![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Makijaż Christiny - proszę o pomoc :)
Ha też mi się marzył takie właśnie jak piszesz, ale ciężko mi go spotkać. Dlatego kupiłam kilka róży [4szt.] i używam w zależności od humoru i potrzeby do danego makijażu.
![]() Później jeszcze coś poszukam dla Ciebie, jakiegoś koloru... ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
![]()
Szczęśliwa tak sobie poprzegladałam różne aukcję i chyba ta jest jeszcze w miarę przystępna z kolorami dla Ciebie. W sumie niewiele się różni od tej poprzedniej, do której dałam linkę.
![]() POza tym te kolory z fotek są dość fajne, ale niestety ceny są niefajne. ![]() Chanel na aukcji kosztuję 115,oo zł. ![]() TUtaj masz kolejną paltetę róży. http://www.sephora.com/browse/produc...categoryId=B70 Wzornik kolorów z Maybellina wg. mnie kolor 53 jest ok. Nazwya się Pure Blash 53 Pearly Rose W miarę dobre opinię na KWC ma ten róż z Maybelline ExpertWear. W sklepie kosztuję ok. 20 zł i są go 4 kolory, niestety nie znalazłam wzornika kolorów dla POlski [w USA jest zdecyowanie więcej kolorów tego różu] w necie. Pooglądaj sobie na spokojnie, sama oceń który kolor dla Ciebie najlepszy. SPRAWDŹ kolor w perfumerii, żebyś się nie nacieła kupując na aukcji, zdjęcia w internecie są często przekłamane!! ![]() Ja osobiście podpieram się zdjęciami z netu w doborze różu dla Ciebie... Dlatego trzebaby to zweryfikowac żebyś mnie później niesklinała, że źle CI podpowiedziałam kolor. ![]() Wg. mnie powinnaś się trzymać koloru Chanela [1 i 2], które załączyłam. Ten "gofrowany". Zdjęcie nazywa się Chanel-kosta. ![]() ![]() Nie wiem czy coś Ci pomogłam, ale się starałam rozjasnić sytuację. Napiszę jeszcze tylko, że jeśli nie chcesz wydawac dużo kasy na róż, to kup Maybelline tego ExpertWear [fotka tylko dla przykładu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które poszukują różu dla swojego typu kolorystycznego, tutaj znajdziecie wskazówki i przykładowe kolory różu.
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...296#post724296
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
slicznie Ci zdiekuje, napewno cos sobie wybiorę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
a swoja droga podoba mi sie nawet kolorek joko ten na samym dole, ale mam zatrzezenia co do tej firmy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Oj ten kolor z Joko to jest dość nieszczęśliwy dla Ciebie. PRzynajmniej tak widzę na zdjęciu jako róż ale nie dla typu twojego.
zresztą on kosztuję prae zł to możesz wziąc na próbe z tym, że mówię to kolor nie dla ciebie. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
dzieki ze mi doradzasz bo ja sie kompletnie nie znam na tym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Tak to jest bezpieczne wyjście z sytuacji - rozane loreala 04.
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
zobacz jeszce moja fotke z bliska, bo mzoe tamte byly niewyrazne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Szczęśliwa alez jesteś piekną dziewczyną! Naprawdę można pozazdrościć CI urody.
![]() Myślę, że drzewo różane, to będzie dobry wybór dla Ciebie. ![]() To bardzo uniwesralny i delikatny kolor na policzki. Załączam zdjęcia "drzew różanych". U nas dostępny jest tylko jeden z tych róży, ten kwadratowy, na fotce podpisany Batabka. ![]() Ten drugi róż-prostokatny, o tym samym kolorze, ale z innej serii L'oreala jest niedostępny w PL i jego najprędzej spotkasz na aukcji. ![]() Oba kolory wg. mnie pasują do Ciebie.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
dziekuje za komplement
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Szczęśliwa ja się prawie nie znam na typach kolorystycznych. NIe będę Ci mieszać w głowie. Musisz zapytać specjalistek na forum, ja się nie wypowiem w tej kwestii.
![]() Ja jestem zimą, Ty widzę, że niczym się nie różnisz ode mnie [no bez przesady] poza odcieniem skóry. Masz zdecydowanie ciemniejszą karnację ode mnie. Ja jestem typowy bledzioch, a Ty masz ładną ciemniejszą karnację z ciepłym odcieniem. Tak wyglądasz na fotkach przynajmniej. Jeśli to Twoja naturalna skóra, bez opalenizny i samoopalaczy to tymbardziej gratuluję kolorytu, bo jest taki o jakim ja zawszę marzyłam, ale mieć nigdy nie będę. Myślę, że róż "drzewo różane" jest ciepłym, delikatnym odcieniem, który będzie pasował do Ciebie. ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
hm to chyba efetk przyjmowania beta karotenu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.