze fotek co wrzucacie
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Melduje sie
|
|
|
|
#35 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w czwartek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Mi się na telefonie nigdy nie wyświetla. Tableta nie mam |
|||||
|
|
|
#36 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Nel_a, nie wyświetla mi się ta torebka... Ale pewnie piękna jest
.Cytat:
Jak wygląda spacerówka dopinana z boku? Pierwszy raz o tym słyszę .Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina fajne łupy
![]() Mandi lekarka ją w piątek widziała i mówiła, że teraz będzie trochę spokoju od zębów bo nic nie widzi by się wykluwało Ja też tam nic nie widzę (chociaż w sumie trzy zęby jej szły bezobjawowo i tylko przy górnej jedynce marudziła) ale może... Nel_a moja bawi się gumowym hipopotamem i standardowo wężem od prysznica. Ma jeszcze gumową kaczkę ale z nią śpi ostatnio ![]() Sol mi się te wózki nie podobają Prince super, że wyniki już dobre ![]() Karolka oby się dało to naprawić ![]() Hanjah mi się też nie podobają foteliki wpięte w te retro stelaże ![]() Nal_a ja torebki nie widzę - coś mi nie działa. Karolka piękna kiecka Melduję się w nowym wątku
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się
![]() Córci idzie trzecia i czwarta czwórka ![]() Robiłam próbę z marchewką, dodałam do zupki trochę, wczoraj jej nic nie było, dzisiaj zwymiotywała. Niewiem czy to przypadek, czy to ta marchewka? Któraś z was się też pytała o duplo, my mamy taki zestaw http://allegro.pl/lego-duplo-6784-kr...344326117.html który pełni rolę sortera też. Mała uwielbia się bawić tymi klockami, ma też kilka malutkich zestawów typu jakieś zwierzątko, klocek, figurka. |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam to ciasto z białą czekoladą
Mam nadzieję, że stężeje Jeśli nie, to chyba się rozpłaczę, bo jestem przed @ |
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Korzystam z tego ze mala zasnela i sie melduje w nowej czesci. Staralam sie Was podczytywac na tel jak sie nie odzywalam (z tel nie lubie pisac).
Czas na wizaz do 21 a potem relaksik z malzem Przepraszam ze odpisuje wyrywkowo... skleroza dopada.... Oczywiscie ucałowania dla Pawelka! 100 lat Słoneczko! Karolina gratulacje z okazji zostania ciocia ![]() Agunia brawa dla Lu za chodzenie. Blue ja kto ciasto wyjdzie to moge sie wprosic? ![]() Ktos pytal o drzemki za dnia (chyba Sol): u mnie z tym jest roznie ale ostatnio czesto jest tylko jedna miedzy 11 a 12 i trwa ok 2 godz. Czasem sa dwie krotsze ok 8-9 i i 13-14. Dzis np mala wstala o 5.40, drzemke zaliczyla o 11.15 i to na sile ja polozylam - spala do 13.20 i poszla spac o 19.30 tez troche na sile bo chciala ganiac ale odleciala po 5 min. Jesli ktoras z Was podaje mleko Bebiko (nie kojarze zeby ktoras dawala ale moze jednak) to jutro w Eko bebiko 350g ma kosztowac 10lub 11 zl (promocja jednodniowa). |
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nadrabiania
Ciastek super że już lepiej :P Nela, moja się nie bawi, całą kąpiel szczotkuje sobie zęby ![]() Sto lat dla Pawełka
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
A co u nas? hmmm...
Malej przeswituja juz gorne dwojki i moze niedlugo sie przebija w koncu. Syropek niestety na nocki nie pomaga i paradoksalnie mam wrazenie ze jak go nie podaje to jest lepiej. Poza tym mala dzis od rana cwiczyla swoje nowe umiejetnosci (szybko sie nudzila cwiczeniami oczywiscie): schodzenie tylem z lozka i ze schodow rowniez (choc niezbyt jej szlo bo zbyt musiala uwazac), kladzenie sie na plecy z pozycji siedzacej, pokazywanie roznych czesci ciala choc niedokladnie trafiala (nos to oko itd ) - przynajmniej rozpoznawanie zabawek idzie jej bezblednie.Ja natomiast zrobilam dizs sobie komplecik badan - jutro wyniki i zobaczymy co tam slychac w moim organizmie. |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Brat mnie dzisiaj poprosił na chrzestną jego synka
Przyznam, że się nie spodziewałam, bo byłam pewna, że poproszą siostrę jego żony. Cieszę się bardzo tylko jutro muszę iść po zaświadczenie do księdza... mam nadzieję, że mi da bez problemu
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-07-01 o 20:59 |
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#46 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
chociaż powiem Ci szczerze że nie żałuje ani złotówki wydanej na niego,to mój wózkowy ideał,ma wszystko czego potrzebowałam jako jedyna spacerówka na rynku. Musiałam namawiać męża 3 miesiące na ten wózek a teraz już kilka razy przyznał że dobrze że go kupiliśmy,uwielbia go równie mocno jak ja![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#47 | ||
|
Zakorzenienie
|
myślałam, że problem butów dla Jasia mam z głowy, ostatnio dostał sandałki,a teraz założyłam mu półbuciki bo się ochłodziło i sa już przymaławe ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
noo do ogarnięcia, bo ja zdążyłam obiad zrobić, nakarmić obu, tylko najgorzej jak karmiłam jasia a ten wciąż wołała że robi kupe i mam przyjść, a potem isc i tak latałam, a jak nie moje dziecko to nie wiem czy robie se cyrki czy tak zawsze ma |
||
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam jutro! Czekam na zdjęcia
![]() Cytat:
Stężało. Jak będę robić następnym razem - a będę, bo jest pycha i wcale nie za słodkie - to zrobię na blaszce, bo spód wyszedł gruby i warstwa masy bez problemu mogłaby być niższa. Też chcę zrobić to tiramisu - nie strasz! A coś konkretnego się stało, że się rozpłynęło? |
|
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mam pojęcia co poszło nie tak,może pumcia zapomniała wspomnieć w przepisie o dodaniu ubitych białek bo uznała to za oczywiste a takie antytalencie cukiernicze jak ja się nie domyśliło? |
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Malz pod prysznicem wiec ja jeszcze na chwilke wpadlam..
Blue i jak fotki?
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- ...ale nic straconego. Młoda się ogarnie, to zrobimy większą sesję
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() yy białek się chyba nie daje
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Nieśmiało się melduje.
Nie mam ostatnio czasu zaglądać- młody jest ciągle w ruchu Chociaż teraz jak skończyłam rehabilitację, może go trochę znajdę. Sto lat dla wszystkich roczniaków
|
|
|
|
#57 | |
|
Zadomowienie
|
melduję się w nowym wątku
cały czas jestem i podczytuję, ale nie mam fazy na udzielanie się ![]() Cytat:
![]() aha białek nie ma w przepisie |
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
to może być to, bo robiłam już wiele razy i tylko wtedy nie stężało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

Szwagierka zabrala Dorotke na plac zabaw a ja mam chwile na kawe 

Ja mogę tylko poradzić jej coś ze swojego doświadczenia, ale i tak kupi co jej się spodoba.
.
Ja też tam nic nie widzę (chociaż w sumie trzy zęby jej szły bezobjawowo i tylko przy górnej jedynce marudziła) ale może... 

Mam nadzieję, że stężeje

myślałam, że problem butów dla Jasia mam z głowy, ostatnio dostał sandałki,a teraz założyłam mu półbuciki bo się ochłodziło i sa już przymaławe