|
|
#31 | |
|
bez kija nie podchodz
Wiadomo¶ci: 9 126
|
Dot.: Nasze codzienne jad³ospisy cz XIX
Ocenicie ?
![]() Reduckja I owsianka na mleku 1,5 % z bananem , orzechami i jagodami II 2 kanapki chleba razowego z twarogiem, papryka, pomidorem i plastrem szynki III grilowana piers z kurczaka z pol woreczkiem ryzu i salatka zrobiona z pomidora, papryki i salaty polana odrobina oliwy z oliwek IV gotowana cukinia( srednia) z sosem czosnkowym zrobionym z jogurtu naturalnego, przyparw i czosnku V jajecznica z 2ch jaj z cebula i pomidorami na lyzeczce masla
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 506
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 036
|
sk³aniam siê powoli w kierunku lekkiej erki, ale ¿e u babci siedzê
wychodzi nadal do¶æ utrzymaniowo U/R ¦niadanie: owsianka z serkiem homogenizowanym, musem z papierówek, cynamonem, borówkami i p³atkami migda³ów. Obiad: 1) talerz zupy grzybowej z makaronem i piersi± kurczaka 2) kilka (4?) ma³ych placków cukiniowo-marchwiowych z tzatziki Deser: miseczka lodów jagodowych Przek±ska: 2 ¶liwki, 2 morele, kilka winogron; kawa z mlekiem Kolacja: twaróg pó³t³usty z warzywami (pomidor, papryka, ogórek) i zio³ami prowansalskimi, ma³a kromka razowca z pestkami dyni z wêdlin± drobiow±. pó³ godziny p³ywania, sporo chodzenia i du¿o biegania za dzieciaczkami dzisiaj by³o
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 685
|
moje R/U
¶: owsianka (3³y¿ki mix p³atków + 2³y¿ki mix otr±b) na wodzie, z domowym mas³em orzechowym, ¶liwkami wêgierkami, jab³kiem, serkiem wiejskim, suszonymi ¶liwkami i kostka gorzkiej czeko 2¶: miiicha wingron + jogurt naturalny z kakao i makiem o: czarna fasolka szparagowa + (sznycel indyczy z serkiem wiejskim, cukini±, papryk±)<-zapiekane + kasza kuskus k: bób gotowany z dodatkiem oliwy z oliwek jako przek±ski: jab³ko, kapusta ¶wie¿a, orzeszki ziemne woooooooda, inka z mlekiem, yerba Edytowane przez siostraelwa Czas edycji: 2013-07-27 o 21:28 |
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie i zdrowo, mnie siê podoba ![]() osobi¶cie doda³bym tylko wiêcej t³uszczu, ale to raczej moja subiektywna uwaga
|
|
|
|
|
#36 | |||||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 290
|
Cytat:
![]() ![]() Czym innym bêd± æwiczenia dla osób, które w ogóle nie pracuj± fizycznie - ale jak sama przyznajesz, pomimo takiego trybu pracy brakuje Ci kondycji. To, ¿e babki w programach æwiczeniowych wykonuj± x razy powtórzeñ wiêcej ni¿ Ty, powinno Ciê raczej mobilizowaæ, a nie zniechêcaæ - bo to znaczy, ¿e siê da! ![]() Cytat:
Równie¿ w Twojej diecie umie¶ci³abym wiêcej warzyw - dla mnie posi³ki bez ich dodatków wydaj± siê niepe³ne (za¶ je¶li ma to byæ posi³ek na s³odko - nie wyobra¿am go sobie bez owoców ). Pamiêtaj o dostarczaniu sobie warto¶ciowego bia³ka, t³uszczu oraz wêglowodanów z³o¿onych - aby Twój organizm by³ regularnie od¿ywiany od ¶rodka. Generalnie Twoje menu jest ca³kiem ok jak na pierwszy raz w tym w±tkuCytat:
Pooomidooory!Cytat:
. A ta owsianka - moooje smaki, czasem korzystam z bardzo podobnego zestawienia sk³adników .Cytat:
|
|
#37 | |
|
bez kija nie podchodz
Wiadomo¶ci: 9 126
|
Moze w koncu doszlam do perfekcji
|
|
|
|
#38 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
Cytat:
![]() Eh, po prostu @nie jest regularne, nie mam np 3 miesi±ce, pó¼niej mam po 20 dniach... wiem ¿e jestem m³oda i takie rzeczy jeszcze powinny siê ustabilizowaæ ale ca³y czas mam nieodparte wra¿enie, ¿e dokona³am strasznych szkód w organizmie i staram siê je jak najszybciej i najlepiej naprawiæ. Niestety g³upota ludzka nie zna granic, maj±c naturalnie BMI w normie a nawet przy dolnej granicy ja postanowi³am siê odchudzaæ ![]() Dzisiejszego menu nie bêdê wstawiaæ bo kompletnie mi siê nie podoba . Jutro powinno byæ lepiej i postaram siê wkrêciæ warzywa tu i ówdzie. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Borykaj±c siê z takimi babskimi problemami prócz faktu, ¿eby staraæ siê rzeczywi¶cie wrzuciæ na luz i nie wci±gaæ siê w ¿adne restrykcyjne planowanie posi³ków co do grama - bardzo istotne jest dostarczenie zdrowych t³uszczy. Bez t³uszczu w diecie nasza gospodarka hormonalna zaczyna podupadaæ. A kombinuj±c z odchudzaniem t³uszcze ograniczamy w pierwszej kolejno¶ci. Ja niegdy¶ ograniczy³am je niemal do zera i do dzisiaj muszê odpokutowywaæ... Nauczki na ca³e ¿ycie... Ale nasze ¿ycie jest zbyt krótkie i cenne, aby uczyæ siê tylko na swoich b³êdach...
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
R/U
I;owsianka-(p³atki owsiane,pó³ jablka,gruby plaster sera bia³ego pó³tlustego,2 ³y¿ki jogurtu greckiego,cynamon) kawa z mlekiem II;pier¶ z kurczka z zio³ami podduszona bez t³uszczu polana jogurtem greckim+mix warzyw(marchewka,seler,pi etruszka,kukurydza,fasolk a,fasola czerwona),oliwki zielone; III;2 kromki chleba razowego z sa³at± poledwic± drobiow±,serem ¿ó³tym,ogorkiem; IV;serek wiejski z pomidorem i cebulk±; Proszê powiedzcie co mam robiæ,¿eby je¶æ wiêcej a nie tyæ,bo mam naprawde spowolniony metabolizm po dietowaniu Jak zaczne je¶æ wiêcej to zaczne tyc? proszê o rady... pogubi³am siê w tym bardzo pomo¿ecie?
Edytowane przez annaona Czas edycji: 2013-07-28 o 18:59 |
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Witam
![]() R ¦niadanie ok. 9:00 - jajecznica z 3 jajek na oleju rzepakowym z kurkami Drugie ¶niadanie ok. 11:00 - miseczka ch³odniku z pomidorów, bazylii i pietruszki, z ³y¿k± oliwy z oliwek i octu winnego Obiad ok. 13:00 -filet z kurczaka przyprawiony oliw± z oliwek i peperoncino gotowany na parze, broku³y, marchew i korzeñ pietruszki gote ³yowanych na parze, dwie ³y¿ki kaszy gryczanej Podwieczorek ok. 16:00 - porcja kapusty kiszonej, plasterek ¿ó³tego sera i odrobina tuñczyka (wiem, ¿e to dziwny zestaw ale jako¶ tak mnie nasz³a ochota ) Kolacja ok. 18:00 - ponownie miseczka ch³odniku pomidorowego, sze¶æ ³y¿ek p³atków owsianych ugotowanych w szklance mleka, z dodatkiem przypraw korzennych i ³y¿k± konfitury malinowej Do tego dwie kawy z mlekiem i niestety cukrem oraz du¿o zielonej herbaty i wody mineralnej z cytryn±. Z góry dziêkujê za wszelkie uwagi i wskazówki poniewa¿ dopiero zaczynam swoj± przygodê z odchudzaniem.
Edytowane przez milvaa1 Czas edycji: 2013-07-29 o 20:33 |
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 283
|
Dzisiejsze U, bêdê wdziêczna za ocenê:
I - ¶niadanie: owsianka z 4 ³y¿ek p³atków, mleka, gorzkiego kakao, pó³ jab³ka, pó³ banana i ³ycha domowej konfitury morelowej II - drugie ¶niadanie: kromka razowca z hummusem III - obiad: spora porcja pieczeni z czerwonej soczewicy+surówka z bia³ej kapusty (kupna, zapewne z majonezem, niestety kocham j± zbyt mocno, by sobie ten majonez odpu¶ciæ )IV - podwieczorek - wpadn± pewnie owoce z jogurtem greckim V - kolacja: nale¶nik razowy z tuñczykiem i sosem pomidorowym |
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
NASTÊPNE R/U mam nadziejê ze lepsze...
![]() I; owsianka-4 lyzki p³atków owsianych,pó³ startego jab³ka,gruby plaster twarogu pó³t³ustego,lyzka danio,2 ³y¿ki jogurtu naturalnego,kawa z mlekiem,cienki plasterek domowego ciasta serowego; RUCH; ok 15 km jazdy rowerem,do¶æ szybkim tempem; II;twaro¿ek grani 150 g wymieszany z cynamonem i ³y¿eczk± otrêbów granulowanych,kanapka z ma³ej kromki razowca z sa³at±,pomidorem,plastrem polêdwicy drobiowej,pó³ plasterka sera wêdzonego; III; warzywa po w³osku z patelni polane jogurtem naturalnym z zio³a,pó³ camemberta(ok 40g) na ciep³o; IV; sa³atka z ; jajka na twardo,sa³aty,pomidora,ol iwek zielonych,kilka kosteczek sera apetita z bazyli±; i jak ?
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie spokój z tymi upa³ami...
Jedyny plus ¿e je¶æ siê nie chce.Wczorajsza skromna eReczka: I: 2 kromki pumpernikla z serkiem wiejskim, rzodkiewk± i pomidorem + sok z granatu II: mro¿ona kawa na mleku 2% + nektarynki III: ³oso¶ z grilla + trójkolorowa quinoa ze szpinakiem i cukini± + surówka z czerwonej i bia³ej kapusty, marchewki, ogórka, cebuli i natki IV: sa³atka (cukinia+ogórek ma³osolny+broku³+bia³a papryka+jajko+suszone pomidory+s³onecznik+dresi ng z oliwy, cytryny i tymianku) + woda, mro¿ona zielona herbata |
|
|
|
#46 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 614
|
Cytat:
Cytat:
Daj sobie czas najpierw na rozkrêcenie metabolizmu, ze 2-3 tygodnie chocia¿. Jakie masz zapotrzebowanie energetyczne? Liczy³a¶? Bo do U to u Ciebie raczej daaaaaleko w tych jad³ospisach..
marudzê na blogu - o ksi±¿kach, filmach, marketingu, £odzi i o tym co mi do g³owy przyjdzie ![]() OSTATNI WPIS: Literaci W Przedwojennej Polsce. Pasje. Na³ogi. Romanse zapraszam na marudny FP Edytowane przez Marudna Krolewna Czas edycji: 2013-07-29 o 14:22 |
||
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz dzisiejsza R:
I: grahamka z past± warzywn±, pomidorem i ogórkiem ma³osolnym + jajecznica z papryk±, cebulk± i kie³bask± sojow± II: 2 nektarynki + jogurt naturalny III: go³±bki (farsz z zielonej soczewicy, granulatu sojowego, sma¿onej cebulki, jajka, i warzyw) w sosie pomidorowo-paprykowym, posypane natk± + surówka z czerwonej kapusty, marchewki, jab³ka i s³onecznika + ogórek ma³osolny + 3 malutkie ziemniaczki z parowaru IV: mro¿ona kawa na mleku 2% + jab³ko + nektarynka V: serek wiejski + sa³atka w octowej zalewie z bia³ej papryki, pomidorów, ogórka ma³osolnego, cebuli i nie³uskanego sezamu + plaster wêdliny sojowej + woda, mro¿ona zielona herbata, domowy sorbet malinowo-cytrynowy z miêt± (na ksylitolu i stewi) x 2
|
|
|
|
#48 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
). Spróbujê jeszcze przez jaki¶ czas spróbowaæ po prostu zdrowo ¿yæ, je¶li siê nie poprawi zapewne nie bêdzie innego wyj¶cia. Zawsze mia³am d³ugie przerwy, które jednak najczê¶ciej nie przekracz³y 45 dni. Wiem o t³uszczach, dlatego staram siê je¶æ orzechy i ³ykam 2 kapsu³ki tranu- nie przepadam za rybami. My¶lê ¿e najbardziej w odzyskaniu okresu pomog³o mi mas³o, dlatego ca³y czas go u¿ywam na kanapkach i do sma¿enia. Dziêkujê za rady.Moje dzisiejsze U I Owsianka z 7 ³y¿ek p³atków z mlekiem ry¿owym, miseczka malin II Zupa grzybowa z ziemniakami i marchewk± (no i grzybami - roboty babci)III 2 nale¶niki z jab³kami, ¶mietan± i odrobin± cukru (równie¿ babcine )deser: lód magnum white przek±szone nerkowce, miseczka borówek ruch- basen troszkê wiêcej ni¿ 0,5 h p³ywania (jakie¶ 25 basenów wiêkszo¶æ ¿abk±, ale staram siê te¿ udoskonaliæ kraul)IV Jajecznica z 2 jaj na ma¶le, ca³y pomidor, 3 kanapki z mas³em ze zwyk³ego jasnego pieczywa: 1 z polêdwic± sopock±, 1 z serem ¿ó³tym i 1 z twarogiem pó³t³ustym polanym miodem, zielona herbata malinowa. uff objad³am siê t± kolacj± ![]() Przez ca³y dzieñ 5 szklanek takich wysokich po 330 ml wody. i jak dzisiaj? proszê o opinie
Edytowane przez hanna_banana Czas edycji: 2013-07-29 o 20:48 |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 785
|
R/U (gdy wsta³am, by³a ju¿ pora na obiad
) 1: filet z dorsza, makaron ¶widerki, trochê szpinaku i marchewki gotowanej na parze 2: dwie kromki razowca z polêdwic± sopock± i sa³at± / serkiem twarogowym, miseczka winogron, pucharek lodów miêtowych do kawy: pasek czekolady mlecznej 3: sa³atka z du¿ego pomidora, sa³aty i mozarelli z sosem na bazie oliwy z oliwek, serek homogenizowany walniliowy 4: kubek ma¶lanki,po³ówka rogala z polêdwic± sopock±, jab³ko Do picia: kawa z mlekiem, zielona herbata x2
Edytowane przez Darkoz Czas edycji: 2013-07-30 o 00:13 |
|
|
|
#50 | |
|
Zadomowienie
|
E tam, mi siê zawsze chce je¶æ
.Cytat:
Piêkne to Twoje menu . Kolacja rzeczywi¶cie obfita, ten twaróg z miodem to ju¿ mi tam w ogóle nie pasuje, ale to kwestia kompozycji . Zast±pi³abym jasne pieczywo razowym, grahamem b±d¼ orkiszowym - ale rozumiem, ¿e nie zawsze mamy do takiego dostêp. Nie mniej jednak - na co dzieñ warto wybieraæ pieczywo inne ni¿ bia³e.Dzisiejsze U, czyli bardzo krótki powrót do normalno¶ci pomiêdzy festiwalami (czytaj: dieta z³o¿ona z hektolitrów piwa, konserw, czipsów i orzeszków . Ale nic a nic nie ¿a³ujê! Wrêcz przeciwnie, cieszê siê, ¿e potrafi³am mieæ wszystko gdzie¶, tak jak parê lat temu - i po prostu siê bawiæ!).I Kakaowa owsianka z kasz± mann± i otrêbami orkiszowymi na pó³t³ustym mleku z: wi¶niami, serkiem homo i orzechami w³oskimi II 2 kromki razowca z szynk±, ¿ó³tym serem, papryk±, pomidorem i ketchupem III Zupa z kiszonej kapusty, ziemniaków, marchwi z miêsem z æwiartki kurczaka i zio³ami (+ dok³adka) 1 godz. 30 min. æwiczeñ: http://www.youtube.com/watch?v=ocWjGpBrTjg IV 2 kromki razowca + piêtka: z jajem na twardo, serkiem cebulowym, rzodkiewk± i ketchupem z serkiem orzechowym i musem z papierówek z mas³em orzechowym crunchy i musem z papierówek Do picia: woda ¼ródlana, czarna kawa, herbaty: 2x zielona, bia³a.
od 10.7.2005 - T¯ od 3.03.2014 praca od 11.07.2014 MGR IN¯ ![]() Edytowane przez Poa alpina Czas edycji: 2013-07-29 o 21:29 |
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
dzisiejsze R/U
s: owsianka z kawakiem szarlotki dietycznej mojej roboty + jog nat +1lyzka masla orzechowego rowniez wlasnej roboty2s: omlet (2jaja, 2lyzki maki owsianej) z jagodami i jog naturalnym + maslo orzechowe o: bliny tunczykowe (1 puszka w wodzie) z cukinia(1 srednia) i marchewka(1 srednia) (co masy dodatkowo: cebula i 2lyzki maki zytniej) + kasza kuskus + salatka z pomidorem, cebulka, salata, koperkiem, olejem lnianym 4: koktajl z malinami (jog nat + maliny) 5: smoothie: szpinak, jagody, jablko, odrobina jog nat 6: pomidor, jog nat z kako dzisiaj bylam zabiegana stad te 2 koktajle ostatnie, zeby przynajmniej cos przekasic zdrowego ![]() do picia: woooooooda, yerba mate, inka zbozowa bez mleka x1, herbatka ziolowa a tu jeszcze wczorajsze s: owsianka z kostka gorzkiej czeko, jablkiem, gruszka, winogrono, jog nat + kakao trening o: sznycel z cukinia, s wiejskim <- zapiekane, kasza kuskus, ogorki gruntowe 3: miseczka ananasa z sokiem z cytryny i bazylia (na taki upal wsadzilam na 2h do zamrazary przed zjedzeniem ) + kawaelek mojej dietetycznej szarlotki (czyli nic wiecej jak bialko, otreby, platki, jablko)4: serek wiejski z kakao i migdalami ps wybaczcie za brak pl znakow, ale cos mi sie popsulo - nie wiem jak naprawic
Edytowane przez siostraelwa Czas edycji: 2013-07-29 o 22:36 |
|
|
|
#52 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wylicza³am kiedys i wysz³o mi cos ponad 1800 kcal, ale zapewne mam mniejsze ze wzglêdu na te wcze¶niejsze chore dietowanie Dziêkujê za rady -bardzo
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Dzisiejsze U I Owsianka- 7 ³y¿ek p³atków, mleko ry¿owe, borówki II Zupa pomidorowa z ry¿em i marchewk± II i pó³ trochê gotowanej fasolki na samoIII 5 pierogów z serem 5 ¶liwek IV 2 kromki razowca z mas³em- 1 z polêdwic±, 1 z d¿emem truskawkowym ³owicza 100%, jajo na twardo, parê pomidorków koktajlowych, herbata zielona malinowa, 2 kapsu³ki tranu kolacjê zjad³am wcze¶nie, pewnie ok 21 wpadn± jeszcze orzeszki do picia woda proszê o opinie
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 221
|
Utrzymanie:
I. orkiszowe nale¶niki pe³noziarniste z twaro¿kiem cha³wowym i morelami II. kalafior oraz kawa³ki papierówek z gar¶ci± rodzynkek i mas³em orzechowym zalane jogurtem naturalnym III. pszenna pizza z cukini±, cebul±, suszonymi pomidorami, czerwon± fasol± i mozzarell± polanymi olejem z pomidorów z zio³ami IV. orkiszowy omlet biszkoptowy z agrestem podany z kakaowym tahini i amarantusem ekspandowanym |
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mo¿e trochê za ma³o? ale takie upa³y to mozna zrozumieæ.brakuje mi tutaj t³uszczy i konkretnego bia³ka - ale rozumiem, ¿e w inne dni na pewno zamiast pierogów pojawiaja siê ryby/miêsa
|
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
Cze¶æ Dziewczyny
![]() Mo¿e mi pomo¿ecie.. Mam 172cm, do tej pory wa¿y³am 57kg ,czu³am siê ok ,jednak przyty³am ostatnio 5 kg..w ci±gu 5 miesi±cy i tendencja niestety nadal jest rosn±ca. Przyznajê jestem strasznym leniem ,rzadko uprawiam sport..jakie¶ raz na tydzieñ basen/si³ownia. Czytaj±c Was zauwa¿y³am ,¿e wcale siê nie g³odzicie a jecie po prostu zdrowsze rzeczy ode mnie i w krótszych odstêpach a mniejsze porcje... Postaram siê to zmieniæ, choæ mój ¿o³±dek jest ju¿ tak rozepchany ,¿e zjem i nadal g³odna jestem wiêc dok³adka. Lubiê je¶æ w towarzystwie ludzi,wtedy mi wstyd ¿e tyle ¿re i mniej zjadam :P Niestety mieszkam sama ,wiêc nie zdarza siê to czêsto . Przyk³adowy jad³ospis..proszê oceñcie. ¶niadanie : 3 tosty z serem ¿ó³tym i majonezem plus herbata/kawa zbo¿owa z 1 ³y¿eczk± cukru II ¶niadanie : bu³ka z jagodami plus szklanka mleka Obiad : ziemniaki plus pier¶ z kurczaka i buraki æwik³owe -na du¿ym talerzu Kolacja : 2 bu³ki z mas³em ,szynk± i ogórkiem plus herbata Po 20 staram siê nie je¶æ ,ale zawsze zasypiam g³odna. Wiem, okropne to ...tylko nie bijcie :P
|
|
|
|
#57 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 520
|
U (dzi¶ skromne jak na mnie, ale zupe³nie nie chce mi siê je¶æ)
I. Grahamka: po³ z sa³at±, szynka i pomidorem, drugie pó³ z sa³at±, serem ¿ó³tym i pomidorem, reszta pomidora z kie³kami II. Jogurt naturalny z du¿± ilo¶ci± czere¶ni i p³atkami migda³owymi III. £oso¶ w pieprzu cytrynowym z piekarnika, szpinak z czosnkiem i ziemniaki z koperkiem IV. sa³atka z pekiñskiej, ogórka i papryki, parówka sojowa, kromka ¿ytniego z mas³em Cytat:
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#58 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 801
|
Cytat:
. je¶li chcesz trochê schudn±æ to zrezygnuj z czê¶ci wêgli na rzecz bia³ka. dorzuæ warzyw do ka¿dego posi³ku - one trochê zapychaj± i ³atwiej siê najesz. i ogólnie mo¿e wiêcej owoców, orzechów?
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Wczorajsze U - ponownie wyjazd do T¯, wiêc znowu bêdzie coraz bardziej rozpustnie I Owsianka z kasz± mann± i otrêbami orkiszowymi na mleku z papierówkami, w s³oiku po ma¶le orzechowym crunchy 1 godz. 30 min. æwiczeñ -> http://www.youtube.com/watch?v=8lvKyuhdAT0 II 4 mniejsze kromki razowca: 1 i 2. z jajem na twardo, serkiem cebulowym, rzodkiewkami i ketchupem 3. z serem camembert i pomidorem 4. z serkiem orzechowym, suszonymi daktylami i musem z papierówek III Udko z kurczaka sma¿one bez t³uszczu, pó³ woreczka kaszy gryczanej, fasola szparagowa IV (u T¯) Talerz ¿urku z kie³bas±, ziemniakami i w³oszczyzn± V Kawa³ek pizzy z kurczakiem i papryk± podjedzony od T¯ ![]() Do picia: woda ¼ródlana, czarna kawa, herbaty: zielona z miêt±, rooibos z owocami le¶nymi i wanili±, bia³a z melonem i ¶liwk± Baaardzo polubi³am te pó³toragodzinne zestawy æwiczeñ z Fitness Blender. S± kompleksowe, a pot sp³ywa ze mnie strugami
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 493
|
Cze¶æ, dziewczyny, pamiêtacie mnie jeszcze?
![]() Moje R I jajecznica z 2 jaj z plastrem polêdwicy sopockiej, kromka ¿ytniego z serkiem naturalnym i pomidorem, 2 ogórki ma³osolne; kawa z mlekiem II domowy sorbet (banan + gar¶æ mro¿onych borówek + gar¶æ mro¿onych truskawek); pó³ jogurtu naturalnego (resztka z wczoraj) z ³y¿k± ziaren s³onecznika III pó³ paczki br±zowego ry¿u z w±tróbk± sma¿on± z cebul± i cukini± IV pasek gorzkiej czekolady 90%, kawa z mlekiem V puszka sardynek w sosie pomidorowym, miseczka fasolki szparagowej 30 days shred level 2 W ci±gu dnia spa³am 3 godziny, prawie nie wychodzi³am z domu, w dodatku bardzo ¼le siê czujê podczas upa³ów- st±d ilo¶ci s± jakie s±...
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam ciê na zawsze. Nie szukaj mnie, to siê na nic nie zda. Na skutek klêsk i nieszczê¶æ, które na mnie spad³y, zosta³am wied¼m±. Czas na mnie. ¯egnaj."
Michai³ Bu³hakow - Mistrz i Ma³gorzata Edytowane przez dance makabre Czas edycji: 2013-08-01 o 08:53 |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 2 (0 u¿ytkowników i 2 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

wychodzi nadal do¶æ utrzymaniowo

pomo¿ecie?

Jedyny plus ¿e je¶æ siê nie chce.
). Spróbujê jeszcze przez jaki¶ czas spróbowaæ po prostu zdrowo ¿yæ, je¶li siê nie poprawi zapewne nie bêdzie innego wyj¶cia. Zawsze mia³am d³ugie przerwy, które jednak najczê¶ciej nie przekracz³y 45 dni. Wiem o t³uszczach, dlatego staram siê je¶æ orzechy i ³ykam 2 kapsu³ki tranu- nie przepadam za rybami. My¶lê ¿e najbardziej w odzyskaniu okresu pomog³o mi mas³o, dlatego ca³y czas go u¿ywam na kanapkach i do sma¿enia. Dziêkujê za rady.