![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Boobsman- czy kobiety nie potrafią stawiać granic?
Co za chichoczące kretynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Ten filmik jest okropnie żałosny i nie chodzi tylko o to, że kobiety nie zareagowały ale sam pomysł i pozostałe filmy autora wydają mi się ostro "poronione". Kiedy widziałam jego film dot. robienia debili z policjantów to stwierdziłam, że nawet fajne pomysły ma ale później widziałam inne filmiki jego autorstwa oraz zdjęcia na fanpag'u i doszłam do wniosku, że koleś ma coś z głową.
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
3 wnioski z tego filmu:
1. Kobiety to kretynki 2. Faceci to cioty 3. Wystarczy założyć głupi kostiumik żeby zrobić z kobietą co Ci się tylko podoba PS. uwielbiam panią, która dała mu po mordzie, ogromny szacunek, szkoda, że nie mogę jej tego przekazać, ale może kiedyś jakimś cudem to przeczyta ![]() Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2013-08-13 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
ja nawet nie wiem czy ona była ukryta wydaje mi sie, ze ten facet z kamera łaził tam całkiem jawnie. swoja droga pomijając już to, że czułabym sie upokorzona samym faktem, to dodatkowo było mi wstyd że cały internet ogląda jak jakiś kretyn mnie łapie za cycki a ja nawet nie mam " jaj" żeby zaprotestować tylko radośnie chichocze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ale co z tego? Czy to, że ktoś jest aktorem z ukrytej kamery daje mu prawo na macanie po cyckach? I takiego kogoś nie wolno odepchnąć i spoliczkować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem oburzenia. Jak dziewczyny chcą być macane po cycku to niech będą. Skoro chichoczą i nie policzkują to znaczy, że się z tym czują dobrze/nie przeszkadza im ta sytuacja.
Wy byście dały z liścia, one nie, o co się tak burzyć? Że jakieś lasie przed kamerą chciały wyjść na wyluzowane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Boobsman- czy kobiety nie potrafią stawiać granic?
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
jeśli tym laskom to rzeczywiście nie przeszkadza- to luz, nie rozumiem tego, ale ich prawo.
problem moim zdaniem polega na tym, że część z nich pomimo tego, że jest ot dla nich niekomfortowe - boi się/wstydzi/nie potrafi zaprotestować. i tu dochodzimy do tej kwestii wychowania dziewczynek na grzeczne i potulne, braku asertywności itp. i w tym już widzę problem |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
ja widzę kilka przyczyn takiego zachowania:
1. to co już zostało powiedziane - wychowanie. uczy nas sie od najmłodszych lat, ze mamy byc mile, grzeczne i potulne. kiedy chlopcy w przedszkolu szaleją, dziewczynke opieprza się ze zachowuje sie jak chlopak i ma rozwalone warkocze i brudne ręce. 2. brzydkie słowo na F. niby mamy ten feminizm, ale w Polsce "feministka to stuknięta baba", wiec dziewczyny zamiast myslec zdroworozsądkowo o sobie, to chcą się przypodobać chlopakom, pokazując ze są wyluzowane i chętne, bo uwazają ze tego sie od nich oczekuje. w innym wypadku narazaja się na okreslenie "cnotka niewy..". poza tym wystrczy popatrzec na obraz kobiety kreowany w mediach (celebrytki). w mediach brakuje natomiast kobiet, na ktorych moznaby się wzorowac - kobiet silnych i pewnych siebie, ktore nie pozwolilby na ponizanie siebie (na mysl przychodzi mi jedynie Michelle Obama, Oprah Winfrey) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Mówicie o wychowaniu, złych wzorcach, chęci przypodobania się.
A ciekawa jestem czy któraś pomyślała, że te dziewczyny może po prostu to lubią. Może lubią jak ktoś je maca po cyckach/tyłku czy czym tam jeszcze. Może są łatwe i lubią być łatwe? Dlaczego każda kobieta powinna być nieodstępna i dawać z liścia każdemu facetowi, który pcha się z łapami? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Boobsman- czy kobiety nie potrafią stawiać granic?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każda kobieta powinna się szanować. Dla mnie to co one robią nie jest szanowaniem się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza, ze łatwość nie jest cechą jak indywidualizm, nie ma za co być ceniona i jest po prostu głupia - jak można tego nie skomentować w takim razie?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mówię, że pochwalam ich zachowanie, ani że sama bym tak zrobiła, ale nie uważam że "każda kobieta powinna się szanować" bo nie ogarniam jak seksualność i cielesność mają się do szacunku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po niektórych było widać zażenowanie. niestety natura słodkiej idiotki wygrała i zamiast chlasnąć gościa po mordzie, to zdecydowały się chichotać, udowadaniając tym samym swoją słabość i nieasertywność. swoją drogą chciałabym zobaczyć podobny eksperment z udziałem kobiety, która macałaby panów i oceniała ich narządy. już widzę te komentarze.
Nie było nas, był las, nie będzie nas, będzie las. Edytowane przez olenkasz Czas edycji: 2013-08-13 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie ma jego sprawa, ale dlaczego mam tego nie komentować i mówić "ah ich prawo, tak lubią" no ich prawo, tak lubią, a mnie się chce rzygać jak widzę takie coś, ot co |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Ale to jest na dodatek jakby to powiedzieć...taka łatwość w jednym z gorszych stylów
![]() Tylko, że jest inna rzecz, nie wierzę, że wszystkie z tych dziewczyn są 'latwe'. Wiele z nich, widać było po minie i zachowaniu, nie zareagowało entuzjastycznie. Wyraźnie nie czuły się komfortowo a mimo to nie odepchnęły mu łapek. Pytanie: dlaczego? I tu chyba sprawdza się ta teoria o wychowaniu na grzeczne dziunie. Ja współczuję tym dziewczynom bo widać, ze wiele z nich nie czuło się z tym ok a mimo to nie zaprotestowaly, więc współczuję im albo takiego wychowania albo po prostu głupoty. I jeszcze facetów im współczuję ![]() Bez kitu, przecież na miejscu takiego kolesia jakbym to później zobaczyła i wiedziałabym że oglądają znajomi ze wstydu bym się chyba zapadła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez greenlemon Czas edycji: 2014-11-23 o 02:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
and cigarettes
|
Trochę mnie dziwi, że z takim przekonaniem mówicie, że takich zachowań, uległości i potulności się uczy dziewczynki, że jak facet łapie za cycki na ulicy, to nie ma prawa nic powiedzieć. Serio tak Was wychowano? Skąd więc macie ten odruch "ja bym dała w gębę"? Tego Was nie uczono.
![]() Wg mnie te panie z filmiku mają widocznie tę granicę tytułową w innym miejscu. Ode mnie koleś też dostałby w twarz zapewne, ale czy to znaczy, że to jedyna "właściwa" reakcja? Dla niektórych z nich to pewnie też byłoby idiotyzmem czy głupotą, bo "to tylko żarty, wiadomo, że on niczego złego nie chce, bla, bla". Dorobią do tego idee, że trzeba się badać i zmacanie na ulicy można wytłumaczyć, w pewnym sensie się obronić. Chcą, żeby obcy facet łapał je za cycki, nie mają nic przeciwko, chichoczą, śmieją się - widocznie wg nich żadna granica nie została przekroczona. Nie ma powodów, by sądzić, że jest jedna granica, której nikt nie może przekroczyć. One widocznie mają tę granicę gdzie indziej. Albo wcale. ![]() Bardziej mnie dziwi u nich zupełny brak reakcji, w sensie choćby przestraszenia się, odruchu bezwarunkowego, gdy ktoś pcha się z łapami w ich stronę dość szybko, niespodziewanie. Nienaturalnie to wygląda wg mnie. Chyba większość ludzi jakoś by odskoczyła czy zasłoniła się... Tak myślę. A jeśli im się to nie podobało, poczuły się poniżone i obrażone to cóż... pozostaje mi współczuć i życzyć nieco twardszej pupy tudzież większych jaj w przyszłości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Ja mimo wszystko myślę, że to było przynajmniej w części ustawione. Bo to serio nie jest tak, że tak sobie gadam co to bym nie zrobiła. No naprawdę odruch u większości ludzi nie tylko kobiet jest taki, że jak im się nagle narusza przestrzeń intymną to reagują agresją i obroną. A one....jak takie bezwolne kukły. To mnie dziwi i wydaje mi się jakieś takie niezbyt prawdopodobne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
owszem, moja babcia była zwolenniczką takiego wychowania, ale mój szacunek do samej siebie nie pozwoliłby na to, by jakiś frajer mnie dotykał. no po prostu nie.
![]() |
![]() |
#58 | |
and cigarettes
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Wiele dziewczyn pisze, że by go walnęły w łeb czy dały w twarz, ale jak by zareagowały faktycznie - nie wiadomo. Prawdopodobnie większość by była zaskoczona, zażenowana i nie wiedziała co zrobić ani jak się zachować, a 30 sekund po całym zajściu by były już na siebie złe, bo "trzeba było...". Takie pisanie na forum to rozważanie tego na chłodno. Można się oburzać, ale wpływ takich wdrukowywanych od dziecka postaw i zachowań, takie wpojone hamulce, nie tak łatwo pokonać, nawet gdy "ma się rozumek" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.