|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idealny pocałunek?
Cytat:
Duże usta to dosyć ogólnikowe określenie bo do tego dochodzi jeszcze czy pasują do twarzy, czy nie są zbyt szerokie, czy nie wyglądają jak u kaczki, jaki mają kształt Ja ogólnie też nie przepadam za facetami z dużymi ustami bo większość ma właśnie zbyt szerokie lub kacze No, ale na pewno wielu kobietom się podobają takie lub nie zwracają uwagi
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to samo, odrzuca mnie jesli usta są duze i do tego fuj miekkie. Maja byc meskie, twardsze, mocne i zdecydowane. Fajnie jak zaczyna delikatnie i niepewnie, a za chwile juz całuje z pasją(jesli ta pasja jest). Jesli po pierwszej minucie chce sie calowac dalej, a nie skonczyc to juz jest super.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Facet nie może się zachowywać, jakby chciał mnie wessać
. Całowałam się z kilkoma chłopakami i ku mojemu zdziwieniu, jeden tak robił. To było okropne! Nie wiedziałam, ze tak można nawet, ale był dużo większy ode mnie więc może to też dlatego, albo po prostu nie umiał całować. ![]() Moim zdaniem, im więcej się do kogoś czuje tym pocałunki są lepsze. Czasami podczas pierwszego pocałunku jest dziwnie i niezręcznie, bo trzeba się dopasować, ale potem już idzie łatwiej. Najlepsze pocałunki według mnie to takie, które znaczą coś więcej dla nas.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#35 |
|
Hrodebert
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

No, ale na pewno wielu kobietom się podobają takie lub nie zwracają uwagi