duże ŁyDy ;-( - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-09-21, 11:29   #31
molly_20
Raczkowanie

Dot.: duże ŁyDy ;-(

To jest Natalia, czyli ta starsza z siostr, ktora kiedys miala lysa fryzurke

molly_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-21, 13:45   #32
Puniax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez molly_20
To jest Natalia, czyli ta starsza z siostr, ktora kiedys miala lysa fryzurke
No widzisz, a na tym zdjęciu podobna do Pauliny Zawsze je rozpoznaję, ale tu miałam problem...
Puniax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-30, 22:43   #33
kajka216
Raczkowanie

a ja na wyszczuplenie łydek i ud przy okazji polecam ćwiczania fitness - konkretnie ze stepem, sama to teraz praktykuje i działa
kajka216 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-30, 23:00   #34
Puniax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kajka216
a ja na wyszczuplenie łydek i ud przy okazji polecam ćwiczania fitness - konkretnie ze stepem, sama to teraz praktykuje i działa
No ale ja nie mam stepu i na siłownię też nie chodzę... Nie mam czasu i kasy ...
Stary 2005-10-01, 00:49   #35
kajka216
Raczkowanie

Talking Dot.: duże ŁyDy ;-(

heh nie masz czasu i kasy........wiesz co ja się odchudzam jakieś 2 miesiace - zaczełam od zwiększonej aktywności fizycznej - najpierw było bieganie na boisku z prawdziwego zdarzenia dla biegaczy (nie wiem jak to koło się fachowo nazywa), potem był basen, a teraz fitness.

Co mnie zdziwiło - nigdzie nie spotkałam osoby grubszej ode mnie - a teraz waże 70 kilo - nie jestem jakims monstrum choc do szczuplaczków nie naleze - wszedzie spotykałam kobiety o wiele szczuplejsze ode mnie........to w jaki sposób Drogie Panie macie się odchudzić??? Same niejedzenie mało daje.....

Wiem to doskonale, bo ja kiedys schodziłam z wagi 95 kilo i moje diety polegały tylko na zmianie sposobu odzywiania - efekt - chudłam, ale tylko u góry

W te wakacje zaczełam ,,męczyć,, moje dolne partie intensywnymi ćwiczeniami - i co?? dzieje się to, co uwazałam za niemozliwe - chudna mi własnie nogi.

Skoro nie masz pieniędzy na fitness , bo o czasie mi tu nie pisz , ogranicz siedzenie przed telewizorem to czas się znajdzie- w każdym razie idź raz czay dwa razy na ćwiczenia ze stepem , kup sobie step i ćwicz w domu zapamietane kroki i czynności jak tylko znajdziesz czas. Oczywiście przy muzyce.Albo codziennie wchodź na sama góre wiezowca - efekt będzie murowany!!!!PZDR
kajka216 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-01, 18:00   #36
Puniax
Rozeznanie

Ale ja nie chcę chudnąć, bo jestem chuda, tylko chcę mieć też chude łydki - a mam grube
Stary 2005-10-02, 13:06   #37
nurthena
Raczkowanie

Unhappy Dot.: duże ŁyDy ;-(

A ja mam taki problem ze mam strasznie umiesnione lydki Od dziecinstwa moi rodzice kladkli duzy nacisk na rozwoj fizyczny i teraz mam efekty. Kocham spodnizki i sukienki bo sa takie kobiece, ale nigdy ich nie nosze bo wygladam tak strasnzie grubo ;( Moje łydki to praktycnie same miesnie wygladaja fatalnie i nie wiem co z nimi zrobic
nurthena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-02, 20:40   #38
wredne_slonko
Rozeznanie

Dziewczyny to w końcu jakie ćwiczenia są odpowiednie? Ja też jestem szczupła a na łydkach nie wiedzieć czemu mam tłuszczyk. Do tej pory ćwiczyłam wykorzystując ciężar własnego ciała

Asia Surowiecka

Maciek Marczak
wredne_slonko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-09, 19:47   #39
Soul_sistah
Przyczajenie

GG do Soul_sistah

Ehh ja tez mam spore łydki, tylko mój problem polega na tym , iż moje łydki są bardzo umięsnione =D no i raczej mięśni w łydkach się nie pozbęde, dlatego zaczynam akceptować moje łydki rzymskiego legionisty

-Puchatku!
-Co Prosiaczku?
-Nic -rzekł Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę -Chciałem się tylko upewnić czy jesteś..."

Soul_sistah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-09, 19:58   #40
Madz!uHa
Zadomowienie

GG do Madz!uHa

Witajcie znowuż po mojej nieobecności

ja mam łydy wielkie i grube 40cm 173cm, 72kg. Jestem gruba ale chyba się już tym nie przejmuję a łydki... no cóż Umięśnione są

, bo dużo chodzę i mieszkam na 4 piętrze bez windy

just take it and fly...
Madz!uHa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-09, 19:59   #41
Madz!uHa
Zadomowienie

GG do Madz!uHa

Do Soul_Sistah

Dawaj obciosamy sie siekierą hihihihihi

just take it and fly...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-10, 15:17   #42
nurthena
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: duże ŁyDy ;-(

chyba tez zaczne je po prostu akceptować Faktycznie na miesnie nic nie poradze a mowia ze najwazniejsze to zaakceptowacsama siebie D

Postanowilam dzisiaj nawet uszyc sobie nowiutka spodniczke dżinsową

D mam nadzieje ze nie ebde w niej wygladala jak obeliks :PP

Pozdrawiam was dziewczynki
Stary 2005-10-10, 17:50   #43
Madz!uHa
Zadomowienie

GG do Madz!uHa

Nurthena, na pewno jak Obelix Żartuję :P Ja mam troszkę krzywe nóżki w kształcie litery X i do tego te łydy, ale spódniczki lubię A te moje iksy to nie jest takie bardzo zauważalne... Trzeba się dopiero przyjrzeć )

just take it and fly...
Stary 2005-10-10, 19:19   #44
hamster_killer
Zakorzenienie

GG do hamster_killer

No własnie ja tez mam takie lekkie iksy :P ...po mamie :P na szczescie nie aż tak bardzo widoczne... ech, a załozyłoby sie spodniczke, założyło :P
hamster_killer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-10, 19:48   #45
Madz!uHa
Zadomowienie

GG do Madz!uHa

Oj tak, tak... Jabym mogła zakładać, to bym nawet się okrągłym tyłeczkiem nie przejmowała Lubię mój wielki tyłeczek i nic z nim nie będę robić

just take it and fly...
Stary 2005-10-28, 19:36   #46
Perelkaaaa4
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Voodia
Puniax, mamy bardzo podobne wymiary, ja mam 172 cm, 54 kg wagi i w łydce 38 cm Odkąd pamiętam miałam kompleksy na tym tle, tym bardziej, że mam bardzo chude kostki i moje łydki wygladają jak łopaty...Spódnice, krótkie spodenki -nosiłam tylko w marzeniach, a raczej w koszmarach sennych Ostatnio jednak zbuntowałam się przeciwko moim kompleksom, postanowiłam nie dać im sobą rządzić i polubić swoje łydki. Powoli przekonuję się do spódniczek i krótkich spodenek, coraz częściej je noszę Smaruję nogi samoopalaczem i wtedy wygladają ciut smuklej. Codziennie ćwiczę i powoli zaczynam widzieć efekty
Hej znlazlam twoj wpis " Grube Łydy" jakie rbisz ćwiczenia by je wysmuklic? ja mam bardzo umiesnione niestety
Perelkaaaa4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-28, 19:37   #47
Perelkaaaa4
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kajka216
na czym polega step?;(
Stary 2005-10-28, 21:21   #48
wścibiuszka
Zadomowienie

Zestaw ćwiczeń aerobowych o średniej i dużej intensywności z wykorzystaniem stopnia o regulowanej wysokości, na który wchodząc i schodząc tworzy się różnego rodzaju bardzo rytmiczne kombinacje.

Ciężka praca popłaca...
Rozwijam się jako:

wizażystka

wykładowca wizażu
Lipstick Studio
wścibiuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-28, 22:28   #49
nurthena
Raczkowanie

hehe slicznie to wytłumaczyłas Nawet nie wiedzialam ze to o to chodzi serio zawsze myslalam ze to chodzi po prostu o chodzenie na steie. Głuptas ze mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-30, 08:54   #50
Perelkaaaa4
Przyczajenie

Talking Dot.: duże ŁyDy ;-(

Ej to w koncu jak. Mam umiesnione łydki to pwinnam ćwiczyc( jak?), czy nie bo niektrzy pisza ze w zadnym wypadku nie. i sama nie wiem. nie chche pogorszyc srawy. chce miec mukle lydki a nie takie umiesnione jak teraz... chlip Co to jest streching???
Stary 2005-10-30, 18:56   #51
nurthena
Raczkowanie

hmm to zalezy czy w ogole masz troche tluszczyku cze raczej same miesnie. Zreszta to moze wygladac ze to sa same mienie. Ja tak sadzilam ale ostatnio zmalaly mi i 3 cm (tzn przez pol roku :P) . Mysle ze dietka i wlasnie strechin no bieganie tez dobra sprawa

A strechin jest cale temat o strechingu na fi\orum. A jesli sie nie myle to rozciagenie roznych partii ciala. to przydatne jest wlasnie zeby miesnie nie powstawaly za duze bo wtedy sie one bardziej wydluzaja wiec sa zgabniejsze D
Stary 2005-11-02, 22:23   #52
Vrenth
Zadomowienie

no to problem mamy taki sam... moja rada jest jedna, zwłaszcza dla tych dziewczyn, które mają umięśnione łydki - polubić. to naprawdę bardzo działa. niestety gram w siatkę i trenuję kung-fu, więc łydki aktualnie mają 39 cm (dowiedziałam się zresztą o tym pisząc w temacie o kozakach). ale odkąd odkryłam, że mam tam mięśnie - wcześniej miałam nieco szczuplejsze, ale słabiutkie - zaczęłam je lubić. i tak trzeba. obecnie promieniuję zadowoleniem z siebie, przechadzając się na wfie przed nosem facetów w krótkich spodenkach i się gapią. wniosek: facetom nie przeszkadzają łydki, a bardziej kompleksy, a dla siebie trzeba je tylko polubić. a innych powodów do walki z wyglądem nie znam.
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 10:02   #53
Puniax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vrenth
no to problem mamy taki sam... moja rada jest jedna, zwłaszcza dla tych dziewczyn, które mają umięśnione łydki - polubić. to naprawdę bardzo działa. niestety gram w siatkę i trenuję kung-fu, więc łydki aktualnie mają 39 cm (dowiedziałam się zresztą o tym pisząc w temacie o kozakach). ale odkąd odkryłam, że mam tam mięśnie - wcześniej miałam nieco szczuplejsze, ale słabiutkie - zaczęłam je lubić. i tak trzeba. obecnie promieniuję zadowoleniem z siebie, przechadzając się na wfie przed nosem facetów w krótkich spodenkach i się gapią. wniosek: facetom nie przeszkadzają łydki, a bardziej kompleksy, a dla siebie trzeba je tylko polubić. a innych powodów do walki z wyglądem nie znam.
To prawda co piszesz. Ja też mam wiele kompleksów i radzę sobie z nimi. Ale różnica w wyglądzie naszych łydek jest taka, że moje nie chcą się umięśniać, tylko na całej długości są za grube. Ale nie przejmuję się tym aż tak bardzo, bo mam inne problemy A poza tym i tak przeważnie chodzę w spodniach...
Stary 2005-11-03, 20:42   #54
nurthena
Raczkowanie

heh gdybym tylko mogła nosilam bym spodnieczke na łydkach pokazując uda. Bo nad nimi juz jakis czas pracuje i jestem zadowolona z efektów. D. Są ładnie umięsnione ale nie przebudowane ehh ale sie nie da Chyba za znacie jakis tajemniczy sposob (joke) :P:P
Stary 2005-11-04, 09:17   #55
Vrenth
Zadomowienie

no to najlepiej spódniczkę i jakieś fajne wysokie kozaczki
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 09:49   #56
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Cytat:
Napisane przez Vrenth
no to najlepiej spódniczkę i jakieś fajne wysokie kozaczki
Vrenth, Ty mi tu nie pisz o wysokich kozaczkach, bo ja od paru lat chcę sobie takie kupić i żadne mi się nie dopinają Ostatnio odkryłam, że chyba nawet kostki mam za grube, bo już w kostkach dopiąć nie mogę. Te buty to na jakieś anorektyczki na chudych patykach robią ;(
Selina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 18:21   #57
nurthena
Raczkowanie

niom dokładnie ;// Moja kolezanka ma chudziutkie nogi to sobie moze kupic jakie chce kozaczki a ja to jezeli cos znajde to takie brzydkie na plaski obcasie bleeee, jakby sprzed 10 lat. Mogliby jakas numeracje górnej częsci kozaczkow tez zrobic :/ W ogole nie mysla ;(
Stary 2005-11-04, 18:27   #58
koKOro
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vrenth
Fajnie napisane choc zaakceptowanie swoich niedoskonalosci jest strasznieee trudne ale nie znaczy niemożliwe

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-12, 23:02   #59
lancomee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nurthena
heh gdybym tylko mogła nosilam bym spodnieczke na łydkach pokazując uda. Bo nad nimi juz jakis czas pracuje i jestem zadowolona z efektów. D. Są ładnie umięsnione ale nie przebudowane ehh ale sie nie da Chyba za znacie jakis tajemniczy sposob (joke) :P:P
ahhh no dokładnie dokładnie, też kiedyś myślałam o spódniczce be łydkach, bo ale niestety.. a co robisz z udami? jakie ćwiczenia błagamm?
lancomee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-13, 17:39   #60
OLuNia
Zadomowienie

GG do OLuNia

Lancomee pozwole sobie skierować Cię do linkowni tam jest full ćwiczeń na uda =]=]
Moje łydeczki są raczej grubaśne niż umięśnione...tzn właściwie to od kolana tak z 15cm w dół mam taki tłuszczyk...a niżej już są smukłe bardzo (to po mamie )A to chyba dlatego że ogólnie nie jestem szczupła =[ ( 172cm 62kg) Więc ten kawałek łydek też mam taki "grubiutki" - 35-36cm ...ale co tam..większy problem mam z udami a śmigam w spódniczkach ??Śmigam!! I wale to Nie nosze spodenek bo uwydatniają mi te uda przeklęte ale mini sie dobrze prezentują i ja lubie mini i już!!

A tak co do tych ćwiczeń zamieszczonych na tamtej stronie to kiedyś robiłam 3 serie po 200 razy i powiem wam że nie dało mi to za wiele...może lekkie mięśnie się ZARYSOWAŁY ale nie WYROBIŁY , ale też mi łydki nie wyszczuplały...nie wiem ja bym polecała taniec To jest dobre na wszystko
OLuNia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości