Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-02, 11:57   #31
Kathrin Von Hexe
Raczkowanie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

I ja się witam serdecznie w nowym wątku.
Stary 2013-07-02, 11:59   #32
Mya1989
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Dzidzia już szybko pisz co się dzieje

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 12:01   #33
motylek85
Zakorzenienie

tak mi się was fajnie czyta, że czas leci jak szalony już 13 godzina więc lecę się szykować na 16 mam usg odezwę się jak wrócę papa laseczki
za pozostałe wizyty

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 12:02   #34
ola_k11
Zadomowienie

Witam i ja
W pracy trochę luźniej ale ostatnio cos mnie boli w podbrzuszu i zaczynam się martwić. Trochę sie nadźwigałam syna w niedzielę, więc może sie przeforsowałam. Oby nie...
11.07 mam wizyte u lekarz i wezmę parę dni zwolnienia bo od msc pracuje na takich obrotach, że nie mam siły. Musze odpocząć.

Fajna jest nazwa nowego wątku Widziałam, że kilka z nas poznało płeć! Super gratuluję wszystkim Wam!

Dzidzia co się stało?

ps. dzieki za wyrozumiałość ...
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 12:02   #35
24Kasiula24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
ja miałam 14 stycznia, ale widocznie owulację miałam późno

Czyli na jedno wychodzi

Brzuch w brzuch

Siostra mojego tż jest w ciązy i ma termin na 14 listopada więc dwa maluszki naraz :P
24Kasiula24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 12:04   #36
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
tak mi się was fajnie czyta, że czas leci jak szalony już 13 godzina więc lecę się szykować na 16 mam usg odezwę się jak wrócę papa laseczki
za pozostałe wizyty
za wizytę

jak ja nie lubię dodawać ogłoszeń
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 12:05   #37
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
proszę buciki
te od góry na razie są bez pary bo gdzieś mi w workach się zagubiły :P
te białe balerinki i te granatowe na samym dole są dla większej dziewczynki

a drugie zdjęcie to ilość butów które były i mi są nie potrzebne
ale dużo butów śliczne
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
No to piąteczka Mój podczas kłótni zawsze używa słów "jesteś rozpieszczoną księżniczką i chciałabyś żeby było tak jak Ty chcesz"
Oj tam, oj tam

Uciekam na działkę bo mamcia już mnie od pół godziny od komputera odciąga
Żegnam się w starym wątku i mam nadzieję że po powrocie do domu przywitam się już w nowym
Miłego dnia
Nienawidzę stwierdzenia oj tam oj tam.. mój mąż zawsze jak coś przeskrobie to mówi: oj tam oj tam i takim głosem i minką że az mi sie krzyczeć na niego nie chce

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
To ja szybko bo musze wstawac ..
W brzuchu mam dyskoteke od dwoch a nawet trzech dni I nie moge sie ciagle nadziwic ..
Zastanawia mnie to ze czuje dzis mloda strasznie wysoko pod samym mostkiem , cala dlon od pepka . Nie za szybko ??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja małego tez czuje dośc wysoko, pod prawym mostkiem aż.. ja mam ułożenie miednicowe i główke mam właśnie wysoko ;d

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Czy ktoras ma pomysl na jakis szybki obiad z ciastem francuskim ? Kupilam takie ciasto gotowe I nie wiem co z nim zrobic

Kochana ja robie takie "pizzerinki" czyli na pokrojone w kwadraty ciasto francuskie wkładam podsmażonego kurczaka albo inne miesko i podsmażowe ważywka- ja lubie paprykę, czasem pieczarki czy jakieś pomidorki, na to polewam sosem BBQ albo ketchuupem albo innym dobrym sosem i potem składam to w taki rulonik, cos takiego jak na zdjęciu ( ściągnięte z neta zdjęcie co by nie było :p ) i chwile pieke w 180 stopniach w piekarniku. JEST PYSZNE

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Z francuskiego to robię tylko roladki, ale to chyba raczej nie na obiad

Obroniona na 5
gratuluję!!

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
widziałam ostatnio przepis :do środka parówka, ser jakieś warzywko i zawijasz to w naleśnik.
de Twoja mama przynajmniej nie zrobiła Ci wstydu na weselu, moja tak sie upiła i taki mi wstyd przyniosła że nie chciałam schodzić na poprawiny..dodam, że na wesele sama sobie zarobiłam zaoszczedziłam, i jeszcze jej zafundowałam sukienkę, kosmetyczkę i fryzjera, nie chciałam żeby się źle czuła przy rodzinie mojego męża bo to bardzo dobra rodzina, a ona tak mi się odwdzięczyła..dodam że mój tata nie żyje od 11 lat.
współczuję Ci wypitej mamy na weselu... ja z tego powodu nie zaprosiłam ojca na swoje.

ale jestem głodna.. a tu nie ma nic ciekawego do jedzenia.!! kiedy ten mąż moj przyjedzie
Stary 2013-07-02, 12:05   #38
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
Czyli na jedno wychodzi

Brzuch w brzuch

Siostra mojego tż jest w ciązy i ma termin na 14 listopada więc dwa maluszki naraz :P
bratowa mojego TŻ ma termin na 17 listopada
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-02, 12:21   #39
Dzastin08
Wtajemniczenie

Pocytowałam a tu nowy wątek Wiittaaaam
Z tego co pamiętam, to gratuluję poznanych płci, udanych wizyt, kolejnych tygodni
Miki- gratuluję obrony.

Wróciłam od fryzjera w pełni zadowolona
Jestem troszkę zabiegana obowiązkami domowymi więc zajrzę później

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 12:21   #40
De28
Wtajemniczenie

beata- moja mama wyrzucila mi dwie reklamowki z rzeczami za drzwi w wieku 18 lat i tyle od tego czasu radze sobie sama.

kyte-wspolczuje.Ale u mnie by sie pewnie tez tak skonczylo. Niestety, ale lubila zagladac do kieliszka. Ale przykro mi bylo, gdy cala rodzina tzeta byla a ode mnie nikomu nie chcialo sie przyjechac. Bo moja wina, ze mieszkam teraz w Niemczech.Zaden z braci ani siostry tez nie bylo. Ciagle te pytania:a twojej rodziny nie ma? Jeden z moich braci do tej pory nie widzial mojego syna. W sumie nikt nie wie, ze jestem znow ciazy.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 12:23   #41
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:
ja miałam 14 stycznia, ale widocznie owulację miałam późno
ja miałam ostatnią 13 stycznia

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-02, 12:42   #42
Olenka_24
Zadomowienie

Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

No, poszłam się ogarnąć bo ile można w końcu w szlafroku siedzieć i nowy wąteczek już jest Także melduję się

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Się witam po badaniu. Nawet nie chce mi się pisać .

Azealia

Dzidzia co się dzieje?

Cytat:
My z Marcelkiem czujemy się dobrze, czuję jak puka
No i witam się w 23 tygodniu, czyli 6 miesiącu
Za 6 miesiąc

Kyte jaka to jest zupa koperkowa ?
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 12:45   #43
metkaa
Zakorzenienie

i ja sie witam w nowej części

motylek trzymam kciuki za wizyte

gratuluje wszystkich poznanych plci
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 12:48   #44
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
beata- moja mama wyrzucila mi dwie reklamowki z rzeczami za drzwi w wieku 18 lat i tyle od tego czasu radze sobie sama.

kyte-wspolczuje.Ale u mnie by sie pewnie tez tak skonczylo. Niestety, ale lubila zagladac do kieliszka. Ale przykro mi bylo, gdy cala rodzina tzeta byla a ode mnie nikomu nie chcialo sie przyjechac. Bo moja wina, ze mieszkam teraz w Niemczech.Zaden z braci ani siostry tez nie bylo. Ciagle te pytania:a twojej rodziny nie ma? Jeden z moich braci do tej pory nie widzial mojego syna. W sumie nikt nie wie, ze jestem znow ciazy.

no to jestem pod wrażeniem, i jak sobie radziłaś potem? skorow wieku 18 lat to szkołą jeszcze conajmniej rok? gdzie mieszkałaś? nie rozumiem, skoro moim zdaniem Cie krzywdziła( typ zimnej matki) to czemu szukasz z nią kontaktu? skoro kolejne rozczarowania bolą
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 12:59   #45
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
No, poszłam się ogarnąć bo ile można w końcu w szlafroku siedzieć i nowy wąteczek już jest Także melduję się

Dzidzia co się dzieje?

Za 6 miesiąc

Kyte jaka to jest zupa koperkowa ?
Ot taka zupka, ale naprawdę jest pyszna!Jak ktoś jest takim fanem koperku jak ja Moja babcia robiła jeszcze i z makaronem świderki, i z kluseczkami lanymi.
de ja się ze swoją mamą w miarę pogodziłam, ale żal do niej został ogrmny kilka miesięcy się nie odzywałam.Ale że wnuczka w drodze, to jakoś tak postanowiłam stosunki utrzymywać. Z domu uciekłam szybciutko na studia do innego miasta, studiowałam dziennie i pracowałam, później mgr. tak samo, ale już ze stypendium naukowym, więc sama sobie zafundowałam laptopa, prawo jazdy, i jestem z siebie dumna, bo nikt mi nie jest w stanie powiedzieć że cokolwiek komuś zawdzięczam Pamiętajcie dziewczyny, kto z nas nie potrafi iść do przodu, twardo stąpać po ziemi i spełniać swoje marzenia, jak nie my?

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

zapomnialam chyba dodac linka do zupki:
http://trufla3gotuje.blox.pl/2011/05...niaczkami.html

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Dzidzia Dzidzia gdzie jesteś?Pisz co się dzieje?
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-02, 13:00   #46
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość

ja małego tez czuje dośc wysoko, pod prawym mostkiem aż.. ja mam ułożenie miednicowe i główke mam właśnie wysoko ;d

Ale numer, Ryba ma 2 mostki! Albo i więcej! Prawy, lewy i ... środkowy???? :brzydal : Fajnie Ci się przejęzyczyło

A ja się znowu objadam... kalafioooorek

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 13:00   #47
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Ot taka zupka, ale naprawdę jest pyszna!Jak ktoś jest takim fanem koperku jak ja Moja babcia robiła jeszcze i z makaronem świderki, i z kluseczkami lanymi.

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

zapomnialam chyba dodac linka do zupki:
http://trufla3gotuje.blox.pl/2011/05...niaczkami.html

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Dzidzia Dzidzia gdzie jesteś?Pisz co się dzieje?
ooo tak, moja mamuśka mi robi ( jak jest w PL) z lanymi kluseczkami
uwielbiam!! i wiem że jak mały się urodzi to w domu mojej mamusi zawitają z powrotem zupki :P
Stary 2013-07-02, 13:01   #48
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
no to jestem pod wrażeniem, i jak sobie radziłaś potem? skorow wieku 18 lat to szkołą jeszcze conajmniej rok? gdzie mieszkałaś? nie rozumiem, skoro moim zdaniem Cie krzywdziła( typ zimnej matki) to czemu szukasz z nią kontaktu? skoro kolejne rozczarowania bolą
kyte- u mnie podobnie, od razu poszlam do pracy i na studia i czasem nie bylo co jesc.Najpierw wynajmowalam pokoj, bo nie na nic innego nie bylo mnie stac, potem kawalerke razem z moim ex ex. Za wszystko placilam sama,choc akurat prawo jazdy to ona mi zaplacila i do tej pory wypomina.

Dlaczego szukam?Bo nie zawsze tak bylo.Miala swoje 2-3 tygodniowe ciagi,pila, ale do 11 roku zycia oprocz zagladania do kieliszka bylo dobrze. A potem pojawila sie siostra i nagle zaczela wydzielac, lepsze gorsze jedzenie i mnostwo innych rzeczy. Kontaktu nie mialam chyba 3-4 lata. Teraz jest w sumie tylko emailowy i tyle.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 13:07   #49
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Ale numer, Ryba ma 2 mostki! Albo i więcej! Prawy, lewy i ... środkowy???? :brzydal : Fajnie Ci się przejęzyczyło

hahahahaha
ale jestem głupia... no widzicie co ze mną sie dzieje. Masakra jakaś

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

W OGÓLE DOMII przebiłaś mnie w gadułach jednym postem
Stary 2013-07-02, 13:07   #50
24Kasiula24
Raczkowanie

Cytat:
bratowa mojego TŻ ma termin na 17 listopada
A macie ze sobą dobry kontakt?
Nas ta ciąża oddaliła od siebie..
O wszystkojest zazdrosna co kupimy dla Małego czy dla Nas..;/
Stary 2013-07-02, 13:08   #51
babku
Zadomowienie

Witam się i ja w nowym wątku.
Dzidzia co się dzieje? Mam nadzieje, że tylko ktoś cie wkurzył i stąd taki wpis.

Ja dzisiaj odpoczywam sobie przed jutrzejszą wycieczką do Łodzi. Wyjeżdżamy z samego rana, żeby zahaczyć jeszcze o mój ulubiony sklep ikea, 0 15.30 punkt kulminacyjny dnia czyli usg połówkowe, a później jeszcze pojedziemy odwiedzić rodzinkę.
Są tu jakieś dziewczyn z Łodzi? Co by mnie poinstruować jak tam trafić
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 13:11   #52
ryba91
Zakorzenienie

tak poza tym to mówiłam Wam co mi się wczoraj śniło?
że urodziłam Kacpra w 6 miesiącu i był taki malutki i słodziutki... leżał sobie w inkubatorku i czekal aż bedzie mógł wyjść.. a ja chodziłam do pracy. Odwiedzialy go moje siostrzenice 4 i 6 lat. i cały czas mówiły : ciotka ale on jest śliczny ale weź go już bo my mamy wóz dla niego i idziemy na spacer na ryby
Stary 2013-07-02, 13:13   #53
kyte
Wtajemniczenie

De wniosek jest jeden-silne z nas babki
mmmm...miałam ochotę na takie ciepłe kakao..pyszności
Stary 2013-07-02, 13:14   #54
babku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość

w ogóle nie zwróciłam na to uwagi Czytam i myślę o co chodzi ??
To się pośmiałam z Ryby i zaraz potem z siebie
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 13:20   #55
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
kyte- u mnie podobnie, od razu poszlam do pracy i na studia i czasem nie bylo co jesc.Najpierw wynajmowalam pokoj, bo nie na nic innego nie bylo mnie stac, potem kawalerke razem z moim ex ex. Za wszystko placilam sama,choc akurat prawo jazdy to ona mi zaplacila i do tej pory wypomina.

Dlaczego szukam?Bo nie zawsze tak bylo.Miala swoje 2-3 tygodniowe ciagi,pila, ale do 11 roku zycia oprocz zagladania do kieliszka bylo dobrze. A potem pojawila sie siostra i nagle zaczela wydzielac, lepsze gorsze jedzenie i mnostwo innych rzeczy. Kontaktu nie mialam chyba 3-4 lata. Teraz jest w sumie tylko emailowy i tyle.
NIc tylko cię podziwiać i w ogóle dziewczyny takie jak wy. Może i dobrze ze macie etraz taki kontakt. Dzieci maja dziadków od strony TŻ?
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 13:24   #56
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
A macie ze sobą dobry kontakt?
Nas ta ciąża oddaliła od siebie..
O wszystkojest zazdrosna co kupimy dla Małego czy dla Nas..;/
hm, powiem Ci tak... Ona jest strasznie małomówna jak ja się do niej odezwę to odpowie zdawkowo, bardzo rzadko jest tak że prowadzimy taki dłuższy dialog

poza tym jest dziwna zapowiedziała teściowej że będzie u nich mieszkać jak urodzi, chociaż nie mają warunków na to, chciałaby dziecko bez chodzenia z brzuchem bo ją to męczy (wcale nie widać że jest w ciąży), ciuszki będzie tylko prała bo prasować nie lubi i nie będzie i ogólnie to czasami jest taka głupia jak but, nie wspomnę o tym że stwierdziła że brzuchem pracować nie będzie, a jak mała się urodzi to oboje z mężem będą do niej wstawać w nocy, to co że jej mąż kawałek po 5 wstaje do pracy

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-07-02 o 13:26
Stary 2013-07-02, 13:28   #57
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
hm, powiem Ci tak... Ona jest strasznie małomówna jak ja się do niej odezwę to odpowie zdawkowo, bardzo rzadko jest tak że prowadzimy taki dłuższy dialog

poza tym jest dziwna zapowiedziała teściowej że będzie u nich mieszkać jak urodzi, chociaż nie mają warunków na to, chciałaby dziecko bez chodzenia z brzuchem bo ją to męczy (wcale nie widać że jest w ciąży), ciuszki będzie tylko prała bo prasować nie lubi i nie będzie i ogólnie to czasami jest taka głupia jak but, nie wspomnę o tym że stwierdziła że brzuchem pracować nie będzie, a jak mała się urodzi to oboje z mężem będą do niej wstawać w nocy, to co że jej mąż kawałek po 5 wstaje do pracy
Może jak dziecko się urodzi to jej się zmieni, jeszcze może nie dotarło do niej że będzie miała wspaniałego dzidziusia..moja koleżanka nawet zapowiedziała wcześniej że ona nie będzie karmić piersią bo ją to brzydzi, ale urodziła i mamusia jak ta lala
Stary 2013-07-02, 13:29   #58
niunia32
Zakorzenienie

Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c

O ja Cię, nowy wątek

Czesc
Zaraz jedziemy nba usg bioderek z cora i potem usg tarczycy

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 13:30   #59
24Kasiula24
Raczkowanie

Cytat:

Heh to podobnie;/ jej się wydaje ze wszystko jej sie nalezy;/
Mają już dwoch synkow, więc nawet nie pytaj jak ich ubiera...nie dba poprostu, jest syfiarą a ja tego nie nawidze..

A teraz to jest obrazona nie wiadomo o co i sie nie odzywa ;D
Stary 2013-07-02, 13:32   #60
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca
Konto usunięte

To i ja witam się z Wami już w nowym wątku- bardzo podoba mi się tytuł

Wiecie co? Teraz czuję się już prawdziwą mamą ) Tzn. mamą tego malucha.
Żyłam w niepewności (chociaż czułam przecież od początku, że to sunio) i ciągle mi wszyscy mówili żeby jeszcze nic nie szykować i jakoś mi tak smutno było...

A dziś jak pooooszłam na strych, jak zwlokłam te wszystkie worki z ciuchami to WRESZCIE CZUJĘ, ŻE ŻYJĘ!

Zniosłam 15 worków z ciuchami Olci i przebrałam- uzbierałam 1 wielki wór ubranek chłopięcych (bo córcia miała sporo ubranek po kuzynie).
Znalazłam niedaleko mnie fajny fotelik-nosidełko i wyślę męża żeby kupił

Ach! Nareszcie przygotowania!!! Wkurza mnie tylko, że moja mama ciągle gada, że jeszcze jest czas, że powariowałam, żeby nic nie szykować.
Taaaak a potem będę szykować w 8 czy 9 miesiącu??? Jak będę ledwo chodziła?
Ach te jej gadki... Z Olą też mi tak gadała...
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości