|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O co mu chodzi?
Dokładnie to miałam na myśli. Już sam fakt, że masz problem ze zinterpretowaniem wypowiedzi świadczy o różnicy dojrzalości między tobą a chwast
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#32 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Natomiast to że on chciał mnie tylko przelecieć podejrzewałam już od pierwszego spotkania. Dziewczyny w innym wątku mówiły mi że pociąg seksualny między dwojgiem ludzi którzy czują chemię jest normalna. Dlatego pomyślałam że nie ma co się spinać i może faktycznie tak go pociągałam że miał na mnie ochotę ale to nie znaczy że nie chciał mnie poznawać. A tu klops, jednak chciał się dobrać do "moich majteczek" przez to wszystko czuję się zagubiona.Dlatego robię te fochy na początku bo chce tj przetestować faceta. Bo jak inaczej mam sprawdzić czy zależy mu tylko na jednym? Edytowane przez ZagubionaWuczuciach Czas edycji: 2013-08-18 o 10:31 |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Całe Twoje postępowanie i sposób myślenia jest niedojrzały. Całowałaś sie z facetem, bo tego chciałaś, a później wielkie pretensje bo on chciał tylko seksu. A może on to samo pomyślał o Tobie i dlatego później robił takie aluzje? Może jest z tych co tak oceniają kobiety, jeśli pozwala na coś więcej na pierwszej randce to "jest łatwa" i chce seksu juz teraz. Byłaś pewna że chciał tylko seksu a mimo to nadal do niego pisałaś, nagabywałaś, prosiłaś o spotkanie. Kompletny brak logiki. Zakładasz już któryś z kolei wątek o tym samym i pytasz się obcych ludzi na forum o rzeczy proste i oczywiste. Sama nie znasz na nie odpowiedzi? Dziecko jesteś i tyle. Daj sobie spokój z facetami i poukładaj sobie najpierw w głowie. Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2013-08-18 o 11:34 |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: O co mu chodzi?
Ja mam 20 lat
![]() Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#36 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Być może faktycznie zle zrobiłam że obmacywałam się z nim w tym aucie. Czyli teraz za kazdym razem jak facet na pierwszym spotkaniu bedzie wystawial lapki tam gdzie nie trzeba to udawac krolowa lodu ze w ogole mnie to nie rusza? Jak zachowywac sie by oni z gory wiedzieli ze u mnie nie maja co liczyc na tylko i wylacznie seks?
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O co mu chodzi?
Cytat:
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: O co mu chodzi?
Cytat:
myślałam że jesteś starsza :P Jeszcze jedna kwestia mnie ciekawi. Kilka dziewczyn w moim innym wątku również dotyczącym tego faceta powiedziało że to że facet ma ochotę na pierwszym spotkaniu to wcale nie znaczy że chodzi mu tylko i wyłącznie o seks. Czyli nie zawsze facetom którzy wyskakują na 1, czy też drugim i kolejnym spotkaniu z łapami chodzi tylko o seks. Wy umiecie wyczuć faceta czego od Was chce? |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
2. Zdecyduj się czy jesteś typem dziewczyny, która lubi łatwy, szybki seks czy nie. Jeśli tak - to możesz na pierwszej rance robić co tylko chcesz - całować się, macać, pieścić. Jeśli nie to trzymaj dystans i z góry skreślaj kogoś, kto zachowuje się tak jak w pkt. 1. |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Od tego jest randkowanie, częste spotykanie się (nie w necie, ale w rzeczywistości), aby się lepiej poznać, zobaczyć jak dana osoba zachowuje się w różnych sytuacjach. I ryzyko zawsze jest, że się jednak nie uda. Takie jest życie. Tylko, że średnio rozgarnięty człowiek nie traci czasu na coś, co już po pierwszym, czy drugim spotkaniu nie rozkuje, pojawiają się jakieś zgrzyty, dziwne problemy. A Ty ciągniesz temat znajomości zakończonej jednym spotkaniem od kilku tygodni. I to jest błąd. Jednakże, aby zminimalizować ryzyko, że facetowi chodzi tylko i wyłącznie o szybkie zaliczenie, lepiej pierwsze spotkania przeprowadzać w restauracji, kawiarni, wśród ludzi, a nie na tylnym siedzeniu samochodu. I skupić się na rozmowie, pośmianiu się razem, poznaniu się lepiej. Masz wpływ na to jak toczy się randka. Jak facet robi za dużo aluzji w rozmowie, widać, że jest napalony, że za bardzo drąży tylko ten temat, to już możesz się domyślić, że chodzi o jedno. I to akurat możesz wyczuć, bo to dosyć wyraźnie widać. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2013-08-18 o 14:41 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.