![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: duże ŁyDy ;-(
To jest Natalia, czyli ta starsza z siostr, ktora kiedys miala lysa fryzurke
![]()
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
a ja na wyszczuplenie łydek i ud przy okazji polecam ćwiczania fitness - konkretnie ze stepem, sama to teraz praktykuje i działa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
![]()
heh nie masz czasu i kasy........wiesz co ja się odchudzam jakieś 2 miesiace - zaczełam od zwiększonej aktywności fizycznej - najpierw było bieganie na boisku z prawdziwego zdarzenia dla biegaczy (nie wiem jak to koło się fachowo nazywa), potem był basen, a teraz fitness.
Co mnie zdziwiło - nigdzie nie spotkałam osoby grubszej ode mnie - a teraz waże 70 kilo - nie jestem jakims monstrum choc do szczuplaczków nie naleze - wszedzie spotykałam kobiety o wiele szczuplejsze ode mnie........to w jaki sposób Drogie Panie macie się odchudzić??? Same niejedzenie mało daje..... Wiem to doskonale, bo ja kiedys schodziłam z wagi 95 kilo i moje diety polegały tylko na zmianie sposobu odzywiania - efekt - chudłam, ale tylko u góry W te wakacje zaczełam ,,męczyć,, moje dolne partie intensywnymi ćwiczeniami - i co?? dzieje się to, co uwazałam za niemozliwe - chudna mi własnie nogi. Skoro nie masz pieniędzy na fitness , bo o czasie mi tu nie pisz , ogranicz siedzenie przed telewizorem to czas się znajdzie- w każdym razie idź raz czay dwa razy na ćwiczenia ze stepem , kup sobie step i ćwicz w domu zapamietane kroki i czynności jak tylko znajdziesz czas. Oczywiście przy muzyce.Albo codziennie wchodź na sama góre wiezowca - efekt będzie murowany!!!!PZDR |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Ale ja nie chcę chudnąć, bo jestem chuda, tylko chcę mieć też chude łydki - a mam grube
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja mam taki problem ze mam strasznie umiesnione lydki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny to w końcu jakie ćwiczenia są odpowiednie? Ja też jestem szczupła a na łydkach nie wiedzieć czemu mam tłuszczyk. Do tej pory ćwiczyłam wykorzystując ciężar własnego ciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Ehh ja tez mam spore łydki, tylko mój problem polega na tym , iż moje łydki są bardzo umięsnione =D no i raczej mięśni w łydkach się nie pozbęde, dlatego zaczynam akceptować moje łydki rzymskiego legionisty
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Witajcie znowuż po mojej nieobecności
![]() ja mam łydy wielkie i grube 40cm ![]() ![]() ![]() , bo dużo chodzę i mieszkam na 4 piętrze bez windy ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Do Soul_Sistah
![]() Dawaj obciosamy sie siekierą hihihihihi ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
![]()
chyba tez zaczne je po prostu akceptować
![]() ![]() Postanowilam dzisiaj nawet uszyc sobie nowiutka spodniczke dżinsową ![]() Pozdrawiam was dziewczynki
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Nurthena, na pewno jak Obelix
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
No własnie ja tez mam takie lekkie iksy :P ...po mamie :P na szczescie nie aż tak bardzo widoczne... ech, a załozyłoby sie spodniczke, założyło :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Oj tak, tak...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Zestaw ćwiczeń aerobowych o średniej i dużej intensywności z wykorzystaniem stopnia o regulowanej wysokości, na który wchodząc i schodząc tworzy się różnego rodzaju bardzo rytmiczne kombinacje.
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
hehe slicznie to wytłumaczyłas
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
![]()
Ej to w koncu jak. Mam umiesnione łydki to pwinnam ćwiczyc( jak?), czy nie bo niektrzy pisza ze w zadnym wypadku nie. i sama nie wiem. nie chche pogorszyc srawy. chce miec mukle lydki a nie takie umiesnione jak teraz... chlip
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
hmm to zalezy czy w ogole masz troche tluszczyku cze raczej same miesnie. Zreszta to moze wygladac ze to sa same mienie. Ja tak sadzilam ale ostatnio zmalaly mi i 3 cm (tzn przez pol roku :P) . Mysle ze dietka i wlasnie strechin no bieganie tez dobra sprawa
A strechin jest cale temat o strechingu na fi\orum. A jesli sie nie myle to rozciagenie roznych partii ciala. to przydatne jest wlasnie zeby miesnie nie powstawaly za duze bo wtedy sie one bardziej wydluzaja wiec sa zgabniejsze ![]()
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
no to problem mamy taki sam... moja rada jest jedna, zwłaszcza dla tych dziewczyn, które mają umięśnione łydki - polubić. to naprawdę bardzo działa. niestety gram w siatkę i trenuję kung-fu, więc łydki aktualnie mają 39 cm (dowiedziałam się zresztą o tym pisząc w temacie o kozakach). ale odkąd odkryłam, że mam tam mięśnie - wcześniej miałam nieco szczuplejsze, ale słabiutkie - zaczęłam je lubić. i tak trzeba. obecnie promieniuję zadowoleniem z siebie, przechadzając się na wfie przed nosem facetów w krótkich spodenkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
heh gdybym tylko mogła nosilam bym spodnieczke na łydkach pokazując uda. Bo nad nimi juz jakis czas pracuje i jestem zadowolona z efektów.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
no to najlepiej spódniczkę i jakieś fajne wysokie kozaczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
niom dokładnie ;// Moja kolezanka ma chudziutkie nogi to sobie moze kupic jakie chce kozaczki a ja to jezeli cos znajde to takie brzydkie na plaski obcasie bleeee, jakby sprzed 10 lat. Mogliby jakas numeracje górnej częsci kozaczkow tez zrobic :/ W ogole nie mysla ;(
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Lancomee pozwole sobie skierować Cię do linkowni tam jest full ćwiczeń na uda =]=]
Moje łydeczki są raczej grubaśne niż umięśnione...tzn właściwie to od kolana tak z 15cm w dół mam taki tłuszczyk...a niżej już są smukłe bardzo (to po mamie )A to chyba dlatego że ogólnie nie jestem szczupła =[ ( 172cm 62kg) Więc ten kawałek łydek też mam taki "grubiutki" - 35-36cm ...ale co tam..większy problem mam z udami a śmigam w spódniczkach ??Śmigam!! I wale to ![]() ![]() A tak co do tych ćwiczeń zamieszczonych na tamtej stronie to kiedyś robiłam 3 serie po 200 razy i powiem wam że nie dało mi to za wiele...może lekkie mięśnie się ZARYSOWAŁY ale nie WYROBIŁY , ale też mi łydki nie wyszczuplały...nie wiem ja bym polecała taniec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.