|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
I ja się witam serdecznie w nowym wątku.
![]() ![]()
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
tak mi się was fajnie czyta, że czas leci jak szalony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Witam i ja
![]() W pracy trochę luźniej ale ostatnio cos mnie boli w podbrzuszu i zaczynam się martwić. Trochę sie nadźwigałam syna w niedzielę, więc może sie przeforsowałam. Oby nie... 11.07 mam wizyte u lekarz i wezmę parę dni zwolnienia bo od msc pracuje na takich obrotach, że nie mam siły. Musze odpocząć. Fajna jest nazwa nowego wątku ![]() Dzidzia co się stało? ps. dzieki za wyrozumiałość ... |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak ja nie lubię dodawać ogłoszeń ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale jestem głodna.. a tu nie ma nic ciekawego do jedzenia.!! kiedy ten mąż moj przyjedzie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Pocytowałam a tu nowy wątek
![]() ![]() Z tego co pamiętam, to gratuluję poznanych płci, udanych wizyt, kolejnych tygodni ![]() ![]() Miki- ![]() Wróciłam od fryzjera w pełni zadowolona ![]() Jestem troszkę zabiegana obowiązkami domowymi więc zajrzę później ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
beata- moja mama wyrzucila mi dwie reklamowki z rzeczami za drzwi w wieku 18 lat i tyle
![]() kyte-wspolczuje.Ale u mnie by sie pewnie tez tak skonczylo. Niestety, ale lubila zagladac do kieliszka. Ale przykro mi bylo, gdy cala rodzina tzeta byla a ode mnie nikomu nie chcialo sie przyjechac. Bo moja wina, ze mieszkam teraz w Niemczech.Zaden z braci ani siostry tez nie bylo. Ciagle te pytania:a twojej rodziny nie ma? Jeden z moich braci do tej pory nie widzial mojego syna. W sumie nikt nie wie, ze jestem znow ciazy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
ja miałam ostatnią 13 stycznia
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
No, poszłam się ogarnąć bo ile można w końcu w szlafroku siedzieć i nowy wąteczek już jest
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kyte jaka to jest zupa koperkowa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
i ja sie witam w nowej części
motylek trzymam kciuki za wizyte gratuluje wszystkich poznanych plci
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to jestem pod wrażeniem, i jak sobie radziłaś potem? skorow wieku 18 lat to szkołą jeszcze conajmniej rok? gdzie mieszkałaś? nie rozumiem, skoro moim zdaniem Cie krzywdziła( typ zimnej matki) to czemu szukasz z nią kontaktu? skoro kolejne rozczarowania bolą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() de ja się ze swoją mamą w miarę pogodziłam, ale żal do niej został ogrmny kilka miesięcy się nie odzywałam.Ale że wnuczka w drodze, to jakoś tak postanowiłam stosunki utrzymywać. Z domu uciekłam szybciutko na studia do innego miasta, studiowałam dziennie i pracowałam, później mgr. tak samo, ale już ze stypendium naukowym, więc sama sobie zafundowałam laptopa, prawo jazdy, i jestem z siebie dumna, bo nikt mi nie jest w stanie powiedzieć że cokolwiek komuś zawdzięczam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- zapomnialam chyba dodac linka do zupki: http://trufla3gotuje.blox.pl/2011/05...niaczkami.html ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Dzidzia Dzidzia gdzie jesteś?Pisz co się dzieje? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale numer, Ryba ma 2 mostki! Albo i więcej! Prawy, lewy i ... środkowy???? ![]() ![]() ![]() A ja się znowu objadam... kalafioooorek ![]()
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam!! i wiem że jak mały się urodzi to w domu mojej mamusi zawitają z powrotem zupki :P ![]() ![]()
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlaczego szukam?Bo nie zawsze tak bylo.Miala swoje 2-3 tygodniowe ciagi,pila, ale do 11 roku zycia oprocz zagladania do kieliszka bylo dobrze. A potem pojawila sie siostra i nagle zaczela wydzielac, lepsze gorsze jedzenie i mnostwo innych rzeczy. Kontaktu nie mialam chyba 3-4 lata. Teraz jest w sumie tylko emailowy i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale jestem głupia... no widzicie co ze mną sie dzieje. Masakra jakaś ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- W OGÓLE DOMII przebiłaś mnie w gadułach jednym postem ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja w nowym wątku.
Dzidzia co się dzieje? Mam nadzieje, że tylko ktoś cie wkurzył i stąd taki wpis. Ja dzisiaj odpoczywam sobie przed jutrzejszą wycieczką do Łodzi. Wyjeżdżamy z samego rana, żeby zahaczyć jeszcze o mój ulubiony sklep ikea, 0 15.30 punkt kulminacyjny dnia czyli usg połówkowe, a później jeszcze pojedziemy odwiedzić rodzinkę. Są tu jakieś dziewczyn z Łodzi? Co by mnie poinstruować jak tam trafić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
tak poza tym to mówiłam Wam co mi się wczoraj śniło?
że urodziłam Kacpra w 6 miesiącu i był taki malutki i słodziutki... leżał sobie w inkubatorku i czekal aż bedzie mógł wyjść.. a ja chodziłam do pracy. Odwiedzialy go moje siostrzenice 4 i 6 lat. i cały czas mówiły : ciotka ale on jest śliczny ![]() ![]()
#53 |
Wtajemniczenie
|
De wniosek jest jeden-silne z nas babki
![]() mmmm...miałam ochotę na takie ciepłe kakao..pyszności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym jest dziwna ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-02 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
O ja Cię, nowy wątek
![]() Czesc ![]() Zaraz jedziemy nba usg bioderek z cora i potem usg tarczycy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mają już dwoch synkow, więc nawet nie pytaj jak ich ubiera...nie dba poprostu, jest syfiarą a ja tego nie nawidze.. A teraz to jest obrazona nie wiadomo o co i sie nie odzywa ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
To i ja witam się z Wami już w nowym wątku- bardzo podoba mi się tytuł
![]() Wiecie co? Teraz czuję się już prawdziwą mamą ![]() Żyłam w niepewności (chociaż czułam przecież od początku, że to sunio) i ciągle mi wszyscy mówili żeby jeszcze nic nie szykować i jakoś mi tak smutno było... A dziś jak pooooszłam na strych, jak zwlokłam te wszystkie worki z ciuchami to WRESZCIE CZUJĘ, ŻE ŻYJĘ! ![]() Zniosłam 15 worków z ciuchami Olci i przebrałam- uzbierałam 1 wielki wór ubranek chłopięcych (bo córcia miała sporo ubranek po kuzynie). Znalazłam niedaleko mnie fajny fotelik-nosidełko i wyślę męża żeby kupił ![]() Ach! Nareszcie przygotowania!!! ![]() Taaaak a potem będę szykować w 8 czy 9 miesiącu??? Jak będę ledwo chodziła? Ach te jej gadki... Z Olą też mi tak gadała... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.