![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Czym pachnie Wasz facet ? :D
CK Be
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Boss In Motion - uwielbiam !!
Boss Dark Blue mój TŻ lubił też Passion Dance męskie ![]() ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Ulubiony zapach mojego meza i moj jest obecnie (juz od 2 lat) Jean Paul Gaultier, poza tym jest on posiadaczem Hugo Boss oraz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale zeście mnie zaskoczyły ![]() Poza tym uzywa Dune, a niedługo zamierzam mu kupić "By" D&G Aha...zapomniałabym ![]() Miał jeszcze Individuel Montblanc, ale w tej chwili sprzedaję je na aukcji Edytowane przez jasmin30 Czas edycji: 2005-09-14 o 22:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
mój obecnie Adidas champion special edition mmmm..piękny i bardzo trwały....niekiedy sama tym zapachem przesiakam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Mój Narzeczony bardzo dużo uwagę przywiązuje do dobrych zapachów.
Ale jak już Mu się coś spodoba to trudno jest Go przekonać do zapachowych zmian. Kiedyś istniał dla niego tylko Emporio White Armaniego. Zresztą do teraz latem chętnie do niego wraca. Jego ukochanym zapachem, który zawsze ma na półce jest Allure Chanel. Zimą lubi (i ja też ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
A moj Calvin Klein - truth... cudowny zapach ... mniam mniam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Whisky
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
U nas to była dziwna historia. Swego czasu uciekłam do Tunezji, wyjechałam, aby zapomnieć o miłości mego życia, nie wychodziło nam, a będąc blisko niego, nie mogłam sobie poradzić. W Tunezji natknęłam się na pewien olejek i rozkochałam w zapachu, dla mnie kojarzył się tylko z NIM, pachniał jak JEGO policzek, takie moje pierwsze skojarzenie. Choć męski, kupiłam sobie i wąchałam, gdy mi było źle. Po paru miesiącach wróciłam do Polski i do NIEGO, podarowałam ten olejek, opowiedziałam, że kojarzył mi się z nim, jego policzkiem, a okazało się, że właśnie takiego zapachu szukał, chodził mu po głowie, gdzieś kiedyś powąchał i nie wiedział co to. A to był Eternity Calvina Kleina, kupiłam mu jeden flakon i do dziś pachnie tylko Eternity. Od prawie 3 miesięcy jest moim mężem, na ślubie cały czas czułam Eternity, .... w noc poślubną też. Zapach stworzony dla niego, zmysłowy, bardzo męski, nie duszący, piękny, jak zapach jego policzka. Skąd mi się wzięło takie skojarzenie?????
Kiedyś odkryliśmy jeszcze Eclat Oriflame, również zmysłowy, elegancki zapach, pasuje jak ulał, oba zapachy kojarzą mi się tylko i wyłącznie z moim mężem. Są przepiękne!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
![]()
Moj facet pachnie perfumami "romance silver" ralpha laurena....swizutki zapach i nieoklepany...z bardziej znanych podoba mi sie dolce gabana oraz chanell allure sport
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Mojemu kupilam wlasnie "BLACK CODE" Armaniego. Znacie? Mnie zachwycil na jego skorze jak probke wyprobowalismy. I kupic musialam.
![]()
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
![]()
Mój TŻ pachnie 212 ... jak dla mnie żadna rewelacja... nie powala mnie - niestety...
Inna bajka to Kenzo pour Homme . . . - to mój nr 1 wśród męskich zapachów...mysle o zakupie jakiejś małej pojemności tylko dla siebie ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Ostatnio się psika Summer Water L'Eau D'Issey , bo bardziej mu się spodobało od klasycznej wersji...
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Azarro, Lacoste i niebieski Jaguar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Chanel Egoiste Platinum -- i bardzo mu w nim do twarzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
a moja "gorsza" połówka pachnie: Allure Chanel, Fahrenheitem lub Higherem Diora (mniam mniam)
pozdrawiam... ![]()
![]() |
#47 |
igraszkizdiablem
|
Mój jest wierny Dior'owi i Davidoff'owi,ale od pewnego czasu pięknie pachnie Chanel Allure
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2005-10-23 o 10:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Mój kupił sobie Kenzo .... coś tam - normalnie on jest nim zachwycony a mi on pachnie pieprzem- okropność, najbardziej lubie na nim Chanela egoiste platinum i Dolce & Gabbana ale nie ta czarno biała panterka tylko zwykla w granatowym pudełku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
![]()
A mój od wczoraj pachnie edp Gaiac (Gaiac'iem??). Bosko
![]() ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ uwielbia wprost envy gucciego, w kolekcji ulubionych, po które ciagle siega ma też gucci PH, i CK be. W odstawke widzę poszły allure chanel , chrome azzaro i dune diora...... ale ciągle mówi, ze są ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Moj TZ uzywa na zmiane: Echo Davidoffa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
pi Givenchy, był casual friday Escady (Demoniku dzięki za uświadomienie, że nie można jej u nas dostać) a ostatnio Black Code Armani niestety mój ukochany davidoff cool water nie lubi skóry mojego kochanego R....:-(
jestem jaka jestem i taką mnie trzeba kochać ![]() Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem Théophile Gauthie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Ostatnio uzywa chetnie Esprit Collection, bardzo lubi Body Yves Saint Laurent , a jego ukochany zapach to Relax Davidoff, ktory ja ledwo toleruje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Kenzo pour homme, JPG le male, testuje i testuje Black Code (dostanie wkrótce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
U mojego TŻ teraz na topie oczywiście Gucci Pour Homme, wynik fascynacji kadzidlanej obojga
![]() Ma na półce wiele różności - M7, D&G, Kenzo Jungle, Mgiełka Diora (w roli odświeżacza do samochodu-taki ulotny) i parę innych, jest niewierny jak ja ![]() Oczywiście zapachom - żeby była jasność ![]() Syn stłukł mu przypadkiem A.Di Gio i nie powiem - wcale się ucieszyłam - nie znoszę świeżaków! Zafascynowałyście mnie tymi motylami i zapachem Sander for Men - muszę zdobyć próbkę - może któraś koleżanka pomoże? Mam wolną próbkę B*Mena z atomizerkiem?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Ulubione zapachy mojego męża:
XS Paco Rabanne-zapach ogon Bvlgari Extreme-uwielbiam go bardzo zmyslowy Mania Armani-na ciężki dzień w pracy Issey Miyake-świezy radosny ![]() Pleasure Estee Lauder-trwaly
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Mój ostatnio fahrenheitem...to czysty męski sok ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
moj TŻ uzywa na przemian Calvin Klein "Eternity" (piekny zapach) i na wielkie wyjscia Dior "Fahrenheit"(ten jest taki sobie)...mial tez kiedys Mexxa ktory mi sie podobal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.