![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: czy to astma??
Będzie dobrze. Daj znać jak efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Myślę, że na efekty będzie trzeba trochę poczekać, walka z astmą to przecież walka na lata!
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Witam,
Obecnie prowadzone są badania z udziałem osób chorujących na astmę oskrzelową. Dla pacjentów, u których dotychczasowe metody leczenia zawiodły, dużą szansą może być udział w badaniach klinicznych z użyciem innowacyjnych leków. W Polsce działają profesjonalne ośrodki medyczne, które prowadzą badania nad lekami mającymi na celu zapobieganie nieoczekiwanym napadom astmy i likwidację stanu zapalnego u pacjentów. Oczywiście uczestnicy badania mają zapewnioną profesjonalną, bezpłatną opiekę lekarzy, pełną diagnostykę, darmowe leki oraz zwrot kosztów dojazdu. Wszystkim zainteresowanym polecam stronę http://klinicznebadania.pl/astma-oskrzelowa/ Aby otrzymywać informacje o wszystkich bieżących badaniach, zachęcam do rejestracji na klinicznebadania.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
jeżeli macie wątpliwości [spam]
Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-04-01 o 15:40 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry,
jestem studentką II roku II stopnia Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego. Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o wypełnienie autorskiej ankiety. Ankieta jest anonimowa, trwa niecałe 10 minut, a jej wyniki posłużą wyłącznie do napisania pracy magisterskiej. http://☠☠☠☠☠☠☠/forms/u9SLA0D2f2 Ewa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.