![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sex a okres
My uprawiamy seks podczas okresu. Oboje nie mamy nic przeciwko. Ja mam bardzo obfite krwawienia kochamy się nie raz w pierwsze najgorsze dni, a jeszcze nie zdarzyło mi się wybrudzić czegoś poza samym TŻ. Co do moich odczuć to w sumie zawsze są inne, raz mam większe doznania niż normalnie a innym razem bardzo mało czuję, nie wiem od czego to zależy.
![]()
Roguc mym Bogiem, Coma nałogiem, muzyka postawą, koncerty zabawą narCOMAnka http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach Edytowane przez _Desolation Czas edycji: 2013-08-20 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
Ściany? Przecież krew nie tryska jak wodospad xD |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Osoba, która jest obrzydliwa? Chyba nieszczęśliwie to ujęłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
no wiesz,moja ściana była popryskana
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;42359906]Osoba, która jest obrzydliwa? Chyba nieszczęśliwie to ujęłaś ![]() ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli mnie boli brzuch, co czasem się niestety zdarza to mówię Mojemu, że boli, on wtedy masuje mi brzuszek. Ogólnie jeśli jest to pierwszy lub drugi dzień, a np wszyscy są w domu i w każdej chwili ktoś moze wejść raczej decydujemy sie na oral, jeśłi na spokojnie to sie nei przejmujemy i robimy co chcemy. Ogólnie tuż przed samym okresem i podczas mam chyba największą ochotę, TŻ nie brzydzi się ani nic, śmieje się, że jest wampirem, tekst o przeprawie przez morze czerwone też się pojawił wiec raczej żarciki, normalka. Jak jest? Jak dla mnie- zawsze jest miło, chyba że np podrażnię sobie okolice chusteczkami czy pewnego razu jak miałam jakiś beznadziejny żel do higieny intymnej.. ;x ale ogólnie jest bardziej mokro.. no i trzeba uważać na pościel ;> |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
I like it , co tu dużo pisać :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
mój TŻ mówi "dobry koń to i po błocie pójdzie"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#43 |
Hrodebert
|
Pociągnie
![]() Na marginesie jest to jedno z ulubionych "powiedzeń " kobiet .Oczywiście stwierdzenie subiektywne ,ale wnioski narzucają się same . No jakoś to nielogiczne ![]() ![]() Edytowane przez ARAKSJEL Czas edycji: 2013-08-20 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu jeśli coś mnie nie dotyczy to nie mam problemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Hrodebert
|
Cytat:
![]() No nie wierze ,naprawdę ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Ja powiem tak- każdy ma inaczej. Mój, no ok, seks jeszcze mógłby być podczas tych pierwszych obfitych dni, ale oral? Kompletnie odpada? Co rozumiem.. Chociaż inaczej, gdybym miała tampona może, ale nie używam i nie chcę
![]() Z tym, że jednak jak wie, że już mam okres i te pierwsze dni, to nie ma takiego entuzjazmu jak podczas okresu i jakbym chciała, to czemu nie, ale jest to dla niego dyskomfort, otwarcie o tym mówi, co doceniam i dlatego nie robimy tego w te dni. Dla mnie to nie jest problem 1 czy 2 dni w miesiącu czy nawet rzadziej, bo mam nieregularny okres nie kochać się. To niewiele, wprawdzie nie mieszkamy razem, więc i tak bardzo często nie kochamy się, bo nie ma jeszcze jak, ale myślę, że 1 czy 2 dni to całkiem niedużo do wytrzymania, jeśli patrzeć np na perspektywę choroby itp. To dla mnie całkiem normalne i nie przejmuję się, że wtedy nie ma seksu ![]() A gdy już kiedyś uprawialiśmy seks podczas okresu, tak na próbę, żeby zobaczyć jak nam będzie? No to jak pisze, tak jak chłopak myślał dla niego to dyskomfort, czuje zbyt mocne ciepło od tej krwi i ogólnie czuje dyskomfort przez to, że jest tam dużo krwi, a potem na jego przyjacielu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
.
|
![]() |
#53 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My raz kochaliśmy się przedostatniego dnia okresu, jemu się nie bardzo podobało, bo było za małe tarcie. Raczej nie chcemy tego praktykować póki co, odkąd odstawiłam pigułki, to podczas okresu jestem bardziej obolała i niedotykalska. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.