![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: mikrodebrazja
No przecież nie ma za co!!!
Niestety jak większość preparatów z filtrem Erisa pewnie i ten będzie do kitu, ale zestaw to zestaw. Zresztą podobnie jest zdaje się u loreala, że ten krem na koniec też ma ochronę znikomą, a płacić za niego trzeba bo - zestaw to zestaw ![]() Gdzieś widziałam jakąś pogaduchę nt tego produktu - jak znajdę to wkleję linka ![]() Dla mnie osobiście od czasu błękitnego retinlu, a nawet i wcześniej Eris jest firmą zupełnie niewiarygodną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dzięki, poczytam sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Pomyślałam, że dobrze byłoby zgłosić zestaw Lirene do katalogu KWC
i poddać ocenie Recenzentek. Tą drogą zgromadzimy informacje o efektach najsprawniej. Zrobiłabym to nawet teraz, ale to od Was dowiedziałam się o produkcie, zatem do Was , należą honory Zgłaszających ![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Zamawiam zestaw z Avonu. zobaczymy jak zadziała....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
znajdz dobre zdjecie oraz koniecznie sklad i sama zglos, na pewno sie nie obrazimy a jeszcze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
a miło być zgłaszającym wówczas ![]() Sama zamieszczam w KWC niemało propozycji, ale nie chciałabym komuś podbierać pomysłu, to Dziewczyny wcześniej odkryły tę nowość, zresztą jak zauważyłam Piti właśnie ją zgłosiła ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moje zgłoszenie to jednak nie wszystko - potrzebujemy jeszcze składu - uuuch, jak ja nie cierpię recenzji bez składów; jak tylko zadobedę gdzieś to podeślę maguni ![]() Nie gniewajcie się, ze Wam wlazłam w paradę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Piti, faktycznie, sklad KONIECZENIE!!! na stronie Erisa oczywiscie nigdy nie ma a przepisywanie skladu 3 produktow... dlatego tak sie nie palilam do tego zglaszania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Własnie... Napisałam na serwie@eris.pl - może podeślą skład - wtedy wkleję, ale jak nie, to będę musiała iść do perfumerii i spisać, a później przepisać tu ![]() I po co mi to było? Mogłam poczekać aż Anett zgłosi... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Oj Kobietki, Kobietki
![]() Ani nie uważam, ze zgłoszenia to zawody, ani wyścigi ![]() Jeśli chodzi o mnie, chętnie widziałabym ich jak najwięcej, oby były pomocne i nie ma okruszka znaczenia, kto co zgłosił. Katalog ma przede wszystkim nam służyć. Ale to moje podejście, a przecież nie znam wszystkich na forum, nie wiem czy wszyscy uważają tak jak ja i poprostu nie chciałam nikogo urazić ![]() Proszę mnie zrozumieć ![]()
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Oto odpowiedź, jaką otrzymałam od erisu: Szanowna Pani, W serii Lirene Dermoprogram nie posiadamy produktu o podanej przez Panią nazwie. Również nazwa zabiegu nie pasuje do zabiegów oferowanych przez Kosmetyczne Instytuty Dr Irena Eris. Prosimy więc z dokładną nazwę interesującego Panią produktu. Pozdrawiamy Serwis Informacyjny Dr Irena Eris http://www.sklep.eris.pl/produkt.php?id=632 tu nazwa produktu, nazwe w zapytaniu skopiowałam ze strony, więc o pomyłce nie może być mowy. Wysłałam im link do tej strony z ponowną prośbą o skład. Pogratulowałam także świetnej znajomości własnego asortymentu. Jednak miałam rację, że eris to firma niewiarygodna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ale Jaja!
Cytat:
Ale numer, sami nie wiedza co maja... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Szanowna Pani, Dziękujemy za Pani uwagę. Dzięki niej okazało się, że podany przez Panią zestaw kosmetyków nie jest umieszczony na stronie głównej serii Lirene Dermoprogram Cera Tłusta i Mieszana. Składy INCI poszczególnych kosmetyków prześlemy Pani natychmiast po ich otrzymaniu z Działu Biotechnologii. Pozdrawiamy Serwis Informacyjny Dr Irena Eris ![]() Chociaż - z drugiej strony - gros firm w ogóle nie odpisuje na wystosowywane do nich maile... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Ale Jaja!
Cytat:
![]() ![]() ale i tak "ciutkę" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Piti, a moze kup po prostu ten piling rozowy DHEA od AA? Nie bedziesz musiala sie mordowac z tzw kremem do rak
![]() Ale on sam kosztuje 40 pln chociaz jest wydajny tak, ze az to sie robi nieznosne... Ja sie przymierzam do L'Oreala, tylko najpierw powykanczam to co mam, czyli najpredzej w polowie wiosny! Edytowane przez Sylwiasta Czas edycji: 2005-11-23 o 16:33 Powód: Piti mi sie zaadersowala mala litera |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chcę od nich skład, bo zgłosiłam do KWC bez składu. A ten różowy peeling to cholernik drogi! A próbek nie ma. A jak go kupię i mi się nie spodoba? Jejulku, jaka ja dziś marudna jestem!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz mam klasyczny AA piling krem maska. Piti, toz ja sie domyslam, ze sie nie napalilas na Erisa, tylko o sklad chodzi. Wlacz walcz, sama ciekawa jestem. Ale tam patalachy siedza, cos okropnego! I jeszcze jak pomysle, ze biora za to ciezkie pieniadze.... Uppsss, nozyk mi sie w kieszeni otworzyl, tak jakos przypadkiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A z nożem ostrożnie, nie pokalecz paluszków, na takich nie warto!!! Jakoś mnie ta Irka wnerwia maksymalnie od dłuższego czasu, przesadziła z tym błękitnym retinolem, ale teraz to już słów nie mam po prostu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
czesc mam 27 lat i nie mam specjalnych problemow z cera.Zastanawiam sie jednak czy moge sobie kupic mikrodebrazje z vichy albo lancome?stosowala ktora z pan te preparaty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
http://www.lancome-usa.com/_us/_en/c...ent&vname=name&
a moze ten zestaw bedzie lepszy dla mnie?wyznaje zasade pielegnowac za wczasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Kupic zawsze mozna, chociaz ceny plasuja sie w okolicach 200 PLN i pytanie pozostaje tylko jedno: a moze za te same pieniadze albo i za pieniadze mniejsze, jest cos, co dziala lepiej?
Bo ze zaden z preparatow chroniacych przed UV dolaczony do zestawow (takze Renovista L'Oreal, ktory jednak nie wiem, czy jest w Polsce, to zestaw z kwasem glikolowym, czyli cos a la vichy, tyle ze za okolo 70 zl) nie chroni dobrze ani wystarczajaco, to juz wiemy... Czyli, ze filrt trzeba i tak dopkupic osobno. Oceny Vichy widzialam na KWC, a Lancome mozna sprawdzic na www.makeupalley.com (trzeba sie zarejestrowac) albo jesli znasz francuski, na www.beaute-test.fr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Dziś została dostarczona do mnie przesyłka z Eris, przetestowałam zestaw wykonując zabieg kilka minut temu- ale by wydać obiekywną opnię, ciut jeszcze się wstrzymam z recenzją
(niemniej pierwsze wrażenie- zaskakująco pozytywne!). Gdy tylko będę dysponować wolną chwilą, spiszę składy poszczególnych kosmetyów zaliczających się do zestawu ![]()
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Anett, bardzo jestem ciekawa jak ten Eris sie sprawuje - daj znaj jak juz troszke go pouzywasz!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
A zestaw domowej dermabrazji z AA Oceanic? Czy któraś z Was może go sobie zaaplikowała???
W listopadowym Avanti było trochę o produktach do mikrodermabrazji domowej, ale jakoś nie zawsze przekonują mnie te gazetowe testy ![]() Edytowane przez naila Czas edycji: 2005-11-25 o 09:45 Powód: tylko testowo :) postawiłam spację |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do mikrodermabrazji AA - to NIe Wiedziałam ale już AA - przynajmniej dla mnie - to firma o wiele lepsza niż Eris i tym produktem to się już chyba zainteresuję. Tylko podejrzewam, ze cena bedzie mniej interesująca, hmmm Co do Erisu - dziś otrzymała składy!!! I tu - bo już muszę - przyznaję Erisowi parę punktów na plus. Co do składów - niezachwycające, niestety. W kremie końcowym oczywiście poliakrylamid, ze składu wynika, ze ochrona UVA zostala tradycyjnie już przez Eris zlekceważona. Szczyt wszystkiego, to moja ulubiona seria ReAct bodajże; filtr UVA 1,8 idę teraz zpoznawać się blizej z dermabrazją AA, pa! Naila, bardzo przepraszam - ja niechcący przeedytowałam Twoją wiadomość - chciałam zacytować Twoją wypowiedź, a wcisnęłam "edytuj", oczywiście nic nie zmieniałam w tej wypowiedzi! ![]() Wybacz proszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Piti, daj znac jak wyszukasz cos na temat tego zestawu Oceanica
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Uzywaalam pilingu z tej serii i moim skromnym zdaniem byl bardzo dobry.Zrecenzowalam go na KWC.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() UVA 1,8 ![]() w sumie dobry początek, byle szli dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.