![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Chorobliwa zazdrość o przeszłość dziewczyny.
Wiele razy jej mówiłem, że nie zrobiła nic złego, że nie jest niczemu winna, problemem jestem ja i to ja mam ze sobą problem. Miała prawo robić to co chciała i powinienem byc wdzieczny niebiosom że robiła tak mało. To wiem, problemem są natrętne myśli, które próbuje zwalczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chorobliwa zazdrość o przeszłość dziewczyny.
to zrób coś dla niej i walcz w milczeniu, a nie tak jej prosto w profil.
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Chorobliwa zazdrość o przeszłość dziewczyny.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Nie wierzę, jak można kogoś tak upokarzać, kazać mu się spowiadać z tego co robił ze swoim ciałem
![]()
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Akurat w to, że nie miała ochoty i się zmuszała to wierzę, bo mówiła to nie tylko mi...
Jest mi wstyd, okropnie, dlatego próbuje coś zrobić i się zmienić, dlatego założyłem ten wątek by usłyszeć te wszystkie komentarze, które mam nadzieję, że do mnei dotrą.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Dorośnij proszę, bo z takim myśleniem to nigdy nie będziesz szczęśliwy. Krzywdzisz nie tylko dziewczynę (która też powinna zmienić myślenie, skoro uważa, że przez całowanie exa po klacie już na Ciebie nie zasługuje
![]() ![]() ![]() A więc: 1. Idź do psychologa (ale widzę, że to już postanowiłeś, dobrze) 2. Pozbądź się kompleksów, bo to, że je masz po prostu rzuca się w oczy ![]() 3. Wyluzuj i nie wymagaj od dziewczyn (tej albo następnych) szczegółowego sprawozdania z każdego seksu z przeszłości ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
A co jest złego w seksie grupowym czy paniach do towarzystwa? Żadna przeszłość seksualna nie powinna być wytykana, chyba że...ta naprawde zła. Ale od pedofila czy innego zboczeńca się ucieka raczej, a nie zostaje żeby mu przeszłość wypominać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
po prostu wkrecają mi się filmy, że ona się stara, a powinienem uwierzyć, ze było jak mi mówi, bo to ona tam była, nie ja i skoro jest ze mna tak bardzo szczera to nie ma powodu zeby w tej kwestii kłamać.
musze przestac sobie obrazować te rzeczy, uwierzyć, ze to co mówi jest prawdziwe i patrzeć w przyszlosc a nie rozpamietywać przeszlosc, bo ona tego nie robi, a jezeli ktos mialby do tego prawo to wlasnie ona.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
to miala do tego prawo, bo mnie nie było, bo to normalne że w zwiazku sie robi takie rzeczy i tylko dla sobie wiadomych powodow ona tego nie robila.
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- i zeby nie bylo, jak ją poznałem to wiedziałem, ze miala chlopaka i nie zastanawialem sie czy spala z nim, czy nie, to bylo dla mnie naturalne ze cos takiego się robi i w ogole mi to nie przeszkadzało, w koncu kazdy to robi.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
więc przywróć swoje myślenie na te tory, dla jej i Twojego dobra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
wiem, że nie będzie łatwo, ale staram się, bo wiem, że warto
dziękuję za wszystkie komentarze, wydaje mi się, że bardzo mi pomogły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Odnośnie pedofilii, gwałcicieli i innych takich, to już nawet nie chodzi o wytykanie. O takich skrajnościach nie ma nawet co tutaj mówić, takich to trzeba zamykać, żeby komuś krzywdy nie zrobili ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Wiesz, to co robisz jest obrzydliwe. Wnikasz, grzebiesz w jej przeszłości (która Ciebie NIE dotyczy), włamujesz się do jej prywatnych wiadomości, żeby poczytać co dokładnie robiła ze swoim chłopakiem. Zachowujesz się chłopie jak zboczony psychopata, którego w jakiś chory sposób jarają te opowieści - nie dziw się, że ona boi się, przecież włazisz z ubłoconymi buciorami w jej prywatność, w jej przeszłość. Ona jej nie zmieni, ani nie wykasuje, choćby na rzęsach stanęła.
Ja widzę dwa wyjścia w Twoim przypadku: - oddziel tę jej przeszłość grubą kreską i nigdy nie wracaj do tego tematu - idź do psychologa, zanim zamęczysz ją i siebie Inaczej skończy się to tak, że teraz Ciebie się boi, ale wkrótce znienawidzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Sziket, bardzo dobry post ^^
Pozatym autorze, gdyby jeszcze miała 10 partnerów a ty 0 albo gdyby spała z innym będąc z tobą w związku to zazdrość byłaby uzasadniona. Ale ona NIC nie zrobiła. To są rzeczy tak głupie i banalne, że można je pominąć. Ja się tylko dziwie dlaczego nazywała tego gościa exem skoro nawet z nim nie spała. Także wstępnie twoja chora zazdrość doprowadziła do końca tą znajomość. Kurcze, dziewczyna w której byłem zakochany straciła dziewictwo z przypadkowym gościem na wakacjach i dopiero miesiąc później mogłem być jej drugim partnerem i nie przeżywałem tego jak ty muśnięciem ustami szyi ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
wszystko brzmi bardzo prosto: odciąć przeszłość grubą kreską i żyć dalej..
gorzej z wykonaniem. spotkał się już ktoś z taką sytuacją? da się z tego wyjść? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.