|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ziabourjois, oriflame,ja, yves rocher, olej z pestek winogron, glinki, pędzelWR
podkład Bourjois Bio Detox kolor 51 wanilia - nowy 12ml + ok 2/5 drugiego opakowania
korektor antybakteryjny Vipera concealer coś u mnie?
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ziabourjois, oriflame,ja, yves rocher, olej z pestek winogron, glinki, pędzelWR
Interesują mnie te rzeczy
![]() 2. puder L'oreal true match minerals odcień N4 beige - 1/5 z 10g 12. konturówka do powiek Collection 2000 idol'eyes Eye Shimmer Crayon odcień gun metal - zużyty koniuszek, nietemperowana 20. podkład Rimmel Match Perfection GEL odcień 103 - ciężko ocenić ubytek z 15ml, użyty góra 5razy 30. podkład Bourjois Bio Detox kolor 51 wanilia - nowy 12ml + ok 2/5 drugiego opakowania 31. mineralny puder prasowany Joko Mineral Powder J03 - użyty kilkukrotnie z 10g 32. olej z pestek winogron - odlewka 45. czerwona glinka - mała odsypka 49. krem łagodzący na dzień dla skóry wrażliwej Ziaja Ulga SPF 20 - nowy 8 sztuk po 1,5ml 51. podkład Soraya HD matujący - beż 01, sprawdzony kolor 53. podkład Avene couverance Porcelain - kilkukrotnie użyty 55. błyszczyk Maybelline Watershine różowy - 3 razy użyty |
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ziabourjois, oriflame,ja, yves rocher, olej z pestek winogron, glinki, pędzel e
A co jesteś w stanie za nie oddać? Bo ja nachętniej przygarnęłabym ten bio detox bourjois i korektor vipery. Ewentualnie jeszcze mnie zainteresowal pędzel do podkładu/maseczek i odsypka glinki czerwonej.
Ale o co chodzi z tym że on ma 12ml? Takie malutkie są?
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ziabourjois, oriflame,ja, yves rocher, olej z pestek winogron, glinki, pędzel e
ok to przejdźmy już może do konkretów co chcesz oddać za te lakiery mi podobaja sie
Mały bourjois Rimmel Match Perfection GEL odcień 103 pędzel do podkładu/maseczek Oriflame czerwona glinka - mała odsypka olej z pestek winogron - odlewka i proponuje np ze 5 lakierow delia oddam za bourjois i rimmel, pozostałe 3 (mg,h&m,inglot) za te 2 małe odlewki i pędzel.Co ty na to? Ja generalnie chce sie pozbyć wszystkich i najlepiej w jednej wymiance ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- tzn 2 x po 15ml w tym samym kolorze tak? Ok moge oddać te 5 lakierów deli za te bourjoisy i glinke bo mnie tez najbardziej wlasnie te rzeczy interesuja. Rimmel własciwie tak tylko wrzuciłam bo korektora jednak juz nie potrzebuje ale nie jest dla mnie jakis istotny. Za pędzel mogłabym jeszcze dorzucić któryś z pozostałych 3 lakierów jeśli być chciała.
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jednak podziękuję
Pozdrawiam
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
niepełny tzn ile?
te 2/5 co w opisie? to w takim razie chciałabym jeszcze ten pędzel
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.

Ok moge oddać te 5 lakierów deli za te bourjoisy i glinke bo mnie tez najbardziej wlasnie te rzeczy interesuja. Rimmel własciwie tak tylko wrzuciłam bo korektora jednak juz nie potrzebuje ale nie jest dla mnie jakis istotny.