![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: ostatni miesiąc ciąży- pytania
Cytat:
urodziłam się o czasie w 40 tc o masie 2330 i mierzyłam 48cm! Byłam takim olbrzymem ![]() Ale już jako półroczne dziecko nie mieściłam się w siatce centylowej. Bardzo szybko rosłam i przybierałam na wadze (najpierw byłam karmiona butelką, potem piersią). Obecnie mam przeciętny wzrost (169 cm) a waga... tutaj rządzą geny ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ostatni miesiąc ciąży- pytania
Widzisz, jedne dzieci ładnie rosną (ty, synek Persephone) a inne nadal nie (moja córka, jeszcze jedno znajome dziecko też hipotrofik).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
hej wam, jestem mamusią majową 2013
![]() mam do sprzedania poduszkę dla kobiet po porodzie- nową, ponieważ miałam jednak cc.. tutaj jest link do aukcji, http://allegro.pl/poduszka-dla-kobie...439514346.html mam także do sprzedania aparat łagodzący bóle porodowe TENS, kupiłam go w kwietniu tego roku i używałam jednie podczas porodu. Masuje plecy i łagodzi skurcze krzyżowe ![]() może któraś z was będzie zainteresowana to licytujcie i piszcie na priv ![]() pozdrawiam i życzę szybkich i bezbolesnych porodów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
no mi właśnie odmówili KTG w szpitalu z Legnicy.... jestem po koszmarnym przeziębieniu w 39tyg ciąży, pojechałam jak tylko mogłam się ruszyć z łóżka... odesłali mnie bez badania, bo "nie ma czynności porodowych i co by to było jakby tak każdy chciał sobie zrobić ktg w szpitalu?".... nic dziwnego, że ten szpital ma tak złą opinię ... normalnie chodzę do lekarza w Lubinie i tam będę rodzić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.