![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tornado na MM
Cytat:
To chyba raczej logiczne, że jeżeli ktoś zaczyna, to jeszcze nie umie wszystkiego, uczy się, więc wszelkie rady są przydatne. Pokaż mi wątek, na którym Wizażanki powiedziały chórem, że im się nie podoba, i nie dały żadnych rad?!
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
O boże....ten temat był wałkowany wiele razy.Nowe użytkowniczki nie są ignorowane,może by to podwiesić u góry...?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Rady dawać oczywiście można i nawet trzeba. Mi chodzi o to, że jest pewna grupa wzajemnej adoracji, która sobie nawzajem schlebia, a nowych troszke olewa i omija.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
I znowu kółko wzajemniej adoracji i znowu dostaje się MM
![]() Każdy tu kiedyś zaczynał.Każdy na początku pewnie miał mało komentarzy.Co do wzajemniej adoracji-jak ja tego nie znoszę.Jak się wam coś nie podoba to piszcie,jak nie potraficie tego wyrazić to nie piszcie ani tam,ani teraz takich bzdur ![]()
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ze swej strony staram się wszystko komentować co widze w okolicy, taką już mam naturę czepialskiej i upierdliwej, która wymaga i chcę aby inni też wkladali trochę serca w to co chcą pokazać, to co robią... Taka jestem ja! Staram się pisać zawsze na temat i z konkretami w kierunku osoby, która założyła wątek. Szkoda, że nie udało CI się zwrócić uwagi, na to, ze czasami dziewczny pokazują się w makijażu, zapominając o jakości zdjęcia, nieważne, że nic ie widać na fotce, ważne, że fotka jest i czekają na pochwały. Tak właśnie. Trudno jest wtedy coś komentować i podpowiadać... Skąd taki wniosek, ze TYLKO 10 komentarzy zdobywa nowa Wiżanka? Prowadzisz statystykę udzielanych porad, komentarzy? ![]() Droga Wiżanko... Ja też nie zbieram samych pochwał, pomimo stażu, któy mam na Wizażu i NIKOGO się nie czepiam z tego powodu. Tobie też tak radzę rodzić i nie sugerować nikomu, że jest tutaj jakaś GRUPA TRzymająca Władzę, bo zaraz umrę ze śmiechu. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Nikt tu sobie nie schlebia, a jeśli niektóre z wizażanek nie komentują danej propozycji to może dlatego że nie wiedzą co napisac, poradzić. Może makijaż im się nie podoba i nie chcą kogoś urazić? Nie zauważyłam schlebiania, każdy pisze to co myśli. Cytat:
Co do dzisiejszego tornada ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
villemcia - 3, 5 blondgirl - 4+1jej odp madziambi - 6 Agi.TH - 6 destiny666 - 4 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Jestem za likwidacja tych cholernych gwiazdek!!!!
Wkurzyłam się! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
okrutnica jakaś... |
po co taka statystyka? Może poszukamy teraz wątków starszych wizażanek , które dostały więcej niż 10 a mniej niż powiedzmy 40 wypowiedzi? Takie podliczanie niczemu nie służy.
Dla mnie to normalne że często osoby wchodzą na tematy wizażanek które kojarzą z nicku czy ogólnie z forum. To nic zdrożnego. Każda z nas była kiedyś nowa i każda się zadomowi z czasem. Co do wymienionej przez Ciebie blondgirl-swój wątek założyła dzisiaj po południu, trudno by miała mnóstwo wypowiedzi. Dlatego uważam że ta dyskusja nie ma sensu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A poza tym poczytaj sobie najpierw dlugie watki i zobacz ile odpowiedzi jest na temat makijazow a ile na tematy poboczne.... http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=tanzanit A tu jest moj watek w ktorym jest 13 wpisow, mimo ze jestem juz dlugo na forum... Normalnie dziewczyny przegielyscie, nie naleze do kolka, chyba sie potne....... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Ja od poczatku istnienia MM zastanawialam sie, czy te gwiazdki to sie daje makijazowi, czy watkowi jako calosci. Bo te gwiazdki z zalozenia ogolnego forum wizazowego mialy sluzyc ocenie watku, nie prezentacji w nim, typu prezentacji makijazy, wzorkow paznokciowych czy wlasnorecznie zrobionych przedmiotow na "Zrob to sama". I dlatego lepiej je na tych forach zlikwidowac, bo nie sluza w tym celu...
Co do faworyzowania Wizazanek starych i ignorowania nowych - nie zgadzam sie. Wsrod nowych wizazanek tez zdarzaja sie super makijaze typu na przyklad makijaze Lovisy od niedawna udzielajacej sie na tym forum, czy zuz-anny. ![]() Niekiedy nowe dziewczyny wklejaja na przyklad makijaze samych oczu, albo zdjecia sa jeszcze bardzo niewyrazne, albo przeswietlone - takie watki, makijaze traca na atrakcyjnosci - nie dziwie sie, ze popularniejsze sa na przyklad watki Agi - dopracowane w kazdym szczegole, z wieloma wyraznymi fotkami, czy Tanzanit, Pomadki.... i wielu innych.
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Zawsze się zastanawiałam do czego służą te gwiazdki
![]() ![]() sama z nich nie korzystam. Jak mam siłę to coś piszę. Z tymi "debiutami" to może jest i w tym trochę racji. Sama Aga zauważyłaś, że najpierw patrzymy na nick który znamy, a dopiero potem na resztę (ja osobiście patrzę na datę i tytuł ![]() Debiut jest na prawdę ciężki, trzeba się przemóc w sobie. I z niecierpliwością się czeka na opinie. I jest trochę przykro jak mało osób pisze, taki brak zainteresowania. Po czymś takim trudno odważyć się na wstawienie kolejnego wątku "bo po co, skoro nikt nie pisze". (tak na marginesie ![]() A opinie choćby krytyczne są ważne, bo się malujemy nie zdając sobie tak do końca sprawy czy dobrze nam to wychodzi. Nikt nam nic nie powie, a okarze się, że wstyd wyjść z czymś takim na twarzy na ulicę. Ja sama zostałam skrytykowana, i dobrze ![]()
![]() |
#45 |
okrutnica jakaś... |
oj, czyżby tornado wraca
![]() ![]() froggie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Zmieniłem nieco ustawienia, teraz ocena wątku pojawia się dopiero od 10-tej oceny. Wcześniej jest niewidoczna pomimo, że zapisana w bazie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dodatkowo negatywne oceny wątków wystawiały hurtowo dwie osoby - admin widzi statystyki ocen wątków.
Dlatego umówmy się - jeśli będzie się to powtarzać, napiszę tutaj kto zabawia się negatywami dla samej zabawy... Z prośbą o pisemne rozwinięcie oceny negatywnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() dzięki Zło za interwencję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Dwa tornada-uuuuu
![]() ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Zło wyczyścił wszystkie gwiazdki i bardzo dobrze, przynajmniej jest czysto i przejżyscie na forum.
![]() Dwa tajfuny, hmm nieźle. Alez jestem ciekawa, które to recenzentki-gwiazdeczki oceniały. ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Wy sie kurka cieszcie ze to nie Katrina bo by nam forum zniknęło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() te tornada też żeńskie imiona z pewnością noszą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.... Nie badzmy smieszne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
okrutnica jakaś... |
Anuś
![]() misia-przypuszczam, ze żadna z nas nie liczy skrycie na max gwiazdek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Ojoj Lucille nie chciałam być wredna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.